Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak dbacie o kondycję?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
177 odpowiedzi w tym temacie

#21 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 21 kwietnia 2009 - 09:21

ja jeszcze ostatnio zaczęłam robic brzuszki :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#22 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 22 kwietnia 2009 - 11:32

:arrow: staram sie ograniczac slodycze
:arrow: ruszam sie wiecej... :) znacznie wiecej haha
:arrow: spacery..
:arrow: areobik
:arrow: pije duzo wody mineralnej
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#23 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 22 kwietnia 2009 - 16:18

:arrow: nie piję gazowanych napojów
:arrow: piję głównie herbaty zielone ,czerwone miętowe i ziołowe i soki przecierowe :mrgreen:
:arrow: nie jem po 18tej
:arrow: dziennie pieszo pokonuję ok 5 km :roll:
:arrow: ćwiczę aikido
:arrow: nigdy nie jem fast foodów fuj
:arrow: nie jadam gotowych posiłków z "torebek" tylko sama wszystko gotuję
:arrow: nie słodzę herbat i kawy
:arrow: jem dużo warzyw i owoców

#24 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 28 kwietnia 2009 - 18:24

Ja głównie rowerem jeżdżę, teraz piękna pogoda to specjalnie wybieram brukowaną drogę żeby wstrząsy porządne wywołać i cellulit zgubić :) A zbędne kilogramy to wspólnie z koleżanką założyłyśmy drużynę i tam wymieniamy się dietami, ćwiczeniami i chcemy nagrody zgarnąć przy okazji :)

bez linkow

#25 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 kwietnia 2009 - 20:21

ja na maj nie kupuje biletu miesiecznego wiec bede duzo chodzić , wiec podbam o kondycje ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#26 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 28 kwietnia 2009 - 23:13

a ja właśnie wypiłam piwo na lpsza kondycję O! :-P Normalnie jedno i mi się w głowie kręci :lol: Słaba ta kondycja.
Co doćwiczeń wczoraj spróbowałam A6Weidera - cięzkie. tak sie zmęczyłam, ze zasnąc nie mogłam i dzidiaj zamiast ćwiczeń piwko :-P było
lilian

#27 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 29 kwietnia 2009 - 10:23

:arrow: aerobik
:arrow: spacerki
:arrow: wysiadam wczesniej z tramwaju i ide 1, 2 przystanki pieszo
Dołączona grafika

#28 Tolka

Tolka
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 29 kwietnia 2009 - 12:31

ja zaczęłam chodzić na basen i ćwiczę w domku, zabezpieczyłam się dodatkowo w konkursie LINK gdzie stworzyłam drużynę i wspólnie z innymi motywuję się do walki o ładną sylwetkę

#29 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 29 kwietnia 2009 - 12:49

Az mi wstyd jak przeczytalam Wasze posty :oops: :oops: :oops: :oops:

Ja nie robie chyba nic :-/
I pozniej sie dziwie, ze taki flak ze mnie <trojk1></span> <trojk1></span> <trojk1></span>

Chyba pora wziac z Was przyklad <ookk></span> <ookk></span>

;-)

#30 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 29 kwietnia 2009 - 21:37

dobra, to ja ponownie ćwiczę kondycję czyt. pije piwko :-P <mniami2></span>
a miały być A6W =]
lilian

#31 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 30 kwietnia 2009 - 13:15

Chodzę na taniec brzucha :mrgreen:

#32 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 03 maja 2009 - 23:08

Ja przede wszystkim chodzę. Wszędzie ;-) a chodzę bardzo szybko więc np. na uczelni jestem w 25-30min :-)

Tylko znajomi na mnie krzyczą,że mam zwolnić ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#33 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 04 maja 2009 - 08:45

