Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

FM GROUP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
438 odpowiedzi w tym temacie

#321 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 22 kwietnia 2008 - 21:51

ja nie narzekam..czesto od nich kupuje i sie jeszcze nie zawiodłam... a o firmie to Madziaru najlepiej Ci opowie...albo cofnij sie na 1 strone tematu...gdzies na poczatku wszystko objasniała :)

#322 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 22 kwietnia 2008 - 21:51

A ja kiedyś mialam perfumki i bylam bardzo zadowolona :D

#323 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 22 kwietnia 2008 - 22:01

oko juz lookam ;-)

[ Dodano: 2008-04-22, 23:04 ]
Swoja droga musze to powiedziec Madae masz zajebiste avki :mrgreen: normalnie za kazdym razem jestem pod wrazeniem :-D zawsze probuje sobie ciebie wyobrazic :P

wiem ze to nie na temat SORRY :mrgreen: :mrgreen:

#324 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 10:14

axepulse, to kupuj sobie oryginały, nikt Cię nie zmusza do kupowania z FM :roll: szczerze mówiąc, to raz na ruski rok znajdzie się osoba, która narzeka na trwałość tych perfum, wszyscy są zadowoleni i zdziwieni, że utrzymują się tak długo, poza tym może tylko Ty nie czułeś tego zapachu, a inni czuli :-P bo dobrze dobranego perfumu sam nie powinieneś czuć :-P tylko Twoje otoczenie ;-)

te na butelce zlotawe

aha ;-) to nie wiem co z nimi robisz, bo mi sie narazie na żadnym nie pościerały :-P a używam ich już baaardzo długo ;-)

a co to jest ta firma FM jakas droga czy super dobra czy co bo pierwsze slysze

tak jak Madaeśna wspomniała, przejrzyj wcześniejsze strony, a jak masz jeszcze jakieś pytania, to pisz śmiało ;-)

#325 axepulse

axepulse
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 19:09

Owszem będę kupował oryginalne, tylko niepotrzebnie wydałem pieniążki na zapach z FM;/ Prawidłowo dobrany zapach powinien odczuwać i właściciel i otoczenie delikatnie i subtelnie. Tymczasem tu nie ma czego poczuć, bo perfumy szybciutko się utleniają. Jako student chemii bądź co bądź pojęcie o produkcji i trwałości kosmetyków posiadam. Pozostaje zainwestować w oryginał.pozdrawiam

#326 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 19:10

axepulse, no to sobie inwestuj, powodzenia :-P

#327 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 19:14

Pozostaje zainwestować w oryginał.

jak sie na tym znasz....o produkcji kosmetyków to co jest dodawane do tych orginalnych skoro tak długo pachną? :)

#328 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 19:23

Donn, różnica między oryginałami, a perfumami FM jest taka, że w oryginałach jest maksymalnie 30% ekstraktu zapachowego, a w tych z FM jest 20% - to w przypadku perfum damskich :) jeżeli chodzi o męskie, to one nigdy nie są czystymi perfumami, tylko wodami perfumowanymi, dlatego faceci mają zawsze większą pojemność wód, bo są one mniej zaperfumowane, mają 16% ekstraktu :)

#329 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 19:25

przesada,ja też lubie orginały ale pod względem trwałości te z FM dużo gorsze nie są :-/ a ty sie nie myjesz przez 20 godzin :-? i że niepotrzebnie wydaleś kase,wkońcu od niektórych orginałów są 10 razy tańsze :-/
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#330 axepulse

axepulse
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 19:57

...czy to,że powinny pachnieć przez 20 godzin oznacza,że się przez 20 godzin nie myję? perfumy powinno się rozprowadzać tylko w paru strategicznych miejscach na ciele +ubrania. Czy to na ciele,na ubraniu czy też na pasku- nie utrzymują się nawet przez godzinę. Zanim coś napiszesz radzę zapoznać się z męskimi perfumami. Moja dziewczyna stosuje kosmetyki z Fm i tez nie narzeka. Ale to wersja dla kobiet więc sorry. Co ma piernik do wiatraka?

