Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

FM GROUP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
438 odpowiedzi w tym temacie

#281 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 03 kwietnia 2008 - 09:17

Magdaru a kiedy będzie wiadomo jakie będą nowe wprowadzone

prawdopodobnie od maja będą nowe, ale nie wiadomo jeszcze nic dokładnie <bezradny></span>

#282 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 12:23

Magdaru, nie musisz być nie miła. Każdy ma prawo do własnego zdania i do wyrazenia gu tutaj. i do kupowania takich perfum jakie lubi na jakie ma ochote czy go stać. Ja wolę kupić oryginał ( albo zamowic sobie pod choinke czy na urodziny, raz na bardzo długi czas) i tyle ale nie wjeżdzam na osoby ktore kupują podróbki. Zgadzam sie z tym ze sa wazniejze rzeczy do kupienia niz perfumy, mnie tez nie stać zeby pojsc do perfumerii i kupic sobie tam perfumy. Kupuje oryginal gdzie indziej w zupełnie innej cenie. Kiedys jak nie mialam kasy to poszlam do Rossmana i tam kupiłam benetona rózowego w promocji za 39 zł i tez bardzo ładnie pachniał. Uwazam ze kazdy ma prawo do swojej opini, gdybysmy wszyscy mysleli tak samo to by było nudno.

#283 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 12:27

Princessa, nie jestem niemiła :) równiez wyraziłam swoje zdanie :-P i koniec tematu ;-) może źle się wyraziłam pisząc ten post, ale nie chodziło mi akurat o Twoją osobę, tylko ogólnie o to, że dla mnie to bez sensu wydawanie tyle kasy na perfumy <bezradny></span>

#284 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 04 kwietnia 2008 - 12:30

a mi jest miło jak czasem dostane oryginalne perfumy, np na święta. sama nie mam kasy, zeby sobie pojsc i takie kupić. sama sobie kupuje podróbki i mam mnostwo malutkich perfumetek i sprayów do ciała z Avonu, bo slicznie pachną. i oryginalne perfumy uzywam na specjalne okazje

#285 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 20:31

Spoko, kazdy ma prawo do własnego zdania :mrgreen:

#286 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 22:06

Spoko, kazdy ma prawo do własnego zdania

zgadza się ;-)

#287 axepulse

axepulse
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 22:16

Witajcie kobitki! trafił się Wam rodzynek na forum:p Chciałem się Was zapytać,szczególnie Magdaru o produkt FM 92 TRITONE, czy rzeczywiście jest zbliżony do Davidoffa-Echo, jakie są Wasze ogólne wrażenia? i jak jest z trwałością?

pozdrawiam:)

#288 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 06 kwietnia 2008 - 08:09

axepulse, powiem tak :) numerek 92 jest zapachem wymyślonym przez FM, nie jest odpowiednikiem żadnego oryginału, więc nie mam pojęcia, czy jest podobny do tego Davidoffa <bezradny></span> Tritone ma w składzie : cytrusy, gałkę muszkatołową i wyciag z sandałowca, a Davidoff : aldehydes, czarny pieprz, gałka muszkatołowa, ziele angielskie, kardamon, drzewo cedrowe, drzewo sandałowe, piżmo więc pewnie będą się różnić <bezradny></span> co do trwałości, to moim zdaniem i zdaniem moich klientów, perfumy FM sa bardzo trwałe :mrgreen:

#289 axepulse

axepulse
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 06 kwietnia 2008 - 20:49

Magdaru , w takim razie może napisz mi jakie wody perfumowane (męskie) polecisz mi szczególnie. Oby tylko nic w stylu Hugo Bossa szarego i Fahrenheita Diora bo dla mnie to śmierdziuchy. Słuchaj a jak wygląda u Was odpowiednik Eternity CK-podobny?:)

#290 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 06 kwietnia 2008 - 21:13

axepulse, ciężko mi polecić coś bo Cię nie znam :) ale mi się bardzo podoba np. Lacosta - Essential :) i Armani - Aqua Di Gio :)

a jak wygląda u Was odpowiednik Eternity CK-podobny?:)

nie mamy go w ofercie <bezradny></span>

#291 axepulse

axepulse
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 06 kwietnia 2008 - 21:18

nie mamy go w ofercie <bezradny></span>

oj sorki, chodziło mi o Euphorie CK:)

#292 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 06 kwietnia 2008 - 22:55

A ja dzisiaj zamówiłam dwa zapachy :-D z promocyjnej wyprzedaży :-D jeden dla siebie,a drugi dla mamy ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#293 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 07 kwietnia 2008 - 08:14

oj sorki, chodziło mi o Euphorie CK:)

yhy :-P to mamy :mrgreen: niestety nie miałam okazji sprawdzić oryginału, ale na pewno jest podobny ;-) poza tym opłaca sie go kupić, bo ma 100ml i kosztuje 50 zł z groszami ;-)

A ja dzisiaj zamówiłam dwa zapachy z promocyjnej wyprzedaży jeden dla siebie,a drugi dla mamy

jakie wybrałaś ?

#294 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 kwietnia 2008 - 16:58

Dla siebie 105 a dla mamy 96,bo ona lubi bardziej wyraziste zapachy ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#295 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 07 kwietnia 2008 - 16:59

dla mamy 96

moja teściówka go używa :mrgreen:

Dla siebie 105

ładny zapach :)

#296 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 11 kwietnia 2008 - 15:20

zamówiłam dzisiaj 33-light blue,nie wiem dlaczego ale podoba mi sie bardziej niż orginał <bezradny></span> i jest ponad 5 razy tańszy :mrgreen: chociaż cena nie miała wpływu na moją decyzje-ten z FM naprawde jakoś ładniej pachnie :-D
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#297 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 11 kwietnia 2008 - 19:09

A mi przyszly dzis 4 zapaszki,sa super :-D ale wkurz mnie tylko to,ze jak je wyjme z kartonika to nie bede widziala ktora jest ktora butelka :-/ jedyny minus.

anusek, masz racje ta podrobka DG jest o wiele ladniejsza.

#298 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 11 kwietnia 2008 - 20:53

ale wkurz mnie tylko to,ze jak je wyjme z kartonika to nie bede widziala ktora jest ktora butelka jedyny minus.

smerfetkahh, na każdej buteleczce jest z przodu albo z tyłu wygrawerowany numerek, więc bedziesz wiedziała co jest co ;-)

masz racje ta podrobka DG jest o wiele ladniejsza.

to nie jest podróbka :!: :evil: :-P

#299 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 11 kwietnia 2008 - 20:55

Magdaru, hmm numerek <co></span> ja tam nie widzialam :-P

OK,OKI nie podrobka :lol:

#300 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 11 kwietnia 2008 - 20:56

smerfetkahh, sprawdź dokladnie, bo czasem słabo go widać, ale numerek musi być :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych