Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

facebook

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
431 odpowiedzi w tym temacie

#321 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 15:55

Tam u góry jest przycisk, i trza zaznaczyć "wszystkie" wtedy są faktycznie wszystkie

:oops: Nie widzę tego przycisku.
U mnie na profilu gdzieś jest? Czy gdzieś w ustawieniach?
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#322 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 16:12

U mnie na profilu gdzieś jest? Czy gdzieś w ustawieniach?

W profilu, jak zjeżdżasz wzdłuż tej osi, tam w lewym roku masz imię i nazwisko, Biografia, rok i taki czwarty przycisk, tam sie to bodaj naciskało ;-)
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#323 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 16:21

Kurde, nie mam chyba takiego przycisku. Możliwe, że już go kiedyś kliknęłam <bezradny></span>
Jak zjeżdżam w dół to w rogu pojawia mi się tylko taka ramka u góry:

Załączone miniatury

• fb.jpg

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#324 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 16:30

Olenka, a nacisnij na jakis rok z boku, moze wtedy sie pojawia tylko ?
ale pojawia sie na bank, przed sekunda sprawdzałam ;-)

#325 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 16:50

OK ;-) Zaznaczyłam "Wszystkie wydarzenia", ale wszystkich i tak mi nie pokazuje <bezradny></span>
Ale to czego szukałam znalazłam jakoś przez "Dziennik aktywności" :)

#326 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 16:54

Ale to czego szukałam znalazłam jakoś przez "Dziennik aktywności"

aaa, to nie wiedziałam czego dokładnie szukasz ;-) Bo teraz to podzielili, w sumie podoba mi się że nie wszyscy musząwidzieć aktywności ;-) Tylko samemu sięje obczaja :mrgreen:

#327 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 17:01

podoba mi się że nie wszyscy musząwidzieć aktywności ;-) Tylko samemu sięje obczaja :mrgreen:

To jest fajne, fajne :P

nie wiedziałam czego dokładnie szukasz

Szukalam mojego postu z zeszłego Tłustego Czwartku, w ktorym koleżanka napisała mi gdzie moge dostać pączka z czekoladą. Musiałam go odkopać, żeby jutro się po niego tam wybrać, ehhh :) Ale znalezione :)

#328 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 17:26

Bo teraz to podzielili, w sumie podoba mi się że nie wszyscy musząwidzieć aktywności ;-) Tylko samemu sięje obczaja :mrgreen:

ale przecież bez osi czasu też było to możliwe ;-)

Szukalam mojego postu z zeszłego Tłustego Czwartku, w ktorym koleżanka napisała mi gdzie moge dostać pączka z czekoladą. Musiałam go odkopać, żeby jutro się po niego tam wybrać, ehhh :) Ale znalezione :)

<umieraam></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#329 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 17:35

ale przecież bez osi czasu też było to możliwe

tja, ale niektórzy są fejsowymi analfabetami i odkryli to niedawno :lol:

#330 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 lutego 2012 - 19:40

Mam pytanko : jest mozliwosc aby na fb tylko znajomi widzieli moje zdjecie ?
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#331 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 19 lutego 2012 - 23:50

Mam pytanko : jest mozliwosc aby na fb tylko znajomi widzieli moje zdjecie ?

owszem.
profilowe i tak będą widzieć wszyscy ale tylko miniaturkę
wszystko jest w ustawianiach prywatności

#332 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 20 lutego 2012 - 08:44

Sajuri, ustawiasz tak sobie cały album, żeby nie martwić się tym przy każdym kolejnym zdjęciu ;-) Możesz każdy album tak zrobić, tylko zdjęcia, które wrzucasz bezpośrednio na tablicę musisz edytować osobno ;-)

wchodzisz na swój profil => zdjęcia => pod każdym albumem masz strzałkę w dół i tam zaznaczasz "Znajomi" :-D
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#333 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 12 marca 2012 - 19:24

Wie ktoś jak wyłączyć tą oś czasu? Bo siorze bez zapytania włączyli na próbę i jak nie wyłączy to zostawią <bezradny></span>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#334 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 marca 2012 - 19:25

halynka, docelowo wszyscy mają mieć tą oś...a jeśli ktoś zdecydował się włączyć ją wcześniej to nie ma powrotu do starego wyglądu. A Twoją siostrę objęły już po prostu te zmiany.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#335 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 12 marca 2012 - 19:28

Czyli nie ma szans na stary wygląd? I to oznacza, że ja jeżeli jej nie mam póki co, to i tak zostanie mi włączona???

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#336 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 marca 2012 - 19:32

Czyli nie ma szans na stary wygląd? I to oznacza, że ja jeżeli jej nie mam póki co, to i tak zostanie mi włączona???

dokładnie tak...nawet profile reklamowe też mają powoli włączaną oś :-/

JkIEp1.png

#337 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 12 marca 2012 - 19:46

Szkoda, że wyłączyć tego nie idzie, strasznie mnie to denerwuje jednak chociaż sama sobie ustawiałam to :-x

er3mjw4zst9mivdb.png

#338 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 14 marca 2012 - 14:46

Powiem Wam, że ludzie są wpatrzeni w tego facebooka, jak małpy w ostatniego banana... :lol:
Ustawiliśmy sobie dla jaj z D. że jesteśmy wolni. Już 10 komentarzy: co to sie stało, czemu tak, taka ładna para była.

A jak się coś faktycznie sypało u nas to nikt nie wierzył, bo na facebooku mieliśmy status: w związku. :roll:

Wiem, że takie zmienianie statusu to dziecinada, ale chcieliśmy tylko udowodnić, że ludzie bardziej wierzą w fb niż w cokolwiek innego i dają się manipulować.

#339 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 marca 2012 - 14:53

Wiem, że takie zmienianie statusu to dziecinada, ale chcieliśmy tylko udowodnić, że ludzie bardziej wierzą w fb niż w cokolwiek innego i dają się manipulować.

prawda ;)

co do samej zmiany statusu to jak widzę jak niektóre parki co chwile wolne w związki, wolne za tydzień zaś w związku to... <killer></span> <killer></span>
po cholerę se taki wstyd robić? niech sobie dają że wolni ale po co to na tablicy zostawiać? dla komentarzy i lajków? dramat :roll:

#340 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 14 marca 2012 - 14:57

co do samej zmiany statusu to jak widzę jak niektóre parki co chwile wolne w związki, wolne za tydzień zaś w związku to...

Albo dziewczyny, które ustawiają sobie, że sa w związku ze sobą :lol:
Po co to? :-P

Może dziwne, ale z wieloma znajomymi z FB nie mam kontaktu na co dzień, więc nie widze w tym nic dziwnego, że podłapali :P
Mnie takie zabawy żeby komuś coś udowodnic śmieszą :lol: