Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

facebook

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
431 odpowiedzi w tym temacie

#41 karolina23

karolina23
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 27 października 2009 - 23:00

no wlasnie ja tez tam zagladalam ale ciezko sie polapac:/ chociaz powiem szczerze ze we francji to jest na to szal jak u nas nk

#42 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 29 października 2009 - 09:13

ja mam konto na facebooku ale nic tam nie rozumiem więc średnio korzystam :P

Facebook w założeniu chyba jest do znajomości międzynarodowych
wiekszosc ludzi takich nie ma i tak zakładają (np. ja :P)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#43 Marta2012

Marta2012
  • Użytkownik
  • 177 postów

Napisano 29 października 2009 - 09:58

Ja tak własnie sobie myślę, żeby wynieść się z nk i założyć konto na fecebooku..
Tylko nie wiem czy chce mi się w to bawić :-/
Na pewno to lepsza alternatywa niż nk - stamtąd spadam na pewno..bo żal :mrgreen:

#44 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 października 2009 - 12:02

wiekszosc ludzi takich nie ma i tak zakładają (np. ja )

moja kolezank zarejestrowała sie tam po powrocie z wymiany miedzynarodwoej , był w bułgarii a miłą znajomych z róznych stron swiata.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#45 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 października 2009 - 19:21

miłą znajomych z róznych stron swiata.

ja też mam :mrgreen: i miło nam sie gawędzi czasem :P do dzisiaj pamiętam jak debatowałam z gościem z indonezji na temat USA <umieraam></span> a poważnie to znam przykład kiedy znajomość zawarta na facebooku skończyła sie odwiedzinami w kraju poznanej osoby ;-) nk takich możliwości ne daje i całe szczęscie :P

nie wiem czy po prostu sie nie rozrósł aż do tego stopnia ... bo przecież zawsze zaczyna sie od małego regionu, dopiero z czasem takie rzeczy nabierają rozmachu ...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#46 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 11:18

mam konto na FB, ale prawie w ogóle nie korzystam.. Jakoś nie mogę "zaskoczyć"
lilian

#47 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 11:23

ja właśnie ostatnio zaczęłam korzystać codziennie z facebooka, wciągnęło mnie to strasznie :mrgreen: a z nk już nie korzystam, chyba że mam jakąś wiadomość ;-)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#48 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 22:27

Korzystam bardzo często z facebooka, mam na nim konto już od dłuższego czasu i szczerze powiedziawszy bardziej mi odpowiada niż nk.
A co do quizów, zabaw itp. to można się w nie wciągnąć, niektóre strasznie mnie rozśmieszają :-P
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#49 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 22:41

miminka, oj tak, quizy są świetne :mrgreen: coraz częściej korzystam z facebooka i coraz bardziej się do niego przekonuję, tzn quizy mnie przekonują :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#50 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 23:32

quizów, zabaw itp. to można się w nie wciągnąć

A gdzie to się wchodzi na facebooku?
Dołączona grafika

#51 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 19 grudnia 2009 - 15:12

Ja tez coraz czesciej korzystam, znajomych tak srednio mam. Nie bardzo wiem jak moge ich wyszukać. Chodzi mi o to czy moge wpisac po prostu tylko miejscowośc ;>

I wciągnełam się w mojego virtualnego zwierzaczka - takie "tamaguczi" :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#52 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 01 stycznia 2010 - 10:25

A gdzie to się wchodzi na facebooku?

Jeśli masz jakichś znajomych na facebooku, którzy rozwiązują quizy itp. to u dołu każdego quizu jest coś w stylu "take this quiz" , "check it" i wtedy można się zalogować do zrobienia takiego quizu. A jeśli nikt nie rozwiązuje, to u góry strony, jest pasek "znajomi", rozwijasz go, klikasz "szukaj znajomych". W tym wypadku będziesz szukać aplikacji, więc wpisujesz jakieś słowo, np. chocolate. Domyślnie facebook szuka ludzi o takim nazwisku, ale jak tylko Ci się wyświetlą, to z boku masz taki pasek, gdzie można szukać czegoś innego niż ludzi, a jeśli szukasz quizów, to klikasz aplikacje i wtedy facebook pokazuje Ci katalog aplikacji dla zapytania, w tym wypadku, co podałam, chocolate. I wtedy klikasz na jakąś aplikację i się do niej logujesz, rozwiązujesz quiz, wychodzi Ci wynik i na końcu każdego quizu zwykle facebook pokazuje Ci więcej quizów, które można rozwiązać ;-) mam nadzieję, że jakoś to wytłumaczyłam ;-)
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#53 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 01 stycznia 2010 - 14:02

miminka, dziękuje Ci za odpowiedź! <flow1></span>
Postaram się jakoś znaleźć to ;-)
Dołączona grafika

#54 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 03 stycznia 2010 - 10:01

quizy quizami, ale farm ville rządzi <umieraam></span> jest masa gierek, takich 5-minutówek, za to fajnie ciągnących sięi w jakiś tam sposób mobilizujących do zaglądania na FB ;-) ja się wciągnełam w: (i tu następuje wyliczanka :mrgreen: ) farm ville, fish ville, zoo ville, mafia wars (moja pierwsza fb'owa gierka :P )co jeszcze ... barn buddy, pet ville ... w sumie obskoczenie wszystkich zajmuje mi jakieś 15 minut :P nawet ostatnio zauważyłam śmieszną rzecz ... moja młoda podpatrzyła jak siedziałam przy farmie, oczywiście wyśmiała ... 2 dni później miała założoną swoją :mrgreen: <umieraam></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#55 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 03 stycznia 2010 - 10:10

nie(d)oceniona, dokładnie farmville, fishville i cafe world jak dla mnie :D:D Bardzo lubie te gierki :P
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#56 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 03 stycznia 2010 - 10:15

Zielonooka, w cafe world wchodzisz bez problemu? bo przyznać muszę że też mnie przyciągała do siebie, ale na drodze staneła mi technika ... ile razy próbuję wejść, tyle razy w połowie ładowania strona się zawiesza, po czym wyskakuje błąd i gra wczytuje się od początku ... zdarza ci się coś takiego?

#57 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 03 stycznia 2010 - 10:41

Wchodzę bez problemu, choć czasem się wiesza już w trakcie gry, ale to wina łącza była akurat:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#58 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 06 stycznia 2010 - 01:41

ale farm ville rządzi

dokładnie 8-) dobrze,że na święta dostałam paliwo,bo nie wyrabiałam z obrobieniem pola (mam 22x22) :mrgreen: a teraz raz dwa i gotowe :mrgreen:

fish ville

wole Happy aquarium ;-) pogrywam jeszcze w Country Story,ale denerwuje mnie powolność w tej grze...

Do innych gierek wysyłali mi znajomi zaproszenia,ale powiedziałam,że zabije jak mnie w coś znowu wciągną :mrgreen:

moja młoda podpatrzyła jak siedziałam przy farmie, oczywiście wyśmiała ... 2 dni później miała założoną swoją :mrgreen: <umieraam></span>

Moja założyła faceboka,żeby w farmę grać ;-) a jak się wejdzie przez stronę farmville.com i gra,a nie przez FB to mam wrażenie,że szybciej chodzi tylko nie można prezentów od znajomych odbierać i trzeba przez FB ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#59 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 07 stycznia 2010 - 13:01

I z ciekawości zajrzałam na ten Farm Ville i się wciągnełam :P Jeszcze w Fish Ville i Pet Ville. :mrgreen: :mrgreen:

I jeszcze oczywiście mój Super Poke Pets juz od dłuższego czasu :P
Wciąga rzeczywiście ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#60 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 22:36

a jak się wejdzie przez stronę farmville.com i gra,a nie przez FB to mam wrażenie,że szybciej chodzi

dzisiaj spróbowałam, i na prawdę chyba szybciej śmiga :P no i można wychaczać od znajomych zwierzaki, jajka i inne bonucy o wiele szybciej niż przez FB :P

(mam 22x22) :mrgreen:

eee ... to ja daleko w tyle jestem :P bo mam 16x16 póki co :P i jakośnie mam mobilizacji żeby ją powiększać :P