Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

FM GROUP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
438 odpowiedzi w tym temacie

#401 MatiX07

MatiX07
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 01 maja 2010 - 16:51

Heh temat jak najbardizje dla mnie;) Jestem konsultantem FM Group w ofercie znajduje się 161 perfumów najbardizje znanych firm, są to alternatywne odpowiedniki. Zapach ten sam, jedyna różnica to brak napisu na flakonie np: Lacoste, a zapach i trwałośc ta sama:D Ja długi okres używałem PAco Rabbane 1 Million (otrzymywałem mnóstwo pozytywnych opini. Teraz nadszedł czas na odmianę i mam CK- Euphoria, poprostu maskarycznie extra perfum. Kobiety są zachwycone i o to w tym chodzi:P
Przyszły PUA! Już dużo nie brakuje;)

#402 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 maja 2010 - 14:08

co do trzymania zapachu , to ostatnio prałam szaliki bo trzeba było je schowac do szafy i szalik , który miałam na sobie tydzien wczesniej nadal pachniał perfumami , wiec z tym trzymaniem zapachu nie jest tak zle :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#403 Anna1177

Anna1177
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 06 maja 2010 - 18:16

Będe jedną z konsultantek firmy FM Group czy oprócz przyjemności rozprowadzania produktów da sie na tym zarobić??? Jak tak czy opłaca się to???

#404 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 11 maja 2010 - 13:42

A ja nie do końca jestem przekonana. Jeśli są to te same perfumy co oryginalne to co je różni? I proszę nie piszcie, że tylko flakonik i napis, bo to akurat słabo przekonujące. Może są bardziej rozcieńczone?
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#405 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 11 maja 2010 - 15:18

Jeśli są to te same perfumy co oryginalne to co je różni?

To żadne oryginały.Do sporządzenia tych niby oryginałów użyte są syntetyczne składniki,a nie naturalne jak jest w przypadku prawdziwych perfum.

#406 Amira

Amira
  • Użytkownik
  • 157 postów

Napisano 11 maja 2010 - 15:47

wiec z tym trzymaniem zapachu nie jest tak zle

Oj zgadza się.
Zapach trzyma się długo.
Ja miałam parę lat temu chyba nr "1".
Takie niebieskie i podobały mi się.
Resztkę ich gdzieś jeszcze powinnam mieć ;)
Dołączona grafika

#407 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 12 maja 2010 - 07:27

A ja nie do końca jestem przekonana. Jeśli są to te same perfumy co oryginalne to co je różni?

A to, że podróbki zawierają przede wszystkim wodę i alkohol, ale bardzo niewiele wonnego koncentratu. Wprawdzie po spryskaniu się pachniesz prawie jakbyś użyła oryginału, ale już po kilkudziesięciu minutach zapach ulatnia się jak pieniądze, które na niego wydałaś :lol:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#408 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 12 maja 2010 - 10:22

ja mam perfumy z FM i jestem z nich zadowolona bo psiknę raz i jeszcze na drugi dzień je czuję. są słodkie bo jeżynowe ale są świetne :) pięknie pachną :)

Załączone miniatury

• kolekcja_owocowa202.jpg

#409 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 12 maja 2010 - 11:33

ja mam perfumy z FM i jestem z nich zadowolona bo psiknę raz i jeszcze na drugi dzień je czuję. są słodkie bo jeżynowe ale są świetne :) pięknie pachną :)

A jaka jest ich kwota,jeśli można wiedzieć?.Narobiłaś mi smaczka,nie mają mdlącego zapachu?

#410 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 12 maja 2010 - 11:35

viola, nie mają mdlącego zapachu są super bo jak się je psiknie to tak pięknie pachnie że tylko wąchać i wąchać. nikt nie skarżył się że mają mdlący zapach :) ja za nie dałam 35zł . koleżanka miała wszystkie te perfumy za 35zł :) a tam są bodajże jeszcze gruszkowe też i jakieś jeszcze ale nie pamiętam dokładnie.

#411 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 15 maja 2010 - 15:43

Wprawdzie po spryskaniu się pachniesz prawie jakbyś użyła oryginału, ale już po kilkudziesięciu minutach zapach ulatnia się jak pieniądze, które na niego wydałaś :lol:

Tigraa a używałaś FM?
Ja miałam i te którymi się pryskałam nie wietrzały szybko ;-)
A składu nie pamiętam :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#412 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 15 maja 2010 - 17:55

Tigraa a używałaś FM?

Mam w domu cały komplet testerów :mrgreen: Do wyboru do koloru. Pani, która te perfumy sprzedaje zostawiła go u nas w sklepie, a że nie pojawiła się przez kolejny miesiąc to P. przytargał to do domu, więc tak... używałam FM :-P I te, które miałam okazję wypróbować wietrzały dość szybko <bezradny></span>
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#413 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 16 czerwca 2010 - 12:09

tez jestem dystrybutorka :D
Ogolnie nie tylko perfumy maja, ale takze bardzo dlugo pachnace balsamy perfumowane o zapachach perfum ;)
No i wydaje mi sie ze c ena w miare przystepna, na kazda kieszen ;) A utrzymuja sie bardzo dlugo na ciele i ubraniu ;)

#414 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 marca 2011 - 17:08

te, które miałam okazję wypróbować wietrzały dość szybko

moze probki sa bardziej rozcienczone.

utrzymuja sie bardzo dlugo na ciele i ubraniu

u mnie po pol roku zapach byl na szaliku, a lezal w szafie.
kattie21 2 co to za zapach ??? czym "inspirowany" <cfany1></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#415 Zabójczy

Zabójczy
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 02 kwietnia 2011 - 21:30

Moi kochani :)
Czas na mnie bo i ja jestem dystrybutorem w FM.

Jest to firma produkująca takie produkty jak : perfumy, chemia gospodarcza, kosmetyki a nawet w ostatnimi czasy telefonia komórkowa.
Jest to firma podobna do Avonu, oriflame i tym podobne. Jednak tutaj nie ma żadnych wymogów, zamawiania produktów, wymagana ilość sprzedaży. Działa się tutaj tylko wedle własnych życzeń ! I to mi się podoba :)

Teraz trochę wyjaśnień.

Każdy produkt, czy to będzie warzywo, czy sprzęt agd, czy telewizor czy też perfumy.
Każdy ale to każdy ma swoich pośredników.
Zanim produkt trafi od producenta do klienta musi przebyc drogę przez swoich pośredników. Takich jak ; Transport, opłata za reklama, opakowania, wynagrodzenie dla pracowników jak i MArkę oraz logo. Za wszystko to się płaci.
Za końcową cenę płaci Klient.

Teraz wyruszymy w podróż do jednej z najbardziej popularnych perfumerii "sephora".
Widzimy tam luksusowe perfumy w cenach 200 + o których możemy tylko pomarzyć.
Bo nam np. brakuje na podstawowe rzeczy codziennego użytku.
Wszystkich producentów których tam widzimy korzystają z niemieckiej firmy DROM wykupując odpowiednie zapachy do swojej marki. To nie producent wymyśla zapach, on tylko go reklamuje i przypisuje pod siebie zaś właśnie firma DROM z której korzysta 80 % producentów światowych wymyśla i produkuje zapachy.

Teraz ci wszyscy producenci aby mogli zarobić muszą właśnie zainwestwoac w pośredników, sama opłata za lokale jest kolosalna.

Teraz na czym polega odpowiednik tych światowych marek w firmie FM GROUP.
Firma wykupuje 160 zapachów z firmy DROM z tych najpopularniejszych producentów.

W ofercie są 162 zapachy alternatywne dla markowych firm m.in.: Davidoff, Christian Dior, Gucci, Elizabeth Arden, Giorgio Armani, Kenzo, Naomi Campbell, Cacharel, Hugo Boss, Gabriela Sabatini, Chanel, Lancome, Valentino, Thierry Mugler, Dolce&Gabbana, Paco Rabanne, Jennifer Lopez, Givenchy, Celine Dion, BurBerry, Yves Saint Laurent, Calvin Klein, Adidas, Joop i Ralph Lauren.

Później zaś wypuszcza te produkty bez pośredników prosto do sprzedawcy, czyli dystrybutora firmy FM. Każdy perfum jest oznaczony numerycznie, ma własną markę FM i jedyny pośrednik to Kurier. Jakość jest identyczna do oryginału !
Dzięki temu że produkty w firmie FM nie posiadają pośredników, to firma może zarobic, jak i dystrybutor. A klient może byc tylko w pełni zadowolony :) !!!!

Taniej również jest chemia gospodarcza z której sam korzystam i oszczędzam. A także z sieci tej firmy FM MOBILE :)

buduję również własną grupę czyli już oprócz sprzedaży bezpośredniej zarabiam na własnym biznesie w tej firmie. ;-)

Pieniądze są już konkretne. Mogę udzielić pomocy pod tym zakresem i wyjaśnić wszelkie niejasności. ;-)

pozdrawiam wszystkie klientki i dystrybutorki :)

#416 róża

róża
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 27 kwietnia 2011 - 09:12

ja tez znam perfumy FM, kiedys nawet duzo zamawialam z tej firmy i bylam bardzo zadowolona :) ale potem jakos przestalam i zapomnialam o nich... Chyba wroce, bo niektore zapachy dlugo sie trzymaly. Ja mam taka teorie, ze im bardziej intensywny zapach, tym dluzej sie trzyma i nie trzeba sie niewiadomo ile spryskiwac :/

#417 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 27 kwietnia 2011 - 14:25

Ja właśnie dostałam w prezencie od mamy zapach 260 - Łagodny i kusząco świeży aromat
mandarynki, fiołka, magnolii, jaśminu oraz frezji.

Zdecydowanie bardziej czuję kwiatki, ale jest faktycznie delikatny :) Nie sądziłam, że taka mieszanka mi się spodoba, ale jestem jak najbardziej za. Mam nadzieję, że będzie trwały, bo ogólnie do FM nie jestem jakoś przekonana :P

#418 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 27 kwietnia 2011 - 17:07

Mam nadzieję, że będzie trwały

mój Ł ma zapach wzorowany na Gorgio Armianim i muszę powiedzieć że jest mega twały i dość przyjemny, natomiast ja miałam problem z wyborem zapachu bo niestety większość dla mnie jest za słodka, poza tym mam wrażenie że wszystkie są bardzo do ciebie podobne.

#419 lukoilluk

lukoilluk
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 05 lipca 2011 - 13:28

Zainteresowałąm się trochę taką formą zarabiania pieniędzy jak ta w FM. Ale nie wszystko jeszcze rozumiem, mam parę wątpliwości. Gdyby znalazł się ktoś kompetentny, kto mógłby mi odpowiedzieć na parę pytań to bardzo chętnie!
Pytania dotyczą głównie przystąpienia do całej tej machiny i funkcjonowania ;D

Znajdzie się ktoś?

#420 Adyntri

Adyntri
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 11:03

Kiedyś kupowałam perfumy od nich. Kolega jest dość wysoko postawiony w tej firmie , więc miałam troszkę taniej od niego :P Ogólnie nie narzekałam na jakość , ale jakoś nigdy nie chciałam być konsultantką FM :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych