Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Krem do twarzy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
417 odpowiedzi w tym temacie

#21 Iwunia

Iwunia
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 20 stycznia 2009 - 14:07

:lol: zapomniałam dodać obrazek mojego ulubionego kremu!!!!!!

w linku była podana nazwa sklepu-apteki internetowej - usunełam i wkleiłam zdjęcie kremu

Załączone miniatury

• CAPILIN SPF 20.jpeg

Uwielbiam wspólne zachody słońca na plaży z moim mężczyzną wtedy życie nabiera sensu!!

#22 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 16:41

zastanawima sie czy sie nie skusić na ten kremik kozie mleko , tak bardzo go chwalicie. ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#23 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 16:23

mój obecny kremik - super jest i taki delikatny :-)

Załączone miniatury

• 249009.jpg

...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#24 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 10:51

mój obecny kremik - super jest i taki delikatny :-)

Lubie kremy z serii Nivea-visage rozejrze sie w drogerii za takim tylko dla cery suchej ;-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#25 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 12:23

duzo osob na forum polecalo ten kremik i zakupilam:) narazie oczywiscie efektow koloru skory nie widac ale super nawilza:)

#26 mishi

mishi
  • Użytkownik
  • 378 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 13:20

Ja ostatnio kupiłam krem rozświetlający z Avonu i bardzo dobrze się z nim czuję. Bardzo delikatnie nawilża i daje skórze taki ciemniejszy odcień. Faktycznie rozjaśnia i moja skóra aż promienieje.
Bóg stworzył człowieka. Stać mnie na coś lepszego, powiedział, i stworzył kobietę...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#27 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 20:08

WweronikaA, zdaj relacje jak to dziala bo mnie zainteresowal ten kremik ;)

#28 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 23:53

jestem zadowolona z kremu nivea visage Q10 plus summer beauty -, lekko brązujący. Super się wchłania, nic się nie ciągnie i skóra ma fajny koloryt

Załączone miniatury

• NIVEA_VISAGE_PLUS_2567565.jpg

lilian

#29 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 03 lutego 2009 - 15:00

a ja mam intensywnie nawilzający z firmy AA i jestem z niego bardzo zadowolona ;-)
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#30 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 06 lutego 2009 - 17:08

kupiłam sobie ostatnio ten krem-Perfecta cera mieszana. Niby jest fajny ale mi wysusza skórę na nosie brodzie i czole,potem niepszyjemnie się łuszczy a kiedy nakladam fluid to już wogóle zgroza :-/

Ale ogólnie jest fajny pod warunkiem że ktoś ma cerę bardziej tłustą.
No i zamienilam Perfecte na Soraye z kolagenem i elastyną,jest super i fajnie nawilża.

Załączone miniatury

• perfecta_1_146.jpg

Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#31 fistaszek

fistaszek
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 07 lutego 2009 - 23:58

Pod choinkę dostałam b.fajny zestaw kremów z minerałami z morza martwego (golden oil). Jestem bardzo zadowolona :-D bo skóra po nich jest b.gładka i nie ma później problemu z nałożeniem podkładu. Przy innych kremach podkład często wysusza mi skórę i.. wygląda to jak wygląda :-/

#32 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 08 lutego 2009 - 00:00

fistaszek, a do jakiego typu cery one sa?
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#33 fistaszek

fistaszek
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 08 lutego 2009 - 00:03

mój jest do normalnej i suchej

#34 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 03:01

A ten masło kakaowe jakoś mi np. nie bardzo pasował cera po nim jest dziwnie tłusta. Sama używam Garnier Skin Naturlas Soft i L'Oreal Pure Zone Deep Control.

#35 Iwunia

Iwunia
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 00:29

Ostatnio kupiłam sobie fajny kremik nazywa się Flos-Lek i jest półtłusty do cery naczynkowej i nie uczula mnie jak większość kremów które kiedyś stosowałam , może dlatego że to jest krem apteczny i jest polecany przez dermatologów , tak pisze na opakowaniu . Ten krem mi się spodobał bo czytałam pozytywne opinie na jego temat , teraz wiem ze jest bardzo fajny, ma ładny zapach , delikatne nawilża i utrzymuje nawilżoną skórę przez wiele godzin , jest super !!!!!!!! Cena też kusi bo kosztuje 16 zł w zależności od sklepu lub apteki . :mrgreen: :-D
Uwielbiam wspólne zachody słońca na plaży z moim mężczyzną wtedy życie nabiera sensu!!

#36 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 13:57

ja sobie teraz prawie cala serie kupilam loreal. genesis czy jakos tak co penelope chyba reklamuje to. w kazdym razie poki co jestem zadowolona. mam na dzien i na noc i pod oczy. ten na dzien jest taki fajny ze jakby odbija swiatlo jak sie przyjzec ale nie swieci sie po nim cera.

#37 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 15:33

ja zawsze miałam problem z dobraniem sobie kremu,zawsze skóra po uzyciu jakiego kolwiek kremu robiła się czerwona albo po dniu lub dwóch perfidnie mi się łuszczyła :evil: niedawno kupiłam sobie krem garniera,intensywnie nawilżający do skory bardzo suchej (tak na ryzyk fizyk),i wiecie co,rewelka!

Skóra jest super nawilżona,nie błyszczy się,nie jest podrażniona...super :-D Tyle,że ja stosuje go na noc bo nie nadaje sie pod makijaż,ale przez noc super się wchłania a efekt jak dla mnie bomba :-D

Załączone miniatury

• krem.jpg

Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#38 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 15 lutego 2009 - 00:57

wiecie co,rewelka!

tez to moge powiedziec ja go kiedys uzywalam a teraz w torebce nosze też taki tylko w pudeleczku różowym i do rąk też jest bardzo dobry :-)
ale jednak wole ten czerwony niz różowy 8-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#39 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 15 lutego 2009 - 11:57

to ja z tej serii mam do ciala balasam i super, najlepszy ze wszystkich. to nie wiedzialam ze ten mozna do twarzy, ale do rak tez maja swietny. poki co do buzi to trzymam sie genesis.

#40 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 23:52

to nie wiedzialam ze ten mozna do twarzy

ja też nie wiedziałam ale fajnie nawilża,tego było mi potrzeba a ten krem daje rade ;-)