Komputery
Napisano 11 lutego 2010 - 22:06
Brother DCP 135c
Drukarkę widzi bo coś tam się zainstalowało ale utknęło w miejscu
sto razy próbowałam resetować odłączać, podłączać i nic
Na tej stronce są sterowniki jak i program deinstalacyjny.
TAKIE LINKI PODAJEMY PRZEZ PW
Usunąć wszystko zainstalować sterowniki i podłączyć drukarkę. Szkoda, że sam nie mogę, bo by już podłączona była.
Pozdrawiam
Ps. Zrób kompletne odisnstalowanie najpierw. panel sterowania - usuń programy.
Napisano 12 lutego 2010 - 15:25
Napisano 12 lutego 2010 - 16:31
a nie masz tak, że możesz sobie ustawić w ustawieniach drukarki, że drukujesz 4 strony na jednej? wtedy ci automatycznie pomniejszy te slajdy na 4 na 1 stronę A4ale żeby 4 slajdy zmieściły się na jednej stronie A4.
[ Dodano: 2010-02-12, 16:36 ]
A dokładnie:
plik
Napisano 12 lutego 2010 - 17:26
Napisano 15 lutego 2010 - 19:27
Brother DCP 135c
Drukarkę widzi bo coś tam się zainstalowało ale utknęło w miejscu
sto razy próbowałam resetować odłączać, podłączać i nic
Taka sytuacja może się zdarzyć jeżeli instalacja oprogramowania Brother zakończyła się niepowodzeniem i nie odinstalowano go przed ponowną instalacją. Też taka sytuacja może zaistnieć jeżeli podłączono urządzenie kablem USB zanim program instalacyjny wyświetlił komunikat aby podłączyć urządzenie.
Poza tym odwiedź stronkę którą podałem.
Ps. Uruchom sobie PW, bo nic Ci nie można wysłać.
Pozdrawiam
Napisano 28 marca 2010 - 13:50
potrzebuje jakiś fajny programik do czytania ebookow oczywiście darmowy
co możecie polecić ?
Napisano 29 marca 2010 - 09:31
Napisano 29 marca 2010 - 19:20
Ale dla pewność przejdź się do najbliższego sklepu komputerowego/serwisu,na pewno Ci podpowiedzą
Napisano 30 marca 2010 - 10:16
Napisano 19 kwietnia 2010 - 12:46
z braku miejsca na kompie on mi sie już nie włączaposzukaj sobie programu do wyrzucania niepotrzebnych plików, raz dwa zrobi ci porządek
jak go wyłączyłam przyciskiem to potem pojawio sie ze na dysku lokalnym zero miejsca.
ja jak korzystam z kompa to co rusz robie oczyszczanie dysku i potrafiłam przetrwać sporo czasu z kilkunastoma MB wolego miejsca na dysku. Ostatnio nawet cos odinstalowywałam i mialam prawie 100
no ale juz dawno miałam formatować komputer no to teraz nie mam wyjścia.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 19 kwietnia 2010 - 13:14
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 19 kwietnia 2010 - 13:26
Napisano 20 kwietnia 2010 - 12:55
ja nawet office wyrzuciłamwywal te, których nie używasz .
mam tylko antywirus, trochę kodeków, dwa programy do filmów, jeden do pdf, (specjalnie jakas stara wersja aby mniej miejsca zajmowało), program do nagrywania plyt i to wszystko.
to mam na pozostałych 2 partycjach , nie na tych co jest system.przeleć po plikach, zdjęcia, muzykę pousuwaj ... tego nie trzeba na dysku trzymać
no tak soatnio prawie nic na puplicie nie zapisuje , a jak jednak sie nazbiera to wrzucam w folder puplit i zapisuje na innej partycji.przede wszystkim jeśli masz coś na pulpicie prócz skrótów do programów to przenieś to gdzie indziej, bo to też zapisuje się na C.
ja mam stary komputer , który ma mało miejsca wiec czasem nawet posiadanie małej ilosci danych na dysku nic nie da.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 07 maja 2010 - 10:04
"DVD Photo Slideshow jest programem, który umożliwia tworzenie pokazu slajdów na płycie DVD, który możemy potem obejrzeć na TV. Jednym kliknięciem DVD Photo Slideshow tworzy kompletny pokaz slajdów z muzyką, menu i płynnymi przejściami pomiędzy slajdami.
Dzięki DVD Photo Slideshow możesz szybko i łatwo tworzyć profesjonalne pokazy, nagrać je na płytę DVD i wyświetlać na dużym ekranie TV używając standardowego odtwarzacza DVD. Zaledwie kilka minut zajmie Ci stworzenie niesamowitej prezentacji, którą odtworzysz na każdym odtwarzaczu DVD!"
ŹRÓDŁO:internet
martwi mnie tylko jedna rzecz, bowiem wersja trial, wystarcza tylko na 36 zdjęć maksymalnie, to troszkę mało, żeby zrobić pokaz z nieograniczonej liczby zdjęc trzeba wykupić całą wersje..
ale szczerze polecam, wczoraj go testowałam, efekt jest świetny, nie tylko można podkładać muzykę ale można dodać dowolną ilość utworów, a także wyciąć poszczególne fragmenty piosenki
fajna zabawa, wszystko ładnie się później wypala na dvd
Napisano 07 maja 2010 - 20:49
Napisano 08 maja 2010 - 08:50
nie miałeś żadnego antywirusa, żeby ci to wcześniej wykrył?Kiedyś ciągle mi ubywało miejsca na dysku. Po 3 mcach okazało się ża mam Trojana.
Napisano 09 maja 2010 - 14:04
Napisano 11 maja 2010 - 15:55
Napisano 11 maja 2010 - 18:38
Warto?
w sensie czy będzie się dało na tym obejrzeć film, posłuchać muzy, no i uruchomić neta...
Wogóle to w jakich latach były one produkowane bo nie mogę się doszukać