#331 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 20:11

to że w przypadku orginałów męskie tez sie różnią od damskich,zatrudnij sie w perfumerii :-?
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#332 axepulse

axepulse
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 21:02

na pewno mam większe pojecie o kosmetykach niż Ty... bez urazy. Udowodnij mi,że perfumy męskie oznaczone numerem 92 sygnowane marką Fm są trwałe i posiadają niepowtarzalny zapach. Powodzenia.

#333 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 21:07

perfumy powinno się rozprowadzać tylko w paru strategicznych miejscach na ciele +ubrania.

prawda...ale takie są produkowane tylko na poczatku, gdy jakas firma wprowadza zapach nowy i chce skusic klienta..moze i znasz sie na chemi ale na marketingu nie bardzo i zyjesz w swiecie złudzen...zadna firma nie bedzie przez cały czas wypuszczała produktu na tym samym poziomie :P to sie nie opłaca :P wiekszosc klientow którzy sie przyzwyczaja i tak nie zmieni perfum na inne, nawet jesli po jakims czasie beda one mniej trwałe czy skepszcza sie w inny sposób

#334 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 22:06

w paru strategicznych miejscach na ciele +ubrania.

Od kiedy perfumy stosuje się na ubrania?? Ja myślałam, że spryskuje się ciało :roll: :-P
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#335 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 22:51

ubrania sie pierze a nie perfumuje :-? a jak już to zapach powinien na nie przechodzic z ciała bo perfumy mogą odbarac materiał :roll: a ty cwaniak jak sie tak znasz to po cholere wogóle kupowałeś,powinieneś wcześniej wiedziec że nie będą trwałe :-/ i nie ośmieszaj sie tym mówieniem że niepotrzebnie wydałeś kase,skoro cie stac na orginały to co do jest 30zł :-? jakbyś sie znał na kosmetykach to byś wiedział na czym polega różnica w cenie,ale widze że zera i metki ważniejsze,gatuluje panu znajomości rynku kosmetycznego,marketingu i strategii dotyczących sprzedawania takich produktów :-?

#336 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 25 kwietnia 2008 - 08:24

hehehe ja tez perfumuje ubranie,bo nie lubie sie za bardzo kapac... :mrgreen:

#337 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 25 kwietnia 2008 - 08:43

axepulse, ilu ludzi, tyle opinii. Pewnie wiesz też, że na każdym zapach jest inny mimo, że z tej samej butelki..tego też możemy się czepić :-? Nie ma co się licytować, kto wie więcej :lol:
Nie pasuje Ci, na drugi raz nie kupisz, ryzyko takie zawsze jest..nawet przy oryginałach.
Mi pasuje, zapach <ookk></span> , siedzi długo (może nie uwierzysz ale nawet po wieczornym prysznicu czuć go na poduszce :P ) Rewelacja :mrgreen: Z kolei mojej kumpeli wietrzeją jak mówisz- po godzinie (inny zapach).
Także nie ma co:)
Pozdrawiam 8-)

P.S. napisy mam choć często miętolę buteleczkę :P

#338 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 25 kwietnia 2008 - 08:46

jesli chodzi o napisy to z jednej butelki ktora trzymam w torebce nie mam juz ani literki a przeciez nic z nia tak nie robie,bo co mozna z butelka robic i to taka mala :mrgreen: :mrgreen:

#339 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 25 kwietnia 2008 - 08:49

o mozna z butelka robic i to taka mala :mrgreen: :mrgreen:

<biglol></span>

#340 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 25 kwietnia 2008 - 10:38

hm a ja nigdy tak naprawdę nie zwracałam uwagi co tam piszę na buteleczkach ile % itd. jak widzę cenę to wszystko wiem czy coś warte czy nie... ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych