Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zabiegi zwalczające cellulit

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
356 odpowiedzi w tym temacie

#241 zogusia

zogusia
  • Użytkownik
  • 263 postów

Napisano 11 sierpnia 2009 - 10:24

serum intensywnie wyszczuplające+ujędrniające antycellulit Eveline,do tego masaż i cellulitu już nie mam

Moja kumpela ma i też sobie mocno chwali :-D

tez mam paskudne roztepy na udach ;( , bokach ;( i na biuscie ;( skoro tak chwalicie te serum, to bedzie trzeba wyprobowac :)
Nie żyjemy dla siebie, żyjemy dla tych którzy nas kochają żeby dać im siłę choć częściej to Oni dają siłę Nam.

#242 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 11 sierpnia 2009 - 11:05

zogusia, ale rozstępy i cellulit to dwie zupełnie różne rzeczy. Na rozstępy nie ma lekarstwa, mogą pomóc tylko zabiegi w gabinetach kosmetycznych, jeśli w ogóle.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#243 ihmo

ihmo
  • Użytkownik
  • 104 postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 23:14

Ale można chyba jakoś je rozjaśnić, czy coś?

#244 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 13 sierpnia 2009 - 07:49

Rozjaśnić owszem, ale to chyba też zależy od tego jak długo są na skórze, jeśli są w miarę świeże to będzie dużo łatwiej.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#245 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 13 sierpnia 2009 - 18:48

ihmo, poszukaj tutaj, może znjdziesz jakąś poradę
walka-z-rozstepami-vt393.htm?highlight=rozst%EApy
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#246 venezia

venezia
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 08 września 2009 - 22:41

Mojej mamy koleżanka ma piękne ciało (mimo, że jest dobrze po 40stce- w sumie to nie tak dużo, no ale...). A wiecie co robi, aby nie mieć cellulitu? Nie wiem dokładnie na czym to polega, ale moge powiedzieć, że bierze (jejku jak to sie nazywa? Wyleciało mi z głowy) to cos do duszenia katofli, takie cois z dziurkami, owija to w papier kuchenny taki miekki i "ubija" sobie tym cellulit. I nie ma ani sladu (widziałam na plaży latem). Tyle, że mama mi później mówiła, że to trzeba aż tak mocno "ubijać", że ona czasem ma siniaki... :-?

Wow, niesamowite. Że też kobieta wpadła na coś takiego :P Powiem swojej mamie może zrezygnuje z kremu, który ostatnio kupiła. Chociaż nie sądzę, bo tak go zachwala, że hoho. A mówię o reklama :) Jej pomaga :)

#247 marcia.w

marcia.w
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 16 października 2009 - 00:07

A może warto co jakiś czas wybrać się na profesjonalny zabieg do salonu SPA. Ja z własnego doświadczenia polecam endermologie. Efekty zabiegu są naprawdę widoczne. Trzeba tylko co jakiś czas powtórzyć zabieg no i najważniejsze wybrać dobre SPA z profesjonalną kadrą.

#248 bikini

bikini
  • Użytkownik
  • 155 postów

Napisano 20 października 2009 - 02:10

Slyszalam o tym. Podobno rezultaty masazu sa zaskakujace. Tak samo, jak BiWash. A o tym slyszalyscie? To najnowsza, japonska technologia oparta na mikrobabelkach. Podobno dziala cuda na cellulit i nie absorbuje tak bardzo, bo zabieg jest wykonywany pod prysznicem. Czy ktos cos wie na ten temat?

#249 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 20 października 2009 - 07:35

no tak z tym cellulitem jest przerabane :-/ :roll: niby czlowiek chudnie a cellulit jest na szczescie mniej :mrgreen:
~~zaczynam nowy etap w moim życiu :D , w końcu zaczynam żyć , mam dla kogo ==> kocham Cię mamo, kocham Cię tato :D <3 kocham wszystkich którzy mi pomogli :D ~~

#250 Bella

Bella
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 23 lutego 2010 - 16:06

Na cellulit polecam Avon Solutions. Najlepiej całą linię kosmetyków, które wzajemnie uzupełniają. Napewno znajdziecie coś dla siebie. :-P :-P

#251 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 23 lutego 2010 - 16:12

Bella pisałam do Ciebie pw ze mamy osobny temat z AVONEM

avon-vt144.htm

a Ty w każdym poscie o avonie nawijasz....
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#252 Aiszaxy

Aiszaxy
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 26 lutego 2010 - 21:07

Mam takie ale stosowałam je tylko w czasie choroby :-) to działa.
Chwytaj dzień, ciesz się chwilą.

#253 martinka_81

martinka_81
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 08 marca 2010 - 00:00

Jesli chodzi o cellulit to bardzo dobrze sprawdza się mezoterapia kwasem haliuronowym, a w tej kwestii polecam w Warszawie

#254 elle_87

elle_87
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 30 marca 2010 - 14:50

ja odkryłam niedawno serię i jestem z niej bardzo zadowolona :-) Przy codziennym stosowaniu, a także zastosowaniu odpowiedniej diety (ja po prostu nie jem w godzinach wieczornych ani fastfoodów) i przy odpowiedniej dawce sportu widać efekty :)

reklama na forum zabroniona, zapoznaj się z regulaminem

#255 monika3

monika3
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 24 kwietnia 2010 - 18:02

Znam tą serię Slimline - jest naprawdę skuteczna, używałam jej po porodzie aby pozbyć się pomarańczowej skórki itp. , polecam razem z tą folią do zawijania brzucha i ud. Fajne i nie drogie kosmetyki.

#256 silver

silver
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 24 kwietnia 2010 - 18:44

Przeczytałam dzisiaj w wyborczej,ze preparaty na cellulit 100%nie sa skuteczne 8-)

#257 monia86

monia86
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 27 kwietnia 2010 - 22:10

ja zamówiłam z avonu krem z masazerem na celullit i jest bardzo bobry
Dołączona grafika polecam

#258 omega

omega
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 28 kwietnia 2010 - 00:15

A stosowała któraś z Was może ten nowy krem z vichy?
wszedzie widzę jego reklame a dziwnym zbiegiem okoliczności własnie rozglądam się za jakims skutecznym kremem. Ciekawi mnie czy warto wydać na niego pieniądze :)
a do gwiazd za daleko stąd...

#259 Motylek2903

Motylek2903
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 28 kwietnia 2010 - 01:01

Ja stosuje lirene jest dobry mi odpowiada i ładnie pachnie i nie jest taki drogi, idzie go kupić w każdym sklepie :->

#260 gwiazda

gwiazda
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 04 maja 2010 - 09:53

Kobiety,nie oszukujcie sie!Nie jesc tyle to cellulitu nie bedzie!