Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

facebook

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
431 odpowiedzi w tym temacie

#361 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 13 maja 2012 - 18:01

elizabeth, dzięki. Trochę techniki i się człowiek gubi :P

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#362 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 18 maja 2012 - 11:21

Mam jakiś dziwny problem.
Dodaje link i widzę go dopiero jak wejde na swoją os czasu. Nikomu nie wyświetla się on na stronie głównej, nawet mi <bezradny></span>
Ktoś tak ma? Albo miał? Albo wie jak to rozwiązać? :P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#363 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 18 maja 2012 - 12:52

Olenka, Olenka, Nie jestem pewna , ale to chyba trzeba zaznaczyć po do daniu linka ,że mogą go widzieć wszyscy. Powinno wyskoczyć
Publiczy
Prywatny
Tylko dla znajomych i w tedy zaznaczasz ze pubilczy. Ale nie jestem pewna.
Miałam tak z fotkami niekt ich nie widział , a okazało sie ze własnie tej opcji nie zaznaczyłam. ;-)

Love Love Love

#364 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 18 maja 2012 - 12:59

smoczkowa, ale zaznaczenie opcji "publiczny" oznacza,że wrzucone rzeczy widzą również osoby,które nie są naszymi znajomymi ;-)

Olenka, albo to jest kolejny błąd facebooka albo tak jak napisała smoczkowa zerknij jakie masz ustawienia w polu udostępniania :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#365 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 18 maja 2012 - 13:16

Tilia, No albo nich zaznaczy ,że "tylko dla znajomych" ja zaznaczam ze publiczy bo wtedy inni mogą udostępnić to u siebie na fejsie ;-)

Love Love Love

#366 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 18 maja 2012 - 18:28

zerknij jakie masz ustawienia w polu udostępniania :-)

mam zaznaczone dobrze ;-) Sprawdzałam 10 razy.
Potem wstawiłam inny link wszedł normalnie :)

A poprzednio miałam już ten problem kilka razy <bezradny></span>
Inny link tej samej piosenki już wchodził normalnie :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#367 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 21 czerwca 2012 - 19:57

Kiedyś była taka opcja na fb ,że można była zdjęcia przenosić z albumu do albumu a teraz jak mam oś czasu to tego nie widzę.
ktoś mnie poratuje?

#368 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 21 czerwca 2012 - 20:39

Kiedyś była taka opcja na fb ,że można była zdjęcia przenosić z albumu do albumu a teraz jak mam oś czasu to tego nie widzę.
ktoś mnie poratuje?

Wejdź w album w którym masz zdjęcie do przeniesienia. U góry nad zdjęciami kliknij Edytuj album. Gdy pojawią Ci się zdjęcia do edytowania,najedź kursorem na wybrane zdjęcie i powinna się pokazać na nim strzałka u góry po prawej. Kliknij w nią i masz tam opcje Move to other album. Wybierasz do jakiego albumu przenosisz,zatwierdzasz i gotowe :-D

więcej pisania niż klikania ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#369 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 21 czerwca 2012 - 20:56

dzięki tilia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wiedziałam, że na ciebie mogę liczyć

#370 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 29 sierpnia 2012 - 18:18

moj problem
przez przypadek nacinelam COS i wszystkie kontakty z fb mam w kontaktach w telefonie
Jak sie tego pozbyc?? ( opcja "usun kontakt " nie wchodzi w gre ;)

[ Dodano: 2012-08-30, 11:43 ]
juz po problemie ;)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#371 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 23 października 2012 - 13:06

W wiadomościach podawali, że jest atak hakerów na polskich użytkowników fb
żeby nie klikać w linki jeśli przyjdzie nam wiadomość na maila lub fb że ktoś próbował przejąc nasz konto itd...

#372 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 24 października 2012 - 12:21

Jakoś kilka miesięcy temu mnie ktoś się włamał na konto fb, ale nic nie zrobił. Dostałam wiadomość z pytaniem czy logowałam się z Tokio :mrgreen: Ale to chyba nie ma, żadnego połączenia ze sprawą, bo było to dawno no i nic nie zauważyła. Wszystko dalej jest ok.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#373 jadwinia

jadwinia
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 30 października 2012 - 10:33

Łojoj ;) tylko co by z tego FB chcieli nam ukraść, na konto bankowe rozumiem, ale jak jakiś haker/złodziej sprawdziłby stan mojego, to jeszcze by dopłacił, widząc saldo ;) no ale ... grunt to nie odbierać dziwnych e-maili, nie klikać w linki.

#374 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 18 listopada 2012 - 21:14

No więc pogodziłam się z FB i ponownie mam konto :mrgreen:

#375 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 22 listopada 2012 - 21:43

Mozna (jesli tak to jak) zmienic status na fb z widocznego na niewidoczny?
No w sensie, ze jestem, ale niby nieaktywna :lol: Czy jakby to wytlumaczyc :lol:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#376 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 22 listopada 2012 - 21:52

Mozna (jesli tak to jak) zmienic status na fb z widocznego na niewidoczny?
No w sensie, ze jestem, ale niby nieaktywna :lol: Czy jakby to wytlumaczyc :lol:

można nie być widocznym na chacie :P klikasz na takie kółczeko i tam masz opcje - wyłącz chat...

#377 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 23 listopada 2012 - 06:37

To ja mam takie pytanko, czy nasze forum ma jakiś swój profil na FB??

#378 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 23 listopada 2012 - 06:42

Agnieszka, kiedyś był profil. Ta ramka, która jest nad shoutboxem to właśnie wtyczka z FB. Ale Piotrek chyba skasował profil <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#379 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 23 listopada 2012 - 07:58

Ta ramka, która jest nad shoutboxem to właśnie wtyczka z FB.

No właśnie niby jest tam aby się zalogowac i pojawia mi się:
Ta strona nie może być widziana przez aktualnego użytkownika. Proszę sprawdzić ustawienia prywatności i widzialności dla stron.

#380 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 30 listopada 2012 - 10:00

czy te oświadczenia które teraz połowa znajomych udostępnia na fb są konieczne czy to kolejna głupia akcja :roll:

W odpowiedzi na nową politykę FB informuję, że wszystkie moje dane personalne, ilustracje, rysunki, artykuły, komiksy, obrazki, fotografie, filmy itd. są obiektami moich praw autorskich (zgodnie z Konwencją Berneńską).

W celu komercyjnego wykorzystania wszystkich wyżej wymienionych obiektów praw autorskich w każdym konkretnym przypadku wymagana jest moja pisemna zgoda!

FB jest teraz firmą publiczną. Dlatego też wszystkim użytkownikom tego portalu społecznościowego zaleca się umieszczenie na swoich stronach podobnych «powiadomień o prywatności», inaczej (jeżeli powiadomienie nie było opublikowane na stronie chociaż 1 raz), automatycznie pozwala się na dowolne wykorzystanie danych z waszej strony, waszych zdjęć i informacji, opublikowanych w wiadomościach na profilu waszej strony.

Każdy, kto czyta ten tekst może skopiować go na swój profil FB. Dzięki temu będzie chroniony ustawą o prawach autorskich.

Tym komunikatem informuję FB o tym, że rozpowszechnianie, kopiowanie, rozgłaszanie moich informacji osobistych lub każde inne działania w odniesieniu do mojego profilu w sieci społecznościowej są zabronione bez mojej zgody. Powyższe zakazy dotyczą także współpracowników, studentów, agentów lub każdego innego personelu w ten czy inny sposób nadzorowanego przez FB.

Informacja, umieszczona w danym ID (akkaunt - numer identyfikacyjny gościa?) jest poufna. Naruszanie prywatności moich danych jest naruszeniem prawa (UCC 1 1-308-308 1–103 i Statutu Rzymskiego).