Pogaduchy
Napisano 03 lipca 2008 - 16:30
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 03 lipca 2008 - 16:40
angik1683 to świetnie ze pasuje bardzo się cieszę... a co do butów to radzę ci załatwić sobie trzy pary jedne eleganckie te co w nich pójdziesz drugie na małym obcasie już jakieś rozchodzone jakby cię obdzierały a trzecie to trampki nie żartuje jeśli nogi co spuchną w tańcu to najwygodniejsze będą trampki... na weselu siostry miałam rozchodzone buty a nawet kościoła nie umiałam w nich wytrzymać tak mi nogi spuchły zamieniłam na takie na małym obcasie ale wytrzymałam w nich tylko do 24 a później to z domu przywiozłam sobie trampki w czarnym kolorze i bawiłam sie dalej bo już kamerzysty nie było a co tam lekko rozmiękczony wujek i ciocia zwrócą na to uwagę... na pewno nie.
Donn zobaczysz pójdzie łatwo wszystkie tu trzymamy kciuki więc nie ma sie o co stresować my się po stresujemy za ciebie...
ja też chcę ja też na imprezę muzyczkę już słyszę jest super
Napisano 03 lipca 2008 - 16:40
a, co tam u Was słychać?
mama właśnie poszła dziś po babcie i poszły do szpitala razem.. więc ja dziś zostałam w domciu sama.. no nie całkiem sama, jest ze mną jeszcze Perełka ale ona śpi jak zabita...
Napisano 03 lipca 2008 - 16:43
angik1683 to świetnie ze pasuje bardzo się cieszę... a co do butów to radzę ci załatwić sobie trzy pary jedne eleganckie te co w nich pójdziesz drugie na małym obcasie już jakieś rozchodzone jakby cię obdzierały a trzecie to trampki nie żartuje jeśli nogi co spuchną w tańcu to najwygodniejsze będą trampki... na weselu siostry miałam rozchodzone buty a nawet kościoła nie umiałam w nich wytrzymać tak mi nogi spuchły zamieniłam na takie na małym obcasie ale wytrzymałam w nich tylko do 24 a później to z domu przywiozłam sobie trampki w czarnym kolorze i bawiłam sie dalej bo już kamerzysty nie było a co tam lekko rozmiękczony wujek i ciocia zwrócą na to uwagę... na pewno nie.
zamierzam miec trzy pary,zaczynajac od najwyzszych,a konczac na plaskich..ale chyba zrezygnuje z trampkow
dziekuje serdecznie za dobre rady fajna babeczko
Napisano 03 lipca 2008 - 16:43
no nie źle katti, ja zorganizowała
Imprezka moze na swierzym powietrzu
A u mnie np. jako tako, nawet spokoa, co tam u Was słychać?
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 03 lipca 2008 - 16:44
Agula od jutra ma byc juz chlodniej.. wlasnie pogode obejrzalam... jakbym wiedziala wczesniej, to nie latalabym dzis z mopem i odkurzaczem
Napisano 03 lipca 2008 - 16:46
mi tez,ale nie placze.
Jakto mawia znajomy moich rodzicow :"trzeba sie cieszyc jak jest @"
Napisano 03 lipca 2008 - 16:49
"trzeba sie cieszyc jak jest @"
Napisano 03 lipca 2008 - 16:52
ten znajomy do konca nie wie o czym mowi, bo @ w upalny dzien to nie taka radosc
dla niego wielka radosc bo ma corki "aktywne" ktore maja jedna 17 lat a druga 20.
Napisano 03 lipca 2008 - 16:55
ha ha, a no teraz to rozumiem jego radosc
Nop
Napisano 03 lipca 2008 - 17:03
dzięki dzięki kahela!!!
no cieszyłabym się bardzo z tą @ jakby nie było takiego upału..