Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zabiegi zwalczające cellulit

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
356 odpowiedzi w tym temacie

#221 Gaja

Gaja
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 21 kwietnia 2009 - 16:32

Z tego co wielokrotnie słyszałam to najważniejsze przy walce z cellulitem jest rozmasowywanie, które doprowadza do rozbijania cząsteczek tłuszczu, które nam się zbierają, odkładają i budują cellulit. Dlatego najbardziej skuteczne są wszystkie preparaty, które zawierają peeling albo mają nakładki rozmasowujące. No i jeszcze dziewczyny to z czym zawsze mamy problem...dyscyplina! Nie wystarczy jak raz na miesiąc wetrzemy żel w uda.

#222 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 22 kwietnia 2009 - 09:22

Black_Angel, to chyba saszetki są, słyszałam, że niedobre w smaku, na Vitalii o tym piszą dziewczyny.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#223 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 22 kwietnia 2009 - 14:26

Czy ktoras z Was uzywa moze tej kulki na celulit?
zastanawiam sioe czy to kupic

Załączone miniatury

• 16105.jpg

#224 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 23 kwietnia 2009 - 12:15

Słyszałam, że saszetki są dobre ale drogie, lekko ponad 100 zł.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#225 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 23 kwietnia 2009 - 14:08

A propos saszetek - jest coś podobnego, nazywa się Cellasene i jest w postaci kapsułek, a działa tak samo.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#226 gargamelka

gargamelka
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 23 kwietnia 2009 - 16:57

ja mam dość zaawansowany cellulit... niestety kremy nie działały i po kilku tygodniach stosowania odechciewalo mi się i przestawałm używać :/
teraz mam parcie ogromne, przede wszystkim muszę schudnąć, bo moje BMI przekroczyło 25, a to mi się nie podoba (jeszcze kilka lat temu miałam 19 :/) także jestem na diecie, ćwiczę, to pomyślałam, że skorzystam z okazji i z cellulitem powalczę raz jeszcze. tym razem kupiłam system REKLAMA - peeling do masażu, żel do smarowania i tabletki. od tygodnia używam i odpukać jakby coś się zaczynało dziać... mam nadzieję, że do spółki z dietą i ćwiczeniami uda mi się pokonać to paskudztwo...

#227 biedronka

biedronka
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 23 kwietnia 2009 - 21:16

ja na razie walczę z cellulitem dietą i ćwiczeniami. ale o jakichś kosmetykach chyba też warto pomyśleć. a te pharmaceris to jakaś nowość? nigdy nie słyszałam o nich. możesz coś wiecej o tym napisać?

#228 gargamelka

gargamelka
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 24 kwietnia 2009 - 19:16

sama marka REKLAMA to już od jakiegoś czasu jest na rynku, ale seria na cellulit jakoś ostatnio się pojawiła. to są kosmetyki typowo "apteczne" i nie ma ich chyba w sklepach i drogeriach, w każdym razie ja nie widziałam. tak jak pisałam to jestżel do smarowania, peeling i tabletki. bardzo przyjemnie się tego używa, żel się wchłania tak szybko, ze nawet nie zauważam ;) i dzięki temu nie brudzi ubrań. zobaczymy jakie będą efekty za kilka tygodni...

#229 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 24 kwietnia 2009 - 19:57

gargamelka, no to czekamy na relację ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#230 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 29 kwietnia 2009 - 16:08

A ja musze wyrazic tu swoje zadowolenie :)
Kilka dni temu zaczelam stosowac Nivea Goodbye Cellulite, i nie moge uwierzyc ze juz widac efekty! Nie wspominajac o tym, jak gladka skora jest w tych miejscach, w ktorych go stosuje.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#231 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 29 kwietnia 2009 - 16:09

madzia, a stosujesz go kazdego dnia? po kapieli czy kilka razy dziennie

#232 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 29 kwietnia 2009 - 16:13

raz dziennie po prysznicu, i w to mi w zupelnosci wystarcza.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#233 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 29 kwietnia 2009 - 16:15

madzia, gratki :-D
kurde moze sobie kupie :P
moze mi tez podziala :mrgreen:

#234 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 29 kwietnia 2009 - 19:16

madzia, no no no :D
To fajnie. Moze tez bym sobie zainwestowała przed wakacjami ... ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#235 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 kwietnia 2009 - 19:32

ja pamietam ze w programie jak dobrze wygladac nago chwaliły kobiety ten produkt , spisał sie najlepiej ze wszytskich czterech jakie dostały do testu .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#236 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 29 kwietnia 2009 - 21:30

magdaaaaa, wlasnie dlatego moj "dbajacy o mnie" Misiak, zaciagnal mnie sila do sklepu i kupilismy to cudo ;-)

To tez moze zalezec od tego, jaki kto ma stopien cellulitu. Jednej pomoze drugiej nie.

#237 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 29 kwietnia 2009 - 21:35

To tez moze zalezec od tego, jaki kto ma stopien cellulitu.

Rzekłabym nawet, ze ma to kluczowe znaczenie :-) nie sądzę, żeby ten specyfik mi pomógł, bo mam b. zaawansowany cellulit, ale jeśli ktoś ma 1 bądź drugi, to myślę, że może zdziałać cuda, dużo dobrego o tym słyszałam ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#238 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 30 kwietnia 2009 - 08:54

wedlug mnie- przetestowane na mnie- najlepsza jest kawa z oliwa jako peeling + oliwka do ciala! banalny sposob, ale sie sprawdza. zeba tylko byc bardzo regularnym

#239 biedronka

biedronka
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 01 maja 2009 - 20:10

wiecie co, a ja się skusiłam na ten Pharmaceris C na cellulit i namiętnie się tymi specyfikami smaruję i łykam tabletki. faktycznie fajnie się tego używa - bardzo ładnie pachnie i też peeling fajnie się pieni i nieźle szoruje :D no a żel-krem fajnie nawilża. mam nadzieję, że się pozbędę tego cellulitowego draństwa z moich ud, bo obiecałam sobie, że co jak co, ale tym razem będę te Pharmacerisy stosować regularnie <ciaoo1></span> <ciaoo1></span>

#240 gargamelka

gargamelka
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 03 maja 2009 - 20:58

no to trzymam kciuki za regularne używanie! u mnie mijają 2 tygodnie właśnie - a efekty są widoczne :) i chcę jeszcze ;)