Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

facebook

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
431 odpowiedzi w tym temacie

#301 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 23 grudnia 2011 - 20:09

ta oś czasu miała się zmienić wszystkim 22go?
bo większość moich znajomych nadal ma stary ,lepszy profil. mój się teraz zacina :-/

#302 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 25 grudnia 2011 - 17:52

bo większość moich znajomych nadal ma stary

U mnie to samo. Myślałam, że wszystkim zmienią...

Mi się nawet podoba, ale zauważyłam, że sporo postów mi poznikało <bezradny></span>
I z zacinaniem chyba też nie mam problemów.
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#303 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 25 grudnia 2011 - 18:11

ale zauważyłam, że sporo postów mi poznikało <bezradny></span>

mi też i nie zawsze się pokazują. dodam coś i na tablicy głównej coś jest a u mnie na tablicy nie <bezradny></span>

#304 loulou

loulou
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 30 grudnia 2011 - 13:09

FB ma czasami awarie. Jak dodaje zdjecia, to czasem ich nie widze.
:)

#305 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 01 stycznia 2012 - 22:05

Słyszałyście o komunikatorze FB? tzw.Facebook Messenger?

Instaluje się go na kompie i można czatować ze znajomymi mając wyłączoną przeglądarkę. Pokazuje nam też powiadomienia z FB i zmiany statusów u znajomych.

Jak dla mnie rzecz zbędna,bo już wcześniej testowałam takie rozmowy ze swojego standardowego komunikatora instalując odpowiednią wtyczkę i jakoś mi to nie podpasowało. Szkoda,że nie ma możliwości rozmów z osobami z danej grupy,bo takie coś chętnie bym chciała ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#306 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 08 stycznia 2012 - 12:55

Mam problem .... przez przypadek naklikłam (tzn. nie przez przypadek, nie wiem o co chodzi i do czego służy - ciekawośc) ..subskrybcja własnego kanału :P i dodałam to.

Nie chce aby ktoś mój kanał subskrybował , jak zmienić to aby było jak na początku ? ;(
Dołączona grafika

#307 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 09 stycznia 2012 - 14:10

A ja mam pytanie:
Jak zacznę przydzielac znajomych do grup: bliscy i dalecy znajomi, to czy im zacznie się wyświetlac do jakiej grupy ich przydzieliłam?
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#308 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 09 stycznia 2012 - 14:36

Olenka, niiii ;P oni nie będę tego widzieć
ale będzie ci się pokazywało w powiadomieniach wszystko co doda osoba "bliska" ;-)
czyli opcja fajna :)

#309 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 09 stycznia 2012 - 15:31

OOooo, to fajnie :D
W końcu musze się zmobilizować i zrobić selekcję :mrgreen: :mrgreen:

#310 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 24 stycznia 2012 - 14:42

Katowiccy urzędnicy wybierają się do kalifornijskiej siedziby Facebooka w Menlo Park. Chcą przekonać ekipę Marka Zuckerberga, by otworzył u nas polski oddział portalu.
Do wyprawy dojdzie najdalej w marcu - dowiedziała się nieoficjalnie "Gazeta". Mateusz Skowroński, pełnomocnik prezydenta ds. inwestorów strategicznych żadnych szczegółów nie chce jednak zdradzić. - Potwierdzam jednak, że walczymy o siedzibę biura portalu Facebook w Katowicach - mówi.

To efekt informacji sprzed paru dni, z których wynika że popularny portal społecznościowy chce otworzyć w Polsce swoje biuro. Skąd ta decyzja? W Polsce Facebook ma już ok. 7,5 mln użytkowników. Do tej pory Polską zajmowali się pracownicy biura FB w Dublinie, ale według Dziennika Gazety Prawnej, pojawili się w kilku agencjach marketingowych i specjalizujących się w mediach społecznościowych. Z rozmów wynikało, że chcą tu otworzyć biuro.

Wiadomość zelektryzowała wielu internautów. Na portalu już pojawiły się profile nawołujące do stworzenia biura we Wrocławiu i Katowicach.

Urzędnicy z Katowic też zainteresowali się sprawą. Stąd kontakt z centralą Facebooka w Kalifornii. - Planujemy zaprezentowanie tam potencjału Katowic i całej naszej metropolii - dowiedzieliśmy się w magistracie.

gazeta.pl :-D
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#311 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 08 lutego 2012 - 22:57

PILNE, PRZECZYTAJ!!!!! FB się zmienił! Wszystkie komentarze, kliknięcia na "Lubię to" są teraz podawane do wiadomości publicznej w google! W ten sposób firmy reklamowe mają dostęp do Waszej skrzynki pocztowej! Proszę wyświadcz mi przysługę: Najedź na moje imię, poczekaj, aż zobaczysz małe okno, pojawi się przycisk "Sub...skrypcja", odznacz "Komentarze i znaczniki Lubię to." Mogę zrobić to samo dla Ciebie! W rezultacie nasze komentarze na temat naszych znajomych i rodziny nie będą upublicznione! Dziękuję! Skopiuj to do swojego statusu, jeśli nie chcesz, żeby Twój każdy ruch był widoczny dla wszystkich w menu po prawej stronie!

widziałam dziś takie coś na fb.
ktoś coś wie na ten temat?

#312 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 08 lutego 2012 - 23:11

ktoś coś wie na ten temat?

bezedura z tym google ;-)

a jeśli usuniesz subskrypcję znajomego w sposób podany powyżej to info co skomentował i polubił nie będzie Ci się pokazywało w okienku po prawej ;-)

wydaje mi się,że wymyślił to ktoś kto chciał,aby znajomi odhaczyli śledzenie go,a potem rozniosło się to po FB...
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#313 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 09 lutego 2012 - 11:25

Tilia, tak właśnie myślałam :)
logiczne, że jak przestaniesz coś subskrybować to tego nie zobaczysz a co ma do tego google??

bezedura z tym google ;-)

dzięki za potwierdzenie ;-)

#314 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 19:42

Dziewczyny wiece może jak ustawić sobie na profilu tą oś czasu ? Bo kiedyś mi wyskakiwało, jak ktoś miał to, że mogę sobie zrobić też u siebie, ale teraz nie widzę tego i nie wiem jak to zrobić <bezradny></span>

er3mjw4zst9mivdb.png

#315 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 19:44

Jula, wleź na profil kogoś kto ma, i tam u góry ci to proponują, naciskasz i masz ;-)
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#316 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 19:47

Jula, wleź na profil kogoś kto ma, i tam u góry ci to proponują, naciskasz i masz ;-)

No właśnie, kiedyś wyskakiwało coś, czy też bym chciała ale teraz za skarby świata tego nie widzę :roll: Myślałam, że jakoś inaczej też się da :-P

er3mjw4zst9mivdb.png

#317 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 19:48

Myślałam, że jakoś inaczej też się da

a to nie wiem, bo ja tak sobie zmieniłam. Ale nie spiesz się, pewnie wszystkim przymusowo nie długo zmienia ;-)

#318 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 19:51

a to nie wiem, bo ja tak sobie zmieniłam. Ale nie spiesz się, pewnie wszystkim przymusowo nie długo zmienia

O, znalazłam właśnie, popstrykałam i jakoś się udało. Dziękuję za pomoc :-D

er3mjw4zst9mivdb.png

#319 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 15:29

Mam pytanie:
Mam ta oś czasu, chciałam znaleźć post z zeszłego roku, lece w dół, a postu nie ma :/
Nie wyświetlają mi się wszystkie posty moje, niektóre są tylko kropką zaznaczone i dopiero po najechaniu się wyświetlają, a niektórych nie ma w ogóle :-/

Ktoś wie jak to zmienić, znaleźć? Cokolwiek?

#320 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 15:35

Ktoś wie jak to zmienić, znaleźć? Cokolwiek?

jak przeglądasz swoje posty to on Ci automatycznie pokazuje ¨te z największą aktywnością". Tam u góry jest przycisk, i trza zaznaczyć "wszystkie" wtedy są faktycznie wszystkie ;-)
Chyba o to chodzi, bo ja też kiedyś nie mogłam czegoś znaleźć, ale już działa ;-)