bo większość moich znajomych nadal ma stary ,lepszy profil. mój się teraz zacina
Napisano 23 grudnia 2011 - 20:09
bo większość moich znajomych nadal ma stary ,lepszy profil. mój się teraz zacina
Napisano 25 grudnia 2011 - 17:52
U mnie to samo. Myślałam, że wszystkim zmienią...bo większość moich znajomych nadal ma stary
Mi się nawet podoba, ale zauważyłam, że sporo postów mi poznikało
I z zacinaniem chyba też nie mam problemów.
Napisano 25 grudnia 2011 - 18:11
mi też i nie zawsze się pokazują. dodam coś i na tablicy głównej coś jest a u mnie na tablicy nieale zauważyłam, że sporo postów mi poznikało
Napisano 30 grudnia 2011 - 13:09
Napisano 01 stycznia 2012 - 22:05
Instaluje się go na kompie i można czatować ze znajomymi mając wyłączoną przeglądarkę. Pokazuje nam też powiadomienia z FB i zmiany statusów u znajomych.
Jak dla mnie rzecz zbędna,bo już wcześniej testowałam takie rozmowy ze swojego standardowego komunikatora instalując odpowiednią wtyczkę i jakoś mi to nie podpasowało. Szkoda,że nie ma możliwości rozmów z osobami z danej grupy,bo takie coś chętnie bym chciała
Napisano 09 stycznia 2012 - 14:10
Jak zacznę przydzielac znajomych do grup: bliscy i dalecy znajomi, to czy im zacznie się wyświetlac do jakiej grupy ich przydzieliłam?
Napisano 09 stycznia 2012 - 14:36
ale będzie ci się pokazywało w powiadomieniach wszystko co doda osoba "bliska"
czyli opcja fajna
Napisano 09 stycznia 2012 - 15:31
W końcu musze się zmobilizować i zrobić selekcję
Napisano 24 stycznia 2012 - 14:42
Do wyprawy dojdzie najdalej w marcu - dowiedziała się nieoficjalnie "Gazeta". Mateusz Skowroński, pełnomocnik prezydenta ds. inwestorów strategicznych żadnych szczegółów nie chce jednak zdradzić. - Potwierdzam jednak, że walczymy o siedzibę biura portalu Facebook w Katowicach - mówi.
To efekt informacji sprzed paru dni, z których wynika że popularny portal społecznościowy chce otworzyć w Polsce swoje biuro. Skąd ta decyzja? W Polsce Facebook ma już ok. 7,5 mln użytkowników. Do tej pory Polską zajmowali się pracownicy biura FB w Dublinie, ale według Dziennika Gazety Prawnej, pojawili się w kilku agencjach marketingowych i specjalizujących się w mediach społecznościowych. Z rozmów wynikało, że chcą tu otworzyć biuro.
Wiadomość zelektryzowała wielu internautów. Na portalu już pojawiły się profile nawołujące do stworzenia biura we Wrocławiu i Katowicach.
Urzędnicy z Katowic też zainteresowali się sprawą. Stąd kontakt z centralą Facebooka w Kalifornii. - Planujemy zaprezentowanie tam potencjału Katowic i całej naszej metropolii - dowiedzieliśmy się w magistracie.
gazeta.pl
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 08 lutego 2012 - 22:57
PILNE, PRZECZYTAJ!!!!! FB się zmienił! Wszystkie komentarze, kliknięcia na "Lubię to" są teraz podawane do wiadomości publicznej w google! W ten sposób firmy reklamowe mają dostęp do Waszej skrzynki pocztowej! Proszę wyświadcz mi przysługę: Najedź na moje imię, poczekaj, aż zobaczysz małe okno, pojawi się przycisk "Sub...skrypcja", odznacz "Komentarze i znaczniki Lubię to." Mogę zrobić to samo dla Ciebie! W rezultacie nasze komentarze na temat naszych znajomych i rodziny nie będą upublicznione! Dziękuję! Skopiuj to do swojego statusu, jeśli nie chcesz, żeby Twój każdy ruch był widoczny dla wszystkich w menu po prawej stronie!
widziałam dziś takie coś na fb.
ktoś coś wie na ten temat?
Napisano 08 lutego 2012 - 23:11
bezedura z tym googlektoś coś wie na ten temat?
a jeśli usuniesz subskrypcję znajomego w sposób podany powyżej to info co skomentował i polubił nie będzie Ci się pokazywało w okienku po prawej
wydaje mi się,że wymyślił to ktoś kto chciał,aby znajomi odhaczyli śledzenie go,a potem rozniosło się to po FB...
Napisano 09 lutego 2012 - 11:25
logiczne, że jak przestaniesz coś subskrybować to tego nie zobaczysz a co ma do tego google??
dzięki za potwierdzeniebezedura z tym google
Napisano 14 lutego 2012 - 19:44
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 14 lutego 2012 - 19:48
a to nie wiem, bo ja tak sobie zmieniłam. Ale nie spiesz się, pewnie wszystkim przymusowo nie długo zmieniaMyślałam, że jakoś inaczej też się da
Napisano 15 lutego 2012 - 15:29
Mam ta oś czasu, chciałam znaleźć post z zeszłego roku, lece w dół, a postu nie ma
Nie wyświetlają mi się wszystkie posty moje, niektóre są tylko kropką zaznaczone i dopiero po najechaniu się wyświetlają, a niektórych nie ma w ogóle
Ktoś wie jak to zmienić, znaleźć? Cokolwiek?
Napisano 15 lutego 2012 - 15:35
jak przeglądasz swoje posty to on Ci automatycznie pokazuje ¨te z największą aktywnością". Tam u góry jest przycisk, i trza zaznaczyć "wszystkie" wtedy są faktycznie wszystkieKtoś wie jak to zmienić, znaleźć? Cokolwiek?
Chyba o to chodzi, bo ja też kiedyś nie mogłam czegoś znaleźć, ale już działa