Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czy jesteście pewne uczuc??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
130 odpowiedzi w tym temacie

#1 Chwilka

Chwilka
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 25 stycznia 2009 - 23:29

Chciałabym s od Was dowiedziec czy jestescie pewne że Wasz wybranek to ten jedyny,ze tylko jego tak kochacie i ze bedziecie z nim na dobre i złe, ze to ten jedyny.
I czy jestescie pewne ze on Was tez tak kocha i ubostwia jak Ty jego,nawet jak on mowi ze Was bardzo kocha a Wy w to wierzycie to nie macie nieraz uczucia ze go nudzicie, ze moze ma ciebie juz dosc?
Dołączona grafika

#2 gosiaczek199022

gosiaczek199022
  • Użytkownik
  • 291 postów

Napisano 25 stycznia 2009 - 23:34

Tak jestem pewna.Mój ukochany traktuje mnie jak królową.Gadamy cały dzień i nigdy nie mamy dość.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 10:04

Można powiedzieć, że jestem z dnia na dzień coraz bardzier tego pewna. Pewna tego, że to tn jedyny i pewna tego że ona mnie tak samo kocha, ale nie oznacza to że jestem już całkowicie w 100% pewna. Żeby móc komuś tak bardzo zaufac muszę mieć jeszcze więcej czasu.

<ookk>

#4 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 10:07

Ja jestem pewna na 100 %,że to jest ten jedyny i na zawsze.
I nie zamieniła bym go na kogoś innego.
Ale ja mam problem z tym,że mu nie wierzę..nie wierzę czasem jego uczucią..
Nie wiem czemu tak jest..
Może przez to,że kilka razy się przejechałam na ludziach..i teraz jestem jakaś nieufna.

#5 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 10:43

jestem pewna że to ten jeden na cale zycie:) Poprostu wiem, a czy on mnie kocha? bywalaj chwile zwatpienia ale wtedy mu to mowie i i wiem juz ze jestem dla niego najwazniejsza!:)

#6 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 11:21

tylko ja nigdy nie byłam nikogo pewna ? właściwie na czele z sobą samą ... jakoś nigdy nie biorę niczego za pewnik ... a już tym bardziej drugiego człowieka - taki mój bufor bezpieczeństwa ;-) i jak widać odrobinę niweluje to skutki kolejnych rozczarowań :oops:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#7 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 11:25

WweronikaA, nie do konca tak jest wiesz, bo hja napoisalam ze jestem pewna ale my chyba tak naprawde chcemy i wierzymy a pewnosci nigdy sie nie ma... a mowiac pewna mam na mysli to ze w to gleboko wierze..

#8 Chwilka

Chwilka
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 11:27

Ale ja mam problem z tym,że mu nie wierzę..nie wierzę czasem jego uczucią..

własnie to samo czuje,ale on nigdy nie zrobil mi krzywdy,nie zdradził ,tylko nieraz mam wrazenie ze on ma mnie juz dosc na dzisiaj.
Dołączona grafika

#9 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 11:39

Chwilka, mój też mi nigdy krzywdy nie zrobi,i nie zrobił.
Wy już jesteście razem 2 lata przeszło,a my będziemy dopiero 10 miesięcy.
On mi ciągle mówi,że mnie kocha,nie zostawi mnie ale ja w 100 % nie mogę mu zaufac..

#10 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 12:12

Chciałabym s od Was dowiedziec czy jestescie pewne że Wasz wybranek to ten jedyny

niezupełnie...my dopiero zaczeliśmy się spotykać.

ze tylko jego tak kochacie

szczerze mówiąć to nie kocham go...za wszceśnie na takie deklaracje :-/

bedziecie z nim na dobre i złe, ze to ten jedyny.

bardzo bym chciała i często o tym myślę,zastanawiam się czy to mozliwe...

I czy jestescie pewne ze on Was tez tak kocha i ubostwia jak Ty jego,nawet jak on mowi ze Was bardzo kocha a Wy w to wierzycie to nie macie nieraz uczucia ze go nudzicie, ze moze ma ciebie juz dosc?

wiem,że jemu bardzo zależy,próbował mi powiedzieć,że mnie kocha ale powstrzymałam go przed tym bo wiem,że nie mogła bym mu powiedzieć tego samego,nazwała bym to rczej zauroczeniem,przynajmniej narazie ;-)
Ale jest mi bardzo bliski,zależy mi na nim,jemu na nie też więc być może już niebawem będe mogła w tym temacie zmaścić coś więcej ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#11 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 12:43

Ja jestem pewna, ze mój P. to ten jeden jedyny i na zawsze. Po tylu latach jest wciąż cudownie, świetnie się dogadujemy, jesteśmy przyjaciółmi i możemy zawsze na siebie liczyć. Po prostu miłość :-)

własnie to samo czuje,ale on nigdy nie zrobil mi krzywdy,nie zdradził ,tylko nieraz mam wrazenie ze on ma mnie juz dosc na dzisiaj.

Chwilka, czemu tak myślisz? Gdyby tak było- nie jest do Ciebie przywiązany sznurkiem i po prostu by zostawił! A jesteście wciąż razem...

#12 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 12:51

Wiem NA PEWNO, że go kocham i wiem NA PEWNO, ze on kocha mnie. Reszta (czyt. czy jesteśmy dla siebie stworzeni, czy już nigdy nikogo innego nie pokochamy) to tylko moje domysły i nadzieje, że nam się uda, że będziemy zawsze razem, że nigdy nie pojawi się ktoś trzeci, że rutyna nie zabije naszej miłości.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#13 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 12:53

tylko ja nigdy nie byłam nikogo pewna ? właściwie na czele z sobą samą ... jakoś nigdy nie biorę niczego za pewnik ... a już tym bardziej drugiego człowieka - taki mój bufor bezpieczeństwa ;-) i jak widać odrobinę niweluje to skutki kolejnych rozczarowań :oops:

ja mam dokladnie tak samo, mojego eks tez nie bylam pewna, chcialam na zawsze, ale nie bylam tego pewna i jak sie okazalo slusznie

#14 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 13:11

A ja jestem pewna.. A ostatnio jak jest taki cudowny ( chyba mnie zrozumial wkoncu :?: ) To kocham go jescze bardziej.. Tak mnie wspiera..i daje ta swoja milosc..ze nie mam watpliwosci. Ale chaotycznie opisalam..

#15 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 13:16

Ja jestem pewna, że kocham Ł., widzę, że on też mnie darzy ogromnym uczuciem. Jestem także pewna, że chciałabym sobie z Nim ułożyc życie, widzę naszą przyszłośc razem (przy innych facetach nigdy o tym nie myślałam). Natomiast czy będziemy razem to dla mnie kwestia wiary i naszych starań. Jak narazie wszystko wskazuje na to, że tak ;-) <dreams></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#16 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 13:35

Wiem NA PEWNO, że go kocham i wiem NA PEWNO, ze on kocha mnie. Reszta (czyt. czy jesteśmy dla siebie stworzeni, czy już nigdy nikogo innego nie pokochamy) to tylko moje domysły i nadzieje, że nam się uda, że będziemy zawsze razem, że nigdy nie pojawi się ktoś trzeci, że rutyna nie zabije naszej miłości.

całkowicie sie z tobą zgadzam ..tym bardziej ze juz raz w życiu myślałam że to na zawsze że to juz ten jedyny a potem okazał sie że sie myliłam ....

#17 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 14:00

mnie tez chodzi o to, że nie da się niegdy zagwarantować sobie samej, że jest się pewnym choćby nie wiem co że to ten jedyny. Ale możemy dzięki naszym staraniom utwierdzać się w tym przekonaniu każdego dnia.

<ookk>

#18 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 15:57

całkowicie sie z tobą zgadzam ..tym bardziej ze juz raz w życiu myślałam że to na zawsze że to juz ten jedyny a potem okazał sie że sie myliłam ....

Bo zwykle w życiu dane jest nam kochać więcej niż jedną osobę.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#19 Chwilka

Chwilka
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 21:16

Marzycielka 24-wiem, ze go strasznie kocham,wiele razem przezlismy, pomimu tylko 2 lat i wesole sytuacje w zyciu i tez najgorsze i nigdy s na sobie nie zawiedlismy,ufamy sobie strasznie,dogadujemy s i ogolnie jest ok,ale poprostu nieraz nachodza mnie takie mysli ze moze ja nie jestem wystarczajaco dobra dla niego i moze on tez tak mysli i chce mnie zostawic,taka panikara w zyciu jestem troche,moze to przez to <bezradny></span>
Dołączona grafika

#20 Toxic Honey

Toxic Honey
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 22:11

Chciałabym s od Was dowiedziec czy jestescie pewne że Wasz wybranek to ten jedyny,ze tylko jego tak kochacie i ze bedziecie z nim na dobre i złe, ze to ten jedyny.

Szczerze mówiąc to trudne pytanie....Serio naprawdę trudne-bo skąd mam wiedzieć co on do mnie naprawdę czuje?Narazie wydaje się wszystko ok i tak trzymać,mimo,że czasem kłócimy się o jakieś pierdoły...Jeśli chodzi o to czy czuję,że to ten jedyny to ja sama nie wiem,ale naprawdę chciałabym,aby to co łączy mnie z moim zostało na dłużej i to z takich względów,że czuję się przy nim jak księżniczka...A jeśli on ma mnie dość to niech spada,poradzę sobie....Kocham go.