Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zabiegi zwalczające cellulit

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
356 odpowiedzi w tym temacie

#261 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 04 maja 2010 - 10:25

a ja obecnie uzytkuje loreal perfect slim pro, masazer jest ekstra. najpierw masaz, pozniej aplikacja zelu.
zobaczymy jakie przyniesie efekty. przed ciaza uzywalam nivea goodbye cellulite, i przyniosl niesamowite efekty. jeszcze sobie przypomnialam o pilingu z kawy ;-)

Załączone miniatury

• perfect_slim_pro_de_l_oreal_1.jpg

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#262 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 maja 2010 - 17:35

moja kolezanka kupiła sobie banki chińskie aby walczyc z tym dziadostwem :)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#263 gwiazda

gwiazda
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 06 maja 2010 - 09:32

moja kolezanka kupiła sobie banki chińskie aby walczyc z tym dziadostwem

to tylko zbedny wydatek.Moja kolezanka tez uzywala i zero efektu!

#264 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 06 maja 2010 - 09:37

to tylko zbedny wydatek.Moja kolezanka tez uzywala i zero efektu!

Tu sie z Toba nie zgodze!Banki daja efekty i to calkiem niezle,pod warunkiem,ze jest sie wytrwalym.Do tego dobry krem,duzo owoców i woda mineralna!Wiele dziewczyn szybko sie zniecheca,bo to troche trwa zanim zauwazymy pierwsze efekty,ale naprawde warto sie pomeczyc troche.Powodzenia i wytrwalosci Wam zycze ;-)
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#265 Klinik

Klinik
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 04 czerwca 2010 - 16:32

Słyszałyście o takiej metodzie likwidowania tłuszczu? "Zabieg polega na wstrzykiwaniu w tkankę tłuszczową substancji pozyskiwanej z soi - fosfatydylocholiny, która rozpuszcza błonę komórkową komórek tłuszczowych i służy dalej jako transporter tłuszczu w krwi (lipoproteina) w połączeniu z deoksycholatem - substancją niszczącą tłuszcz." Kosztuje to ok 400-600 zł za zabieg (dowiadywałam się u dr Pawłów w Lubinie). Widziałam w necie zdjęcia przed i po zabiegu i wygląda to mega skutecznie

#266 venezia

venezia
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 10 czerwca 2010 - 13:47

Słyszałyście o takim zabiegu na tkankę tłuszczową i cellulit jak LIPO SHOCK. To podobno innowacja w walce z miejscową otyłością. Działa bezinwazyjnie, pozwala uporać się z pomarańczową skórką oraz pozbyć się zbędnych centymetrów, a efekty widać już po pierwszym zabiegu.

Znacie, stosowałyście, co sądzicie?

#267 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 czerwca 2010 - 07:26

Ostatnio zauważyłam,że robi mi się cellulit na udach,wprawdzie delikatny,ale tę ,,skórkę pomarańczową" jednak trochę widać.Znacie jakieś sposoby walki z tą dolegliwością,czy to już problem,który niestety przychodzi z wiekiem i pozostaje.

#268 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 18 czerwca 2010 - 08:05

viola, ja ci mogę tylko poradzić lekką dietę i picie dużo wody-wiem, bo odkąd jestem na diecie, cellulit na pupie znikł mi całkiem, na nogach jest już naprawdę niewielki, a wiadomo że dzięki temu wypłukują się toksyny z organizmu, co wspomaga zanikanie cellulitu, gdyby dorzucić do tego ćwiczenia oraz jakieś preparaty myślę że na efekty nie trzeba by długo czekać ;-)

#269 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 18 czerwca 2010 - 08:24

ja też tak słyszłam, że picie dużo wody niegazowanej + ćwiczenia nóg są najlepszym sposbem na cellulit

#270 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 18 czerwca 2010 - 09:49

ja zauważyłam że mam cellulit... może nie aż tak widoczny ale zaczyna mi się robić :/

#271 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 18 czerwca 2010 - 13:42

ja zauważyłam że mam cellulit... może nie aż tak widoczny ale zaczyna mi się robić

to lepiej juz zaczni z tym walczyc,bo to sie szybko rozwija.
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#272 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 20 czerwca 2010 - 14:18

Mysle ze to bardzo dobra cena jeśli chodzi o dr Pawłów,poniewaz jak sama pytałam o cene tego zabiegu w stolicy to był to koszt około 1000zł.

#273 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 24 czerwca 2010 - 17:40

mloda, jaką masz diete?
ja mam już coraz większy ten celulit :( jest okropny... mam tyłek i uda jak u babki 50letniej .... strasznie to wygląda :/ wstydzę sie swoich nóg coraz bardziej...

co mam zrobić :( zaczęłam ćwiczyć już nawet na uda... przysiady rowerki itp

#274 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 24 czerwca 2010 - 17:42

krowka17, mam dietę białkową, a co do cellulitu to przejrzyj wątek jest tego trochę, może znajdziesz jakieś cenne rady. ;-)

#275 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 01 lipca 2010 - 14:36

Czy jest to zabieg podobny do lipolizy ?
Jaka jest jego cena?

#276 stok24

stok24
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 01 lipca 2010 - 18:23

Na cellulit zdorwy tryb odżywiania, sportowy tryb życia i wspomagacz w postaci dobrego programu antycellulitowego. Ciekawe jest programik antycellulitowy eva natura.

#277 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 04 lipca 2010 - 09:55

ja właśnie zakupiłam serię produktów antycellulitowych z LIRENE...zobaczy jakie efekty ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#278 venezia

venezia
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 09 lipca 2010 - 09:56

Trochę taki zabieg kosztuje, ale z tego co czytam w sieci to jest wart swojej ceny.
Najlepiej wykupić pakiet kilku zabiegów, ale to i tak trzeba wszystko z kosmetyczką najpierw uzgodnić.
Więcej informacji znajdziesz na stronie kliniki . Ja stamtąd o liposhocku sie dowiedziałam
Niestety nie wiem czy jest podobny do lipozy.

#279 Klinik

Klinik
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 18 lipca 2010 - 17:44

To trochę duża różnica w cenie, czyli wygląda na to, że rzeczywiście warto pojechać na zabieg poza stolicę. Szczególnie jeśli standard nie tyle nawet równy a często nawet lepszy niż w warszawskich gabinetach, które są nastawione głównie na koszenie pieniędzy...

#280 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 19 lipca 2010 - 14:50

W sumie tak.Zwlaszcza jeszcze jak ktos czesto jest w tamtych okolicach.Ale to chyba tak juz jest ze w Warszawie jest w sumie najdrozej.