:arrow: biegam, biegam i jeszcze raz biegam:D jako była sprinterka robię to po prostu z przyzwyczajenia... staram się codziennie rano lub wieczorkiem...zależy czy dzień szkolny czy wolny:P w zimę biegówki i jazda:P
:arrow: "pływam" z moim Kotkiem... zaraził mnie tym sportem tak więc staramy się raz w tygodniu wyskoczyć na pływalnię
:arrow: gram w siatkówkę plażową z przyjaciółką...oczywiście to typowo letni sport a resztę roku to na hali:) dodatkowym plusem jest opalenizna:D
:arrow: czasem gram w tenisa:)
:arrow: no i jeszcze gimnastyka i aerobik:D

no tak więc ja na swoja kondycję nie narzekam... gdy idę albo biegnę za autobusem to przynajmniej potem nie sapię jak parowóz:P i figurka ładna...tak więc dziewczyny brać się za sport:D
Dołączona grafika

#34 ihmo

ihmo
  • Użytkownik
  • 104 postów

Napisano 12 maja 2009 - 12:27

O kurcze :) I kiedy znajdujesz na to wszystko czas?:)

#35 Madalena

Madalena
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 12 maja 2009 - 12:58

Chodzę na taniec brzucha :mrgreen:

Wow świetnie! U mnie chyba nie ma takich zajęć, nawet nie wiem :-|

Lolka gratulacje musisz być w świetnej formie. Też bym popływała, ale już nie mam kiedy. Fitness i bieganie musi mi na razie wystarczyć.

#36 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 maja 2009 - 05:35

Ja od wczoraj rozpoczęłam bieganie :-P na razie zrobiłam 8 kółek na boisku :mrgreen:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#37 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 13 maja 2009 - 10:08

8 kółek na boisku :mrgreen:

przy mojej kondycji palacza, przy 8 kółku na mecie potrzebowałabym respiratora ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#38 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 13 maja 2009 - 11:38

cerrata, nie martw się ja bez papierosów miałabym wstrzymaną akcję serca :P
Ty masz przynajmniej jakąś wymówkę :P
Ja póki co puszczam muze na cały regulator i tańcuje po całej chałupie po czym jak odzyskuje kontakt ze światem okazuje się, że że jestem cała mokra i nie mogę oddychać :P
Od dwóch alt natomiast planuje jeżdżenia na rowerze do pracy, ale kiedy sie to ziści nie wiem :P
Prędzej chyba pracę zmienię :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#39 Madalena

Madalena
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 13 maja 2009 - 12:06

Tilia jak na pierwszy dzień to sporo. Gratuluję! Wiesz mniej więcej jaki dystans pokonujesz? Ja chcę sobie kupić krokomierz, bo biegam po lesie i za cholere nie wiem ile km pokonuję :-|

Malenka i Cerrata odstawcie fajki i dołączcie do grona biegających, to super relaks i jak się człowiek lepiej od razu czuje. Ja jak rzuciłam palenie to płuca odetchnęły z ulgą, niestety nadal widać skutki, bo dostaję zadyszki po dłuższych dystansach

A mam do Was pytanie, czy nosicie specjalną sportową bieliznę? Chodzi mi konkretnie o taki bezszwowy sportowy stanik, bo w zwykłym jest mi niewygodnie i chcę sobie kupić coś takiego do biegania i na fitness. Widziałam kobitki na treningu w takich fajnych przedłużanych topach z wbudowanym staniczkiem. Wygodnie w takim? Nie zgubie biustu w tym? ;-)

#40 żaba

żaba
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 13 maja 2009 - 13:44

Ja w końcu zapisałam się do klubu, bo już chyba nie ma nikogo, kto by gdzies tam nie chodził, a to basen, joga, pilates, squash, nordic walking...ludzie skąd sie to wszystko bierze... :shock: ale dobrze, bo waga już całkiem do rzeczy i nawet mnie wciągnęli do akcji Schudnijmy Razem ... :lol: Trzeba założyć drużynę i można wygrać rózne rzeczy, np. profesjonalna sesję zdjęciową. W sumie czemu nie? podoba mi się to. :-)
Ćwiczę tez w domu brzuszki, dziewczyny z forum wzięły mnie w obroty, miałam porządne zakwasy na początku, ale wytrzymałam i naprawdę są efekty. Fajnie, że można liczyć na "kopniaka" od innych. Samemu ciężko sie zmotywować :mrgreen: