FM GROUP
Rozpoczęty przez
Magdaru
, 11 cze 2007 13:43
438 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 listopada 2008 - 20:07
monika34, ja też jestem konsultantką i nic o tym nie wiedziałam
nie ma mnie tu i nie będzie.
Napisano 15 listopada 2008 - 21:57
no ja w ogóle ostatnio olałam FM 
jakies nowości poza tym?
a tak w ogóle co ile tam się zmieniają katalogi itd
Mam nadzieję, że te standardowe próbki nie mają krótkiej daty "przydatności" chyba że jakieś nowości dokupić trza, nie?
jakies nowości poza tym?
a tak w ogóle co ile tam się zmieniają katalogi itd
Mam nadzieję, że te standardowe próbki nie mają krótkiej daty "przydatności" chyba że jakieś nowości dokupić trza, nie?
Napisano 16 listopada 2008 - 15:05
Wita, jestem świeżo upieczoną onsultantką Fm Group, oprócz tego jestem konsultntką Oriflame i mam tam już 12 proc%, mam nadzieję, że z Fm będzie niedlugo podobnie, jeszcze raz witam wszystkich
Napisano 16 listopada 2008 - 16:07
jak narazie w porzadku, mam do was pytanie w związku ze złożeniem zamówienia- zamówienie złożyłam na stronie Fm group po zalogowaniu, ale nigdzie nie znalazłam danych do przelewu, i jaki czas mam na dokonanie wpłaty?
Napisano 16 listopada 2008 - 16:43
godzinę temu zamówiłam, myślałam, że najpierw trzeba zapłacić
Napisano 16 listopada 2008 - 16:53
no to super, dużo szybciej niz w Oriflame, tam tydzień się czeka jak jest okres przedświąteczny, dzięki, jka będę miała pytania będę pisać, bo moja sponsorka mnie wprowadziła i na tym koniec, a obiecała pomagać jakby co, dobrze, że to forum znalazłam
Napisano 16 listopada 2008 - 21:09
ja mam ten luksus że kupuję/odbieram/płacę na miejscu w moim jakże cudownym mieście
Napisano 24 listopada 2008 - 17:17
Hej witam Was wszystkie na tym forum :)W sumie nie wiem co tu robię, ale poczytałem kilka postów i widzę, że żadna z Was chyba nie wie o co chodzi we współpracy z FM GROUP. Jestem w firmie od jakiegoś czasu, i wiem że naprawdę nazwy perfum to najmniej istotna sprawa. Trwałość... jak Ci nie pasuje to nie kupuj
Jak Ci jakość odpowiada to podpisz sobie umowę dystrybutorską i kupuj sobie tanio perfumy. Mało tego, że Masz możliwość tanio kupować, to Możesz znajomym odsprzedawać i coś tam sobie dorobić. A jak Masz trochę samozaparcia to możesz w ciągu 12-stu miesięcy zbudować własny, wysokodochodowy biznes
Ja na serio zacząłem w czerwcu i naprawdę bez wielkiego nakładu pracy zarabiam coraz więcej.
A co do tytułu
Czy facet to może się tym zajmować?? Powiem Wam, że 70% moich dystrybutorów to mężczyźni. Naprawdę jakoś łatwiej z facetowi załapać o co chodzi w biznesie (bez urazy)
Pozdrawiam
:)
I służę poradą Wszystkim zainteresowanym
A co do tytułu
Czy facet to może się tym zajmować?? Powiem Wam, że 70% moich dystrybutorów to mężczyźni. Naprawdę jakoś łatwiej z facetowi załapać o co chodzi w biznesie (bez urazy)
Pozdrawiam
I służę poradą Wszystkim zainteresowanym
Napisano 25 listopada 2008 - 17:19
Nie no zgadza się
Ale kupować taniej produkty to chyba każdy by wolał.
W FM GROUP jest bardzo podobnie jak w różnych programach partnerskich np: na stacjach paliw, czy w telefonii komórkowej. Za każdą złotówkę wydaną na rachunek (który i tak trzeba płacić) otrzymujesz punkty. Później punkty wymieniasz na nagrody lub rabaty.
W FM GROUP jest o wiele lepiej, ponieważ :
Jeżeli zaproponujesz znajomemu aby wstąpił do takiego "programu partnerskiego" np na stacji BP to on otrzyma punkty które może później wymienić na nagrodę, ale Ty nic z tego nie masz prócz uśmiechu znajomego. W FM GROUP jeśli polecisz znajomemu wstąpienie do klubu, to on będzie dostawał punkty (a za nie premie), i Ty też będziesz mieć jego punkty doliczone do swojej premii. Mało tego jak on komuś zaproponuje ten program, to Twoja pula punktów (i premia) też będzie rosła o punkty nowej osoby.
Więc, wystarczy zaopatrywać się w nasze produkty i polecać je (nie koniecznie sprzedawać) innym aby zarabiać. to jest cały biznes.
Wszystkim serdecznie polecam więcej informacji osobom zainteresowanym mogę podać na gg:3068120
Pozdrawiam
W FM GROUP jest bardzo podobnie jak w różnych programach partnerskich np: na stacjach paliw, czy w telefonii komórkowej. Za każdą złotówkę wydaną na rachunek (który i tak trzeba płacić) otrzymujesz punkty. Później punkty wymieniasz na nagrody lub rabaty.
W FM GROUP jest o wiele lepiej, ponieważ :
Jeżeli zaproponujesz znajomemu aby wstąpił do takiego "programu partnerskiego" np na stacji BP to on otrzyma punkty które może później wymienić na nagrodę, ale Ty nic z tego nie masz prócz uśmiechu znajomego. W FM GROUP jeśli polecisz znajomemu wstąpienie do klubu, to on będzie dostawał punkty (a za nie premie), i Ty też będziesz mieć jego punkty doliczone do swojej premii. Mało tego jak on komuś zaproponuje ten program, to Twoja pula punktów (i premia) też będzie rosła o punkty nowej osoby.
Więc, wystarczy zaopatrywać się w nasze produkty i polecać je (nie koniecznie sprzedawać) innym aby zarabiać. to jest cały biznes.
Wszystkim serdecznie polecam więcej informacji osobom zainteresowanym mogę podać na gg:3068120
Pozdrawiam
Napisano 25 listopada 2008 - 19:18
MarcinByczy, a wiesz że to wygląda jak ZWYCZAJNA reklama? ja wiem, że to taki temat, ale tak nawijasz jakbym stała tu twarzą w twarz z tobą, z wyciągnietym portfelem..
zdjęcia pokazujesz.. katalog interactiv...
mini biznes
właśnie widać jak rozkręcasz
zdjęcia pokazujesz.. katalog interactiv...
mini biznes
właśnie widać jak rozkręcasz
Napisano 25 listopada 2008 - 22:51
Nie ukrywam, że trochę się tu reklamuję
No ale ja juz nie potrafię rozmawiać o tym bez emocji. Tak jak dla Ciebie jest to nie do pojęcia dlaczego ja to robie, tak dla mnie jest trudno pojać dla czego inni nie chcą tego robić.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych