Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

FM GROUP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
438 odpowiedzi w tym temacie

#241 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 01 kwietnia 2008 - 20:35

Magdaru, nie wiedziałam..dopiero co mi się spodobały. A nie wiesz do kiedy można jeszcze ewentualnie zamówić? (ile trwa procedura wycofania..)

#242 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 01 kwietnia 2008 - 20:41

Magdaru, te perfumy są tylko na zamówienie :?:

#243 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 01 kwietnia 2008 - 20:48

Shamatu, do wyczerpania zapasów tylko będą <bezradny></span> więc jak je chcesz jeszcze zdobyć, to musisz się pospieszyć, bo zazwyczaj jest tak, że w czasie promocji wszystko bardzo szybko znika ;-)

Magdaru, te perfumy są tylko na zamówienie

tak :) to jest coś na zasadzie avonu, że zamawiasz u konsutantki ;-)

#244 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 01 kwietnia 2008 - 20:51

Magdaru, szkoda.ze do niemiec nie wysylaja :-( ale ty ja bede w Pl dwa tygodnie moze sie jakos skontaktujemy-czy to nie wysylkowe?

#245 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 01 kwietnia 2008 - 23:04

tak to jest coś na zasadzie avonu, że zamawiasz u konsutantki

Magdaru, a są jakieś próbki? :roll:
W sumie to mi się już mój perfumik kończy - czas kupić nowy.
Ale jak zamówie i mi sie nie spodoba <bezradny></span>
Chciałabym próbki dostac jakieś :oops:

Avon ma swoje stoiska w sklepach, galeriach a ta firma FM GROUP też?
Przepraszam że takie pytanie :-P ale pierwszy raz jak pisałam wcześniej słysze o tej firmie.

#246 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 01 kwietnia 2008 - 23:42

szkoda że wycofują,kilka zapachów lubiłam :-/ denerwuje mnie takie coś :evil:
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#247 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 07:34

Magdaru, szkoda.ze do niemiec nie wysylaja ale ty ja bede w Pl dwa tygodnie moze sie jakos skontaktujemy-czy to nie wysylkowe?

smerfetkahh, musiałabyś się rozejrzeć, czy u Ciebie nie ma jakiegoś dystrybutora FM, bo może ktoś się tym zajmuje ;-) a jak nie, to jak będziesz w PL, to możesz u mnie zamówić :mrgreen: i ja Ci wyśle ;-)

Magdaru, a są jakieś próbki?

są próbki, każdy dystrybutor ma :)

Ale jak zamówie i mi sie nie spodoba

na 6 stronie jest spis, co FM oferuje, jak jakiegoś zapachu nie znasz, to sio do perfumerii, powąchaj kilka i jak Ci się jakiś spodoba, to wtedy zamawiasz na próbę i już :-D ja mam taką jedną klientkę, która zawsze coś sobie wyniucha w perfumerii i później zamawia u mnie, bo ma dużo taniej ;-)

szkoda że wycofują,kilka zapachów lubiłam denerwuje mnie takie coś

anusek, wprowadzą 20 nowych zapachów :) taka wymiana zawsze była na wiosnę i na jesień :) wycofują, te które najmniej schodzą i wprowadzają nowości :-D

#248 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 09:19

Magdaru, dzieki napewno sie odezwe-tam mam tez kompa <jupi></span>.

#249 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 09:49

więc jak je chcesz jeszcze zdobyć, to musisz się pospieszyć, bo zazwyczaj jest tak, że w czasie promocji wszystko bardzo szybko znika ;-)

taaa..a moja konsultantka zrobiła sobie wolne i pojechała do Krakowa.. :-?

#250 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 11:02

taaa..a moja konsultantka zrobiła sobie wolne i pojechała do Krakowa

to ja Ci mogę zamówić :-P ;-)

#251 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 12:46

Jak mam być szczera to kiedys porównywałam sobie probkę FM z oryginalnym zapachem i miałam niezły ubaw (bez obrazy i antyreklamy:)

Ja osobiscie kupuję tylko oryginalne perfumy. Oczywiscie nie w perfumerii gdzie kosztują majątek, ale np jak ktos znajomy gdzieś leci samolotem to proszę zeby mi kupił na lotnisku , gdzie jest taniej. albo idę na rynek i kupuję oryginalne (trzeba sie znać , zeby odróznić od podróbek) za ok 140 -200 zł. Jak ktos sie nie zna to szukajcie testerów , wtedy jest pewnosc ze to nie podróba. Jakiś czas temu kupiłam nowiutki tester Euphorii Kalvina Kleina (100ml) za 200 zł. Gdzie w sklepach kosztuje 400zł. Jest różnica,co? a tak pozatym to testery zawsze mocniej pachną :mrgreen:

#252 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 12:48

Jak mam być szczera to kiedys porównywałam sobie probkę FM z oryginalnym zapachem i miałam niezły ubaw

a dlaczego ? Co było z nimi nie tak?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#253 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 12:50

ja w zyciu bym nie dała 200zł za perfumy :shock: nawet jakby to była "okazja" bo taka okazja mnie nie urzadza...mam w zyciu wazniejsze priorytety.... za 200 zł to ja jakis rachunek opłace np <bezradny></span> pozatym na kazdej osobie perfumy pachna troszke inaczej...ze juz nie mowie o tym ze inaczej pachna w flaszeczce a inaczen na skorze... roznica niewielka zawsze bedzie ...

#254 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 13:14

Jak mam być szczera to kiedys porównywałam sobie probkę FM z oryginalnym zapachem i miałam niezły ubaw (bez obrazy i antyreklamy:)

ubaw to ja mam z osób takich jak Ty, które myślą, że oryginały są najlepsze, jak jesteś czymś spryskana, to nikt nie wie, czy oryginałem, czy zamiennikiem, czy podróbką, no chyba że chodzisz z flakonikiem w ręce i pokazujesz wszystkim, że na najdroższe Cię stać :roll: dla mnie chore, są w życiu ważniejsze rzeczy :roll:
i jeszcze jedno :) FM ma zamienniki do oryginałów, więc zapach czasem może się różnić, jedne perfumy są identyczne z oryginałami, a inne ciut się różnią, jednak dla większości klientów nie ma to aż tak ogromnego znaczenia :roll:

#255 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 13:25

mam w zyciu wazniejsze priorytety

Oczywiście, że są ale perfumy kupuje się raz na pół roku, raz na rok. Ja się przekonałam na własnej skórze, że perfumy tylko oryginalne.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#256 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 13:29

tańsze można kupować częściej :-P

#257 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 13:31

dokładnie :P a jak pisała Madziaru po zapachu i tak nikt nie pozna :P ja biore prysznic czasem i 3 razy dziennie wiec nie zalezy mi zeby utrzymywał sie 12 godzin :P jak wytrzyma 6 to juz bede zadowolona :P

#258 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 13:32

Ja tam kiedys kupowalam orginalne,mialam cala polke,ale teraz mam rodzine i rzeczywiscie wole kupic cos synkowi niz mam sobie moj ulubiony perfum kupic na 90euro-wybaczcie.
A ja wole miec wiecej perfumowniz jak wy miec jeden za 200 zl.
Teraz owszem tez mam ogrinalne ,ale to wlasnie jedem dostalam pod choinke a drugi na walentynki od meza :-P sama bym nie kupila.
Ja jestem zainteresowana tymi perfumami od Magdaru i napewno kupie.

#259 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 13:33

to może ja sie skusze na te perfumiki :roll:
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#260 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 02 kwietnia 2008 - 13:33

i jeszcze jedno :) FM ma zamienniki do oryginałów, więc zapach czasem może się różnić, jedne perfumy są identyczne z oryginałami, a inne ciut się różnią, jednak dla większości klientów nie ma to aż tak ogromnego znaczenia :roll:

Właśnie..nie mylmy pojęć :-)
Moja 105 się różni od oryginału, od razu to zauważyłam..ale bardziej mnie kręci :-P
Po drugie..perfumy się kupuje częściej niż raz na 6 miesięcy, poza tym ja noszę kilka zapachów..np na dzień, romantyczny wieczór, czy drapieżną randerę :-P
Po trzecie nie dałabym takiej kasy..200zł to wynajem mojej chawirki na studiach a gdzie rachunki :roll:
A po kolejne- te perfumy są niesamowicie trwałe..lepsze niż np. z Avonu.

To chyba tyle :-P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych