Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

facebook

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
431 odpowiedzi w tym temacie

#241 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 09 października 2011 - 12:27

Normalnie leżałam ze śmiechu, jak zobaczyłam, że fb proponuje mi członków rodziny. Bomba <ookk></span>

Też już o tym pisałam właśnie :lol: :lol: :lol:
Rozumiem "dalszych" i "bliższych" znajomych, ale żeby facebook lepiej wiedział kto należy do mojej rodziny? <lol></span>

U mnie niektórzy znajomi mają "nowego" facebooka no i narzekają. Ponoć jest jakoś mało przejrzyście i mało wygodnie ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#242 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 09 października 2011 - 13:21

U mnie niektórzy znajomi mają "nowego" facebooka no i narzekają. Ponoć jest jakoś mało przejrzyście i mało wygodnie ;-)

moja siostra ma i mówi, że nie wie o co chodzi i nic znaleźć nie umie :-P
Jak patrzyłam to podoba mi się na głównej tablicy wielkość zdjęć które dodają znajomi :) są dużeee ;P dobrze widać ;)

#243 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 09 października 2011 - 18:18

Ponoć jest jakoś mało przejrzyście i mało wygodnie ;-)

do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić :P Mnie zawsze zastanawia w takich momentach, czy gdyby tak wyglądała strona jak się na nią rejestrowałam, czy też bym narzekała? W większości przypadków odpowiedź brzmi: oczywiście, że nie.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#244 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 09 października 2011 - 19:15

czy gdyby tak wyglądała strona jak się na nią rejestrowałam, czy też bym narzekała? W większości przypadków odpowiedź brzmi: oczywiście, że nie.

Tak,bo wtedy dostajesz jakiś konkretny layout do którego się przyzwyczajasz. A dla mnie obecnie to będzie już chyba 3 zmiana całego wyglądu FB ;-) więc po części nie dziwie się ludziom,którzy narzekają szczególnie tym,którzy się zarejestrowali,ogarnęli co i jak a tu nagle zmiana :lol:

#245 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 25 października 2011 - 11:08

Irytują mnie strasznie te pytania na facebooku ...
Mam całą ścianę nimi zawalonymi, a szczerze nie obchodzi mnie czy ktoś lubie herbatę z 2 czy z 3 łyżeczkami cukru albo czy ktoś chce już wakacji :lol: :lol:
Zaśmieca mi to całą ścianę. Czy ktoś może wie jak się tego pozbyć ? :-P :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#246 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 25 października 2011 - 11:20

Może próbuj odhaczać jeśli są zaznaczone jako ciekawe posty?ja tak walczę z postami z gry i powoli przynosi to efekty :-P
Bo wraz z nowym FB zniknęła zakładka statusy :(
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#247 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 25 października 2011 - 12:52

Olenka, mam ten sam problem :-P :-P :-P
koszmar te ankiety hahaha :)

#248 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 25 października 2011 - 13:00

Mi faza FB przeszła. Na początku było szaleństwo, durne gierki, znajomi ktorzy widzieli mnie kilka lat temu a teraz wielcy znajomi, albo dziewcznya z bloku obok zaprasza do znajomych a te 20 lat mieszkało się obok i ani be ani me itp...
Konto usunłełam w czerwcu a i tak nie było łatwo.
Została mi NK. Gdyby nie dziewczyny z jednej z filii ze starej pracy to pewnie toż bym wykasowała.

Starzeje się czy co? że nie kręcą mnie już takie rzeczy.

#249 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 25 października 2011 - 18:49

mnie tez to drazni ....

#250 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 26 października 2011 - 16:43

Mi faza FB przeszła.

u mnie trwała tydzien. I nie rozumiem zachwytu nad fb czy nk. ;-) co kto lubi.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#251 kaskuskaa

kaskuskaa
  • Użytkownik
  • 256 postów

Napisano 30 października 2011 - 21:11

Czasami zastanawiam się dlaczego ludzie wszystko co robią w danym momencie lub jeszcze lepiej dwóch polaków pisze do siebie po angielsku(?????)
Ankiety, gry koszmar!!!!

[ Dodano: 2011-10-30, 20:14 ]
sorki miałam na myśli:
Czasami zastanawiam się dlaczego ludzie wszystko co robią w danym momencie piszą na fb
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#252 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 04 listopada 2011 - 11:52

Czy tylko ja mam jakiś błąd i mam znów "stare" fb
czy wy też?

znów mam "najnowsze" i "najpopularniejsze"
i zdj są mniejsze tak jak wtedy :)

#253 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 04 listopada 2011 - 11:57

Czy tylko ja mam jakiś błąd i mam znów "stare" fb
czy wy też?

Ja mam wciąż "nowe". ;-)

#254 Gosienka

Gosienka
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 05 listopada 2011 - 12:20

FB nie bardzo mi lezy, nie umiem sie tam odnaleźć, mam konto na NK i jestem z tego bardziej zdwolona.

#255 dorotka12345

dorotka12345
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 14 listopada 2011 - 15:56

no nawet nie ma porównania face z nk ....wiadomo fb żadzi ...

#256 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 16 listopada 2011 - 15:14

amor kiedyś szukałaś tego jak ukryć to, że u Ciebie na tablicy wyświetla się co, komu skomentowałaś ;-) Dziś odkryłam :D

Weszłam na swój profil, i tam gdzie jest cos takiego "amoramor skomentowała zdjęcie Oleńki..." :lol: kliknęłam na krzyżyk i tam wybrałam opcję, żeby ukryło mi wszystkie komentarze :-P :-P

#257 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 16 listopada 2011 - 16:52

żeby ukryło mi wszystkie komentarze :-P :-P

albo ukrywasz tylko dany komentarz :)
tak samo jak polubisz jakaś stronę też możesz to ukryć :)

#258 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 16 listopada 2011 - 17:02

albo ukrywasz tylko dany komentarz :)
tak samo jak polubisz jakaś stronę też możesz to ukryć :)

Ja już o tym pisałam <jezorowaty></span> ale to działa jedynie jak ktoś wejdzie na Wasz profil ;-) w tym okienku co jest z boku normalnie pojawia się to naszym znajomym i na ich tablicy z aktualnościami też ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#259 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 16 listopada 2011 - 19:22

że u Ciebie na tablicy wyświetla się co, komu skomentowałaś

chodziło mi o sytuacje odwrotną ;-) tzn żeby komuś się nie wyświetlało na jego profilu, że ja coś skomentowałam u innego użytkownika

tak samo jak polubisz jakaś stronę też możesz to ukryć

ale dopiero w momencie jak już ją polubię? czyli przez te (powiedzmy) kilka sekund czy minut dopóki nie przycisnę, żeby to ukryć to ta osoba to widzi? Czy ja to źle rozumuję? :mrgreen:

i na ich tablicy z aktualnościami też

ano właśnie i tu jest ta kicha :P
Bo ja bym chciała tak, żeby oni nie widzieli kompletnie nic nigdzie co komu komentuje, wpisuje, umieszczam, lubię itd ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#260 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 16 listopada 2011 - 20:38

amoramor, na swojej tablicy jak klikniesz w krzyżyk przy tym co lubisz to FB zapyta czy ukryć tylko polubienie tej strony czy ma ukryć polubienie wszystkich stron przeszłych i przyszłych :-)
Ale z tego co kiedyś testowałam to znajomi widzieli lajki i komenty ;-) może poprawili to już ustawienie :-)

JkIEp1.png