Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

FM GROUP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
438 odpowiedzi w tym temacie

#381 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 26 listopada 2008 - 07:56

Po pierwsze jest zakaz reklamowania siebie na Forum. Regulaminu sie nie lekcewazy.

Po drugie MarcinByczy, Twoje posty nawiazuja tylko do jednego, ten temat ma sluzyc do wyrazania swoich opinii o FM g. w zawiazku z czym bede szczegolnie pilnowala ten temat aby reklam juz tu nie bylo :!: Zamieszony link do Twojej strony to juz bylo zlamanie regulaminu.

Po trzecie, jesli watek bedzie rozwijal sie TYLKO w kierunku reklam i kazdy konsultant bedzie sie tu wypowiadal i zachecal do wspolpracy-watek wlasnorecznie zamkne na czas nieokreslony.

Prosze o niekomentowanie i nie robienie offtopicow.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#382 MarcinByczy

MarcinByczy
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 06:48

To jest właśnie Babski Świat he he. Pozdrawiam - już mnie tu nie ma ;-)

[ Komentarz dodany przez: madzia: 2008-11-27, 09:50 ]
WLasnie tak, to jest Babski Swiat-Forum a nie slup z ogloszeniami :)

#383 midnight

midnight
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 23 marca 2009 - 18:36

przeglądnęłam wątek i widzę, że wiele osób wierzy w to, że Fm zaopatruje się w olejki zapachowe w tym samym miejscu co wielkie koncerny kosmetyczne.Otóż nic bardziej mylnego.Firmy pokroju FM zaopatrują się w komponenty syntetyczne, gdyż te są bardzo tanie:)Kreatorzy perfum pracują na składnikach naturalnych, które nawiasem mówiąc, są bardzo drogie...
Poznalam parę zapachów FM, niektóre są dość podobne do oryginałów, ale nie bliżniacze :-/
A część z nich to w ogóle nieporozumienie.Oczywiście dla kogoś kto nie porusza się zbyt swobodnie w świecie perfum może się zdawać, że to praktycznie to samo co w perfumerii, ale dla osoby, która używa markowych, oryginalnych zapachów zapach np.23 a Amor Amor Cacharel to... ewidentnie nie to samo.
Róznią się trwałością, kompozycją zapachu (podróbka jest jednostajna, nie rozwija się, a po czasie, zamiast nut bazy wyczuwalny jest alkohol) itpl.itd.
Poza tym podróbka to kradzież czyjegoś pomysłu (na szczęście nieudolna :-D )

Rozumiem, że powodem dla którego te zapaszki są kupowane są względy finansowe, ale teraz tyle promocji jest w Super-Pharm, Rossmann, Natura i innych.Naprawdę za kilkadziesiąt złotych można mieć oryginał.Poza tym można też sobie troszkę oszczędzić (grosz do grosza a będzie kokosza :lol: )

#384 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 15 października 2009 - 15:32

A ja wlasnie spotkalam sie z tymi perfumami i na pewno sie skusze na probe.
Nie chodzi mi o to ze chce cos w stylu jakiejs tam marki, ale jest kilka ladnych zapachow, no i mozna kupic juz 15ml.
Jak kupie to zdam wam relacje. :mrgreen:

Mam gazetke do tego wiec bede patrzec po nutach zapachowych, bo jakie to niby sa odnosniki tych znanych to trzeba patrzec na innym katalogu ktorego nie wzielam.

#385 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 15 października 2009 - 15:44

Nie sprawdziły się w moim przypadku....
Zapachy nie trzymały się na mnie w ogóle a i nie były też powalające... nie znalazłam w nich nic "cudownego" :-P

#386 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 06 listopada 2009 - 13:21

Ostatnio miałam okazję wypróbować jeden z zapachów, no cóż... moim zdaniem bardzo się różnił od pierwowzoru i nie trzymał się zbyt długo. Ja osobiście nie byłam zadowolona i raczej się już nie skuszę na zaden zapach z FM.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#387 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 06 listopada 2009 - 13:49

kolega z roku zaczal własnie teraz takie perfumy rozprowadzac, ale nie moge znalezc zapachu dla siebie <bezradny></span> poczekam az kolezanka wyprobuje, i zdam sie na jej opinie ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#388 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 22:49

Jutro przyjda moje pierwsze zamowione. Zobaczymy. Choc ja nie bede porownywala jakos strasznie z orginalem. Wyralam po prostu zapach ktory mi sie spodobal, tak na sprobowanie.
Od wahania takiej ilosci probek moze sie tylko w glowie zakrecic...
A moich ulubonych akurat nie bylo, choc nie, byly, ale jakies slabsze niz te inne wiec sie narazie nie zdecydowalam.

Zdrobilam zdjecia gazetce w razie gdyby tego typu perfumy mi przypasowaly, ale zobaczymy. :-P

#389 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 08:14

ja kupowalam te perfumiki kiedy jeszcze chodzilam do podstawowki
niedaleko mojego domu byl taki maly sklepik i kupowalo sie wlasnie takie jakby probki
na tamte czasy bylo to cos fajnego bo wiadomo ze nie bylo mnie stac na oryginaly a te bardzo je przypominaly

teraz wole isc do perfumerii
zapach jednak dluzej trzyma sie na skorze

#390 moniaaa

moniaaa
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 15:42

A ja właśnie poszukuje kogoś kto zajmuje się tymi kosmetykami z Łodzi lub okolic żebym mogła poznać zapachy fm group na żywo. Jeżeli jest ktoś taki to proszę o kontakt Z góry dzięki.

#391 lala874

lala874
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 17:52

Ostatnio moja siostra została konsultantką FM i namówiła mnie na perfumy dla narzeczonego... pachną obłędnie :)

#392 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 18:58

Ja rowniez kilka razy skusilam sie na perfumy FM i nie sa najgorsze moim zdaniem, ale szybko mi sie konczyly :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#393 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 kwietnia 2010 - 15:16

ja sobie kupiłam na allegro , nie kierowałam sie orginalnym zapachem , tylko opisem zapachu i tak wybrałam.
Pachną slicznie , nie wiem jak długo beda trzymać , ale w sumie zaplaciłam za 30 ml 15 zł , wiec ile by nie trzymały bedzie dobrze ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#394 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 13 kwietnia 2010 - 15:20

magdaaaaa, też mam jakiś zapach z tej firmy i strasznie szybko wietrzeje... :/ wkurza mnie to ! już na pewno nic nie zamówię.

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#395 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 13 kwietnia 2010 - 20:59

też mam jakiś zapach z tej firmy i strasznie szybko wietrzeje.

a ja mam zupełnie inne doświadczenia w związku z tą firmą :D
miałam już 2 flakoniki od nich i jestem bardzo na plus <ookk></span>
perfumki pachną ślicznie i wg mnie długo się utrzymują :)

może to zależy na jaką partię się trafi, albo zależy od konkretnego zapachu? <bezradny></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#396 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 kwietnia 2010 - 21:03

perfumki pachną ślicznie i wg mnie długo się utrzymują

może to zależy na jaką partię się trafi, albo zależy od konkretnego zapachu?

moze cos w tym jest . ja dzis psikłam sobie na nadgarstek o 12 zaraz po tym jak otworzyłam je i nadal czuje zapach na tym nadgarstku ;-) wiec mnie tyle godzin wystarczy ;-)

#397 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 14 kwietnia 2010 - 05:56

ja dzis psikłam sobie na nadgarstek o 12 zaraz po tym jak otworzyłam je i nadal czuje zapach na tym nadgarstku

ja kiedyś miałam psiknięte na sweter w piątek i założyłam go w poniedziałek i co? i nada pięknie czułam zapach - jakbym przed chwilą to zrobiła :D
bardzo pozytywnie mnie to zaskoczyło ;-)

i ogólnie mają duży wybór kolorków - ogromna ta paleta :D

a czy ktoś sprawdzał, czy rzeczywiście pachną podobnie do oryginałów? <hmm></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#398 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 14 kwietnia 2010 - 11:04

magdaaaaa, amoramor, no to muszę powiedzieć, że jestem w ciężkim szoku :shock: mi zaraz ten zapach wietrzeje, ale zaraz przeprowadzę test :] psiknę się i będę liczyć jak długo pachnie :lol:
Może to na mojej skórze ma takie działanie ?? <co></span>

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#399 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 14 kwietnia 2010 - 12:48

Kupujecie jakieś dziwne specyfiki.Jeśli mnie nie stać na orginalne perfumy to kupuję tańsze,ale wiem co to jest bynajmniej.Np.lansowane przez znane osoby.Dla mnie te podróbki typu FM GROUP,to po prostu jakieś nie wiadomo co.Znajoma miała,dość,że ulotne,to i zapach nijaki.Jestem na nie.No ,ale każdy kupuje wedle uznania,nic na to nie poradzę.

#400 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 kwietnia 2010 - 14:32

ja zaplaciłam za to 15 złotych to tyle samo bymz aplaciła na targowisku za jakis zapach i wiem ze trzymałby mniej i wiekszosci przypadków maja ostar zapachy i głownie alkohol czuć. Gdyby to było drozsze to bym moze nie kupiła , tylko kupiła jakas wode toaletowa w drogerii. Ja nie kupuje ich dla zapachu tzn dlatego ze ma byc to "podróbka" jakiegos zapachu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych