FM GROUP
Napisano 01 maja 2010 - 16:51
Napisano 04 maja 2010 - 14:08
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 06 maja 2010 - 18:16
Napisano 11 maja 2010 - 13:42
Napisano 11 maja 2010 - 15:18
To żadne oryginały.Do sporządzenia tych niby oryginałów użyte są syntetyczne składniki,a nie naturalne jak jest w przypadku prawdziwych perfum.Jeśli są to te same perfumy co oryginalne to co je różni?
Napisano 12 maja 2010 - 07:27
A to, że podróbki zawierają przede wszystkim wodę i alkohol, ale bardzo niewiele wonnego koncentratu. Wprawdzie po spryskaniu się pachniesz prawie jakbyś użyła oryginału, ale już po kilkudziesięciu minutach zapach ulatnia się jak pieniądze, które na niego wydałaśA ja nie do końca jestem przekonana. Jeśli są to te same perfumy co oryginalne to co je różni?
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 12 maja 2010 - 11:33
A jaka jest ich kwota,jeśli można wiedzieć?.Narobiłaś mi smaczka,nie mają mdlącego zapachu?ja mam perfumy z FM i jestem z nich zadowolona bo psiknę raz i jeszcze na drugi dzień je czuję. są słodkie bo jeżynowe ale są świetne
pięknie pachną
Napisano 12 maja 2010 - 11:35
Napisano 15 maja 2010 - 15:43
Tigraa a używałaś FM?Wprawdzie po spryskaniu się pachniesz prawie jakbyś użyła oryginału, ale już po kilkudziesięciu minutach zapach ulatnia się jak pieniądze, które na niego wydałaś
Ja miałam i te którymi się pryskałam nie wietrzały szybko
A składu nie pamiętam
Napisano 15 maja 2010 - 17:55
Mam w domu cały komplet testerówTigraa a używałaś FM?
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 16 czerwca 2010 - 12:09
Ogolnie nie tylko perfumy maja, ale takze bardzo dlugo pachnace balsamy perfumowane o zapachach perfum
No i wydaje mi sie ze c ena w miare przystepna, na kazda kieszen
Napisano 30 marca 2011 - 17:08
moze probki sa bardziej rozcienczone.te, które miałam okazję wypróbować wietrzały dość szybko
u mnie po pol roku zapach byl na szaliku, a lezal w szafie.utrzymuja sie bardzo dlugo na ciele i ubraniu
kattie21 2 co to za zapach
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 kwietnia 2011 - 21:30
Czas na mnie bo i ja jestem dystrybutorem w FM.
Jest to firma produkująca takie produkty jak : perfumy, chemia gospodarcza, kosmetyki a nawet w ostatnimi czasy telefonia komórkowa.
Jest to firma podobna do Avonu, oriflame i tym podobne. Jednak tutaj nie ma żadnych wymogów, zamawiania produktów, wymagana ilość sprzedaży. Działa się tutaj tylko wedle własnych życzeń ! I to mi się podoba
Teraz trochę wyjaśnień.
Każdy produkt, czy to będzie warzywo, czy sprzęt agd, czy telewizor czy też perfumy.
Każdy ale to każdy ma swoich pośredników.
Zanim produkt trafi od producenta do klienta musi przebyc drogę przez swoich pośredników. Takich jak ; Transport, opłata za reklama, opakowania, wynagrodzenie dla pracowników jak i MArkę oraz logo. Za wszystko to się płaci.
Za końcową cenę płaci Klient.
Teraz wyruszymy w podróż do jednej z najbardziej popularnych perfumerii "sephora".
Widzimy tam luksusowe perfumy w cenach 200 + o których możemy tylko pomarzyć.
Bo nam np. brakuje na podstawowe rzeczy codziennego użytku.
Wszystkich producentów których tam widzimy korzystają z niemieckiej firmy DROM wykupując odpowiednie zapachy do swojej marki. To nie producent wymyśla zapach, on tylko go reklamuje i przypisuje pod siebie zaś właśnie firma DROM z której korzysta 80 % producentów światowych wymyśla i produkuje zapachy.
Teraz ci wszyscy producenci aby mogli zarobić muszą właśnie zainwestwoac w pośredników, sama opłata za lokale jest kolosalna.
Teraz na czym polega odpowiednik tych światowych marek w firmie FM GROUP.
Firma wykupuje 160 zapachów z firmy DROM z tych najpopularniejszych producentów.
W ofercie są 162 zapachy alternatywne dla markowych firm m.in.: Davidoff, Christian Dior, Gucci, Elizabeth Arden, Giorgio Armani, Kenzo, Naomi Campbell, Cacharel, Hugo Boss, Gabriela Sabatini, Chanel, Lancome, Valentino, Thierry Mugler, Dolce&Gabbana, Paco Rabanne, Jennifer Lopez, Givenchy, Celine Dion, BurBerry, Yves Saint Laurent, Calvin Klein, Adidas, Joop i Ralph Lauren.
Później zaś wypuszcza te produkty bez pośredników prosto do sprzedawcy, czyli dystrybutora firmy FM. Każdy perfum jest oznaczony numerycznie, ma własną markę FM i jedyny pośrednik to Kurier. Jakość jest identyczna do oryginału !
Dzięki temu że produkty w firmie FM nie posiadają pośredników, to firma może zarobic, jak i dystrybutor. A klient może byc tylko w pełni zadowolony
Taniej również jest chemia gospodarcza z której sam korzystam i oszczędzam. A także z sieci tej firmy FM MOBILE
buduję również własną grupę czyli już oprócz sprzedaży bezpośredniej zarabiam na własnym biznesie w tej firmie.
Pieniądze są już konkretne. Mogę udzielić pomocy pod tym zakresem i wyjaśnić wszelkie niejasności.
pozdrawiam wszystkie klientki i dystrybutorki
Napisano 27 kwietnia 2011 - 09:12
Napisano 27 kwietnia 2011 - 14:25
mandarynki, fiołka, magnolii, jaśminu oraz frezji.
Zdecydowanie bardziej czuję kwiatki, ale jest faktycznie delikatny
Napisano 27 kwietnia 2011 - 17:07
mój Ł ma zapach wzorowany na Gorgio Armianim i muszę powiedzieć że jest mega twały i dość przyjemny, natomiast ja miałam problem z wyborem zapachu bo niestety większość dla mnie jest za słodka, poza tym mam wrażenie że wszystkie są bardzo do ciebie podobne.Mam nadzieję, że będzie trwały
Napisano 05 lipca 2011 - 13:28
Pytania dotyczą głównie przystąpienia do całej tej machiny i funkcjonowania
Znajdzie się ktoś?
Napisano 14 lipca 2011 - 11:03
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych