Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

FM GROUP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
438 odpowiedzi w tym temacie

#361 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 15 listopada 2008 - 20:07

monika34, ja też jestem konsultantką i nic o tym nie wiedziałam :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#362 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 15 listopada 2008 - 21:53

cerrata jesteś usprawiedliwiona bo to weszło od 5 listopada to jeszcze świeżutka sprawa :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#363 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 15 listopada 2008 - 21:57

no ja w ogóle ostatnio olałam FM :P

jakies nowości poza tym?
a tak w ogóle co ile tam się zmieniają katalogi itd
Mam nadzieję, że te standardowe próbki nie mają krótkiej daty "przydatności" chyba że jakieś nowości dokupić trza, nie? :P

#364 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 15 listopada 2008 - 22:05

jestem od kwietnie dopiero to za dużo nie wiem na ten temat :-/ ale od tego czasu dopiero teraz ma być nowy katalog i to dwa oddzielne na perfumy i na rzeczy do domu. Jeśli chodzi o te próbki to <bezradny></span> nie wiem od kiedy "olałaś FM GROUP" :-P, ale doszły nowe zapachy
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#365 jola2243

jola2243
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 15:05

Wita, jestem świeżo upieczoną onsultantką Fm Group, oprócz tego jestem konsultntką Oriflame i mam tam już 12 proc%, mam nadzieję, że z Fm będzie niedlugo podobnie, jeszcze raz witam wszystkich :-D

#366 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 15:31

witaj jola2243 ja jeszcze też jestem konsultantką Avonu ;-)
a jak Ci się podoba w FM GROUP?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#367 jola2243

jola2243
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 16:07

jak narazie w porzadku, mam do was pytanie w związku ze złożeniem zamówienia- zamówienie złożyłam na stronie Fm group po zalogowaniu, ale nigdzie nie znalazłam danych do przelewu, i jaki czas mam na dokonanie wpłaty?

#368 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 16:34

a kiedy zamówienie złożyłaś? kurier przywiezie do Ciebie i jemu zapłacisz za fakturkę
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#369 jola2243

jola2243
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 16:43

godzinę temu zamówiłam, myślałam, że najpierw trzeba zapłacić

#370 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 16:47

2 dni robocze trzeba czekać, więc pewnie we wtorek będziesz je miała w domu :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#371 jola2243

jola2243
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 16:53

no to super, dużo szybciej niz w Oriflame, tam tydzień się czeka jak jest okres przedświąteczny, dzięki, jka będę miała pytania będę pisać, bo moja sponsorka mnie wprowadziła i na tym koniec, a obiecała pomagać jakby co, dobrze, że to forum znalazłam :mrgreen:

#372 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 16:54

ok jak będę widziała to z przyjemnością odpowiem :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#373 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 21:09

ja mam ten luksus że kupuję/odbieram/płacę na miejscu w moim jakże cudownym mieście ;-)

#374 MarcinByczy

MarcinByczy
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 17:17

Hej witam Was wszystkie na tym forum :)W sumie nie wiem co tu robię, ale poczytałem kilka postów i widzę, że żadna z Was chyba nie wie o co chodzi we współpracy z FM GROUP. Jestem w firmie od jakiegoś czasu, i wiem że naprawdę nazwy perfum to najmniej istotna sprawa. Trwałość... jak Ci nie pasuje to nie kupuj :) Jak Ci jakość odpowiada to podpisz sobie umowę dystrybutorską i kupuj sobie tanio perfumy. Mało tego, że Masz możliwość tanio kupować, to Możesz znajomym odsprzedawać i coś tam sobie dorobić. A jak Masz trochę samozaparcia to możesz w ciągu 12-stu miesięcy zbudować własny, wysokodochodowy biznes :) Ja na serio zacząłem w czerwcu i naprawdę bez wielkiego nakładu pracy zarabiam coraz więcej.
A co do tytułu :)
Czy facet to może się tym zajmować?? Powiem Wam, że 70% moich dystrybutorów to mężczyźni. Naprawdę jakoś łatwiej z facetowi załapać o co chodzi w biznesie (bez urazy)

Pozdrawiam :):)
I służę poradą Wszystkim zainteresowanym

Załączone miniatury

• zestaw_damskie.jpg

#375 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 18:53

ależ oczywiście , że my wszystkie wiemy o co chodzi , ale weż pod uwagę to , że nie każdemu zależy , na własnym biznesie :-P pozdrawiam :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#376 MarcinByczy

MarcinByczy
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 17:19

Nie no zgadza się :) Ale kupować taniej produkty to chyba każdy by wolał.
W FM GROUP jest bardzo podobnie jak w różnych programach partnerskich np: na stacjach paliw, czy w telefonii komórkowej. Za każdą złotówkę wydaną na rachunek (który i tak trzeba płacić) otrzymujesz punkty. Później punkty wymieniasz na nagrody lub rabaty.
W FM GROUP jest o wiele lepiej, ponieważ :
Jeżeli zaproponujesz znajomemu aby wstąpił do takiego "programu partnerskiego" np na stacji BP to on otrzyma punkty które może później wymienić na nagrodę, ale Ty nic z tego nie masz prócz uśmiechu znajomego. W FM GROUP jeśli polecisz znajomemu wstąpienie do klubu, to on będzie dostawał punkty (a za nie premie), i Ty też będziesz mieć jego punkty doliczone do swojej premii. Mało tego jak on komuś zaproponuje ten program, to Twoja pula punktów (i premia) też będzie rosła o punkty nowej osoby.
Więc, wystarczy zaopatrywać się w nasze produkty i polecać je (nie koniecznie sprzedawać) innym aby zarabiać. to jest cały biznes.
Wszystkim serdecznie polecam więcej informacji osobom zainteresowanym mogę podać na gg:3068120
Pozdrawiam

Załączone miniatury

• zestaw_meskie.jpg

#377 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 18:13

To my jako konsultanci i tak mamy po cenach dystrybutorskich produkty a że nic poza tym to szkoda , ale mi sie nie chce chodzić i zaczepiać ludzi , aby poznali tę firmę <bezradny></span> A wielu ludzi jest niechętnie nastawionych do tego rodzaju sprzedaży :-/
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#378 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 19:18

MarcinByczy, a wiesz że to wygląda jak ZWYCZAJNA reklama? ja wiem, że to taki temat, ale tak nawijasz jakbym stała tu twarzą w twarz z tobą, z wyciągnietym portfelem..
zdjęcia pokazujesz.. katalog interactiv...

mini biznes
właśnie widać jak rozkręcasz :P

#379 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 21:23

Nie wiem, jakos nie jestem za... wole wydac troche wiecej kasy i miec to, co chce <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#380 MarcinByczy

MarcinByczy
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 22:51

Nie ukrywam, że trochę się tu reklamuję :) No ale ja juz nie potrafię rozmawiać o tym bez emocji. Tak jak dla Ciebie jest to nie do pojęcia dlaczego ja to robie, tak dla mnie jest trudno pojać dla czego inni nie chcą tego robić.
;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych