Napisano 27 października 2009 - 23:00
Napisano 29 października 2009 - 09:58
Tylko nie wiem czy chce mi się w to bawić
Na pewno to lepsza alternatywa niż nk - stamtąd spadam na pewno..bo żal
Napisano 29 października 2009 - 12:02
moja kolezank zarejestrowała sie tam po powrocie z wymiany miedzynarodwoej , był w bułgarii a miłą znajomych z róznych stron swiata.Facebook w założeniu chyba jest do znajomości międzynarodowych
wiekszosc ludzi takich nie ma i tak zakładają (np. ja )
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 29 października 2009 - 19:21
ja też mammiłą znajomych z róznych stron swiata.
nie wiem czy po prostu sie nie rozrósł aż do tego stopnia ... bo przecież zawsze zaczyna sie od małego regionu, dopiero z czasem takie rzeczy nabierają rozmachu ...Facebook w założeniu chyba jest do znajomości międzynarodowych
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 17 grudnia 2009 - 11:18
Napisano 17 grudnia 2009 - 11:23
Napisano 17 grudnia 2009 - 22:27
A co do quizów, zabaw itp. to można się w nie wciągnąć, niektóre strasznie mnie rozśmieszają
wouldn't wanna be anybody else!
...
Napisano 19 grudnia 2009 - 15:12
I wciągnełam się w mojego virtualnego zwierzaczka - takie "tamaguczi"
Napisano 01 stycznia 2010 - 10:25
A gdzie to się wchodzi na facebooku?
Jeśli masz jakichś znajomych na facebooku, którzy rozwiązują quizy itp. to u dołu każdego quizu jest coś w stylu "take this quiz" , "check it" i wtedy można się zalogować do zrobienia takiego quizu. A jeśli nikt nie rozwiązuje, to u góry strony, jest pasek "znajomi", rozwijasz go, klikasz "szukaj znajomych". W tym wypadku będziesz szukać aplikacji, więc wpisujesz jakieś słowo, np. chocolate. Domyślnie facebook szuka ludzi o takim nazwisku, ale jak tylko Ci się wyświetlą, to z boku masz taki pasek, gdzie można szukać czegoś innego niż ludzi, a jeśli szukasz quizów, to klikasz aplikacje i wtedy facebook pokazuje Ci katalog aplikacji dla zapytania, w tym wypadku, co podałam, chocolate. I wtedy klikasz na jakąś aplikację i się do niej logujesz, rozwiązujesz quiz, wychodzi Ci wynik i na końcu każdego quizu zwykle facebook pokazuje Ci więcej quizów, które można rozwiązać
wouldn't wanna be anybody else!
...
Napisano 03 stycznia 2010 - 10:01
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 03 stycznia 2010 - 10:10
Napisano 03 stycznia 2010 - 10:15
Napisano 03 stycznia 2010 - 10:41
Napisano 06 stycznia 2010 - 01:41
dokładnieale farm ville rządzi
wole Happy aquariumfish ville
Do innych gierek wysyłali mi znajomi zaproszenia,ale powiedziałam,że zabije jak mnie w coś znowu wciągną
Moja założyła faceboka,żeby w farmę graćmoja młoda podpatrzyła jak siedziałam przy farmie, oczywiście wyśmiała ... 2 dni później miała założoną swoją
![]()
Napisano 07 stycznia 2010 - 13:01
I jeszcze oczywiście mój Super Poke Pets juz od dłuższego czasu
Wciąga rzeczywiście
Napisano 30 stycznia 2010 - 22:36
dzisiaj spróbowałam, i na prawdę chyba szybciej śmigaa jak się wejdzie przez stronę farmville.com i gra,a nie przez FB to mam wrażenie,że szybciej chodzi
eee ... to ja daleko w tyle jestem(mam 22x22)