Tam u góry jest przycisk, i trza zaznaczyć "wszystkie" wtedy są faktycznie wszystkie
U mnie na profilu gdzieś jest? Czy gdzieś w ustawieniach?
Napisano 15 lutego 2012 - 15:55
Tam u góry jest przycisk, i trza zaznaczyć "wszystkie" wtedy są faktycznie wszystkie
Napisano 15 lutego 2012 - 16:12
W profilu, jak zjeżdżasz wzdłuż tej osi, tam w lewym roku masz imię i nazwisko, Biografia, rok i taki czwarty przycisk, tam sie to bodaj naciskałoU mnie na profilu gdzieś jest? Czy gdzieś w ustawieniach?
Napisano 15 lutego 2012 - 16:30
Napisano 15 lutego 2012 - 16:50
Napisano 15 lutego 2012 - 16:54
aaa, to nie wiedziałam czego dokładnie szukaszAle to czego szukałam znalazłam jakoś przez "Dziennik aktywności"
Napisano 15 lutego 2012 - 17:01
To jest fajne, fajnepodoba mi się że nie wszyscy musząwidzieć aktywności
Tylko samemu sięje obczaja
Szukalam mojego postu z zeszłego Tłustego Czwartku, w ktorym koleżanka napisała mi gdzie moge dostać pączka z czekoladą. Musiałam go odkopać, żeby jutro się po niego tam wybrać, ehhhnie wiedziałam czego dokładnie szukasz
Napisano 15 lutego 2012 - 17:26
ale przecież bez osi czasu też było to możliweBo teraz to podzielili, w sumie podoba mi się że nie wszyscy musząwidzieć aktywności
Tylko samemu sięje obczaja
Szukalam mojego postu z zeszłego Tłustego Czwartku, w ktorym koleżanka napisała mi gdzie moge dostać pączka z czekoladą. Musiałam go odkopać, żeby jutro się po niego tam wybrać, ehhh
Ale znalezione
Napisano 15 lutego 2012 - 17:35
tja, ale niektórzy są fejsowymi analfabetami i odkryli to niedawnoale przecież bez osi czasu też było to możliwe
Napisano 19 lutego 2012 - 19:40
Napisano 19 lutego 2012 - 23:50
owszem.Mam pytanko : jest mozliwosc aby na fb tylko znajomi widzieli moje zdjecie ?
Napisano 20 lutego 2012 - 08:44
Napisano 12 marca 2012 - 19:25
Napisano 12 marca 2012 - 19:32
dokładnie tak...nawet profile reklamowe też mają powoli włączaną ośCzyli nie ma szans na stary wygląd? I to oznacza, że ja jeżeli jej nie mam póki co, to i tak zostanie mi włączona???
Napisano 14 marca 2012 - 14:46
Napisano 14 marca 2012 - 14:53
prawdaWiem, że takie zmienianie statusu to dziecinada, ale chcieliśmy tylko udowodnić, że ludzie bardziej wierzą w fb niż w cokolwiek innego i dają się manipulować.
Napisano 14 marca 2012 - 14:57
Albo dziewczyny, które ustawiają sobie, że sa w związku ze sobąco do samej zmiany statusu to jak widzę jak niektóre parki co chwile wolne w związki, wolne za tydzień zaś w związku to...
Może dziwne, ale z wieloma znajomymi z FB nie mam kontaktu na co dzień, więc nie widze w tym nic dziwnego, że podłapaliWiem, że takie zmienianie statusu to dziecinada, ale chcieliśmy tylko udowodnić, że ludzie bardziej wierzą w fb niż w cokolwiek innego i dają się manipulować.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Anonymous chce zniszczyć Facebooka |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych