Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zabiegi zwalczające cellulit

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
356 odpowiedzi w tym temacie

#181 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 20:13

Ale skojarzenie dobre ;-)

Pozwolę sobie wstawić obrazek ;-)
Dołączona grafika

A jakie są koszty?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#182 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 21:39

Tilia, pytasz o koszty masażu, czy o magiczne banieczki???;)))
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#183 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 22:05

MerenRe, pytałam o bańki ale o cenie masażu też możesz napisać :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#184 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 23:26

Tilia, ja za swoj zestaw tj 4 banki od najwiekszej do najmniejszej dalam kolo 80 zl. jednak CO MNIE WKURZYLO na allegro sa znacznie tansze. w salonie kosmetycznym/ masazu cena moze dojsc nawet powyzej 1000zl za zabieg....
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#185 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 19:38

ja kiedys widziałam w Pytaniu na sniadanie jak kosmetyczna wypowiadała sie na ten temat i demonstrowała.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#186 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 21:32

MarenRe a Ty zauważyłaś u siebie ich pozytywne działanie?
A masaż strasznie drogi :-/

JkIEp1.png

#187 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 02 stycznia 2009 - 19:59

Tilia, zauwazylam. ale trzeba czasu i regularnie go stosowac... drogi fakt... ja oferuje masaz znacznie taniej, nie bede tu reklamowac. ale warto poszukac masazystki z zamilowania i ZDOLNOSCIAMI ktora ich nie opiera jedynie na cenie;)))

#188 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 02 stycznia 2009 - 20:55

Też o tym słyszałam i jestem ciekawa efektów ;-) czy to ma coś wspólnego z masażem próżniowym? Bo chyba działa na podobnej zasadzie... ale w sumie się nie znam ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#189 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 18:08

chyba działa na podobnej zasadzie...

To znaczy jak? Wsysa cellulit?? :-D

#190 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 22:14

zaniepokojona, coś w ten deseń :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#191 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 05 marca 2009 - 21:39

Czy któraś z kobietek miała może krem Bielenda Borowina&Torf do ciała? Zaczełam stosować od dziś, ale chciałabym dowieść skuteczności tego kremu ;) Proszę pisać, jesli któraś miała z nim do czynienia. Zamieszczam zdjęcie:

Dołączona grafika

#192 ewelka2401

ewelka2401
  • Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 10 marca 2009 - 14:46

poszukuję czegoś skutecznego, ale jeszcze na nic godnego polecenia nie trafilam

kremu Bielenda Borowina&Torf do ciała nie stosowalam wiec nie moge podzielic sie opinia o nim

obecnie uzywam kremu "plaski brzuch" ale efektów nie widac :-/
Dołączona grafika

#193 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 11 marca 2009 - 07:42

Ja zamówiłam sobie Antycellulitowy i wyszczuplający żel Perfect Body.Ciekawe czy będzie dobry..
Dołączona grafika

#194 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 11 marca 2009 - 13:13

Madziuś, szczerze Ci powiem, że produkty oriflame mają swe nazwy,ale zero skuteczności. Jedyne co warto z katalogowych firm brać to kosmetyki do makijażu. Przeciwzmarszczkowe, antycellulitowe z reguły nie działają.

#195 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 11 marca 2009 - 13:27

Elodi, nigdy sie nie przejechałam na antycellulitowych produktach oriflame,zobaczymy jak z tym będzie ;-)

#196 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 11 marca 2009 - 14:39

A ja ostatnio kupiłam taki balsamik i przyznam że działa :!: tylko że teraz zapomniałam się nim regularnie smarować <bezradny></span>
SORAYA Summer Slim - Balsam do ciała wyszczuplająco - antycellulitowy z kofeiną i zieloną kawą

Załączone miniatury

• soraya.jpg

#197 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 11 marca 2009 - 14:40

Mała, w takim razie wiem na co zmienić, w razie gdyby ten mój balsam szwankował :D A jaki stopień cellulitu masz? Drugi? Czyli że widać gdzie niegdzie delikatne dołeczki? Czy zupełnie pierwszy? Że skórka jest gładka, tylko jak przyciśniesz to widać grudki?

#198 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 11 marca 2009 - 14:49

Pierwszy raczej chyba jestem gładsza heh :mrgreen: , choć bardziej zwracałam uwagę na to 2 działanie tzn . wyszczuplanie i modelowanie no i zarazem ujędrnianie i pod tym względem uważam że coś daje :mrgreen: są też np. tylko na cellulitis itd.

#199 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 11 marca 2009 - 14:52

Mała, a no jak masz pierwszy stopień to pół biedy ;) To idzie zmniejszyć regularnym stosowaniem jakiegoś balsamu zwykłego. A z drugim jest nieco gorzej, trzeba się bardziej starać, więc nie wiem czy ten kremik, który wkleiłaś by pomógł raz dwa :P

#200 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 11 marca 2009 - 15:03

Elodi, a Ty który masz stopień :?: :?: