No właśnie nie wiemWiesz mniej więcej jaki dystans pokonujesz?
Jak dbacie o kondycję?
Napisano 15 maja 2009 - 20:10
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 maja 2009 - 21:42
a no w sumie to jakoś specjalnie go nie szukam:) samo tak wychodzi ze jak mam chwilę i ochotę to aktywnie spędzam czas:)O kurcze
I kiedy znajdujesz na to wszystko czas?
a dziękujęLolka gratulacje musisz być w świetnej formie.
a no dokładnie w takim biegam szczególnie:) jest duuuużo wygodniejszy niż zwykły do takich czynności:DA mam do Was pytanie, czy nosicie specjalną sportową bieliznę? Chodzi mi konkretnie o taki bezszwowy sportowy stanik,
Napisano 17 maja 2009 - 12:36
[ Dodano: 2009-05-17, 13:37 ]
kiedys joga,tai chi,
Napisano 19 maja 2009 - 11:02
a no dokładnie w takim biegam szczególnie:) jest duuuużo wygodniejszy niż zwykły do takich czynności:DA mam do Was pytanie, czy nosicie specjalną sportową bieliznę? Chodzi mi konkretnie o taki bezszwowy sportowy stanik,
Chodzi mi o coś takiego, taki bra top czy jak to się tam nazywa. Ma wbudowany stanik, który ma dobrze podtrzymywać i żeby było wygodnie, a jednocześnie ładnie. Masz może fotkę tego swojego? Czy o tym samym mówimy?
Napisano 19 maja 2009 - 14:01
Napisano 27 maja 2009 - 13:21
Postanowilam wziasc sie za siebie i zaczełam biegac.Poczatki sa okrutne,cala klatka piersiowa tak mnie boli,ze szok.Bardzo ciezko jest mi to wszystko nadrobic,po takim bieganiu czuje sie wyczerpana:"(i trace motywacje,mam ochote to wsystko olac a wiem,ze nie moge.Zaczelam sie zastanawiac czy to aby naprawde zdrowe skoro potem tak wszytsko mnie boli?,Slyszalam,ze ruch na swiezym powietrzu a zwlaszcza bieganie chroni przed wieloma chorobami i zmniejsza ryzyko raka jajnikow,płuc i wieloma roznymi i wydluza zycie.Odkad zaczełam biegac zczegolnie boli mnie prawa strona klatki piersiowej?nie wiecie czy moze ma to jakies znaczenie?czy znow bede musiala udac sie do lekarza?:"(
A jak wy drogie panie,dbacie o kondycje?Myslicie o niej na co dzien?moze znacie jakies mile sposoby na utrzymanie dobrej kondycji,zdrowie jest przeciez najwazniejsze w zyciu...
A i bardzo prosze o wsparcie,wiem,ze musze wytrwac w tym moim bieganiu:/
[ Komentarz dodany przez: Donn: 2009-05-27, 14:35 ]
mamy już taki temat
Napisano 28 maja 2009 - 13:21
Napisano 28 maja 2009 - 13:52
Napisano 28 maja 2009 - 18:39
Napisano 04 czerwca 2009 - 16:57
Napisano 04 czerwca 2009 - 16:58
Napisano 05 czerwca 2009 - 08:27
Guest_niki_*
Napisano 06 czerwca 2009 - 08:08
Napisano 07 maja 2010 - 12:13
Jak chodziłam do liceum, to grałam we wszystkie gry zespołowe, chodziłam na jogę, a nasza pani od w-fu często urozmaicała nam zajęcia - a to aerobic, a to stepy, piłki, ćwiczenia rozciągające, biegi, skoki i wiele innych rzeczy
Obecnie dbam o kondycję we własnym domu
Co do innych rzeczy- odżywiam się zdrowo, nie jem fast foodów itp. rzeczy od wielu, wielu lat, w ogóle nie jadam na mieście, sama przygotowuję sobie jedzenie. Piję dużo wody, soków warzywnych, owocowych, herbaty zielonej, owocowej. Nie słodzę i nie jem praktycznie słodyczy. Nie jem smażonych rzeczy. Nie palę. I jest kondycja
wouldn't wanna be anybody else!
...
Napisano 30 kwietnia 2011 - 10:02
Jeśli o mnie chodzi, to dbam o kondycję dużo chodząc, spacerując w różnym tempie.
u mnie jest podobnie, tylko, że ja nie lubię spacerować bez celu (wydaje mi się to takie dziwne - dobre dla dziadków), w moim przypadku jest tak że nie używam komunikacji miejskiej i wszędzie - nawet jak mam iść do centrum pieszo 30 min to wybieram spacer ..chyba że pada deszcz
Obecnie dbam o kondycję we własnym domu
Gimnastykuję się codziennie rano, przede wszystkim rozciągam. W ciągu dnia dużo chodzę, gdy się spieszę, to w szybkim tempie. A i z podbieganiem do autobusu nie ma problemu
Po południu czy wieczorem to zależnie od nastroju: albo ćwiczę z hula - hoopem, skakanką albo puszczam sobie muzykę i tańczę
wyciszam się ćwicząc jogę.
również w domu ćwiczę, ale na siłownię także chodzę bo w domu nie zawsze się chę, w domu tak jak Ty rozciągam się i hula hop dla urozmaicenia
Co do innych rzeczy- odżywiam się zdrowo, nie jem fast foodów itp. rzeczy od wielu, wielu lat, w ogóle nie jadam na mieście, sama przygotowuję sobie jedzenie. Piję dużo wody, soków warzywnych, owocowych, herbaty zielonej, owocowej. Nie słodzę i nie jem praktycznie słodyczy. Nie jem smażonych rzeczy. Nie palę. I jest kondycja
tak samo chyba od 5 lat : nie pijęalko w ogóle, nie palę, nie jem słodyczy (jak już zjem to dołosnie raz na rok),na mieście ani w restauracjach nie jem bo nie lubię - muszę widzieć jak potrwa jest przyrządzana i takim sposobem jak wyżej miminka napisała ma się kondycję
Napisano 20 maja 2011 - 09:01
Otóż biegam codziennie, zazwyczaj rano lub zaraz po powrocie z pracy

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 20 maja 2011 - 11:04
to jak moj M.Otóż biegam codziennie, zazwyczaj rano lub zaraz po powrocie z pracy Weszło mi to w krew i bez tego nie zasnę
ja tez.A no i latem preferuję górskie wędrówki, uwielbiam wręcz...
A z ruchu...kiedys maniakalnie jedziłam na rowerze, bardzo duzo, po 40 km lub wiecej.
Teraz rowerów nie mam... ale kiedys napewno.
Siłownia mam w planach chodzic. Cwiczenia w domku - odpadaja bo mnie nudza. Co jedynie stacjonarny rowerek mamy zamiar kupic
Basen...swietna sprawa. Byle nie chlorowany. Na dana chwile - spacery. A to ciut za mało.
Napisano 20 maja 2011 - 11:45
Po zakupie kostiumu mam wielką ochotę przynajmniej raz w tygodniu chodzić na basen wymęczyć się porządnie
RUCHY KONTYNENTÓW,
POŁOŻENIE SŁOŃCA I GWIAZD...
TO TYLKO CZĘŚĆ ŚWIATA NAD KTÓRYM PANUJĘ."