Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[25.12.2008] czwartek( ważny jak dla mnie :P )

• Zamknięty Temat jest zamknięty
72 odpowiedzi w tym temacie

#41 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:17

WweronikaA, smutków nie ma co topić ... powiedziała ta co ma ochote sie schlać jak świnia :cry: ale nie dołujemy tu ... pogadajmy o czymś wesołym, co ???może przejdzie ... :roll:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#42 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:21

ale mi nie jest wesolo moj facet poszedl sobie do kolezanki na swieta zamiast do mnie! (zapraszal mnie zebym z nim poszla ale nie chcialam bo jest wredna dziunią tak samo jak cala jej rodzina) i ma wylaczony tel od godziny 14 a teraz wlasnie chyba wlacyl bo mi raport przyszedl bo pisalam eska do niego... a ja sama siedze...

#43 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:26

WweronikaA, ehh co to za facet...szkoda gadac :roll:

#44 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:27

poszedl sobie do kolezanki na swieta zamiast do mnie!

. a ja sama siedze...

:shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: utłukłabym go :evil: :evil: :evil:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#45 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:27

Madziuś, ojj ostatnio ciagle jestem obrazona na niego a on twierdzi ze nie mam powodow. juz nie wiem co robic co to bedzie dalej... jak on moze mnie zostawiac w takiej sytuacji... nie wiem czy wiesz ale przedwczoraj byl pogrzeb mojej babci...

[ Dodano: 2008-12-25, 18:28 ]
katti, mam takie zmienne nastroje raz chce zeby przyszedl i przytulil a raz ze wlasnie go zatluke jak zobacze.

#46 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:30

WweronikaA, nie wyobrażam sobie,żeby mój D.zamiast do mnie przyjechac poszedł by do koleżanki jakieś,powiedział mi,że on nigdy takiego czegoś nie wywinie..Bo jestem dla niego najważniejsza,i ma jedną dziewczynę...Po cholerę ten Twój polazł do tej koleżanki ? Nie rozumiem...Kochana tak wiem,że był pogrzeb Twojej babci to tym bardziej w takiej sytuacji powinien byc przy Tobie,wspierac Cię..A nie u koleżanki siedziec nie no to jest masakra !

Na Twoim miejscu bym z nim poważnie o tym pogadała..Bo jak tak można,ehh..

#47 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:33

ja juz nie mam sily na tlumaczenie mu wszystkiego bo i tak wyjdzie ze to ja przesadzam i w ogole... :cry:

#48 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:33

WweronikaA <wow></span> <wow></span> <wow></span> <wow></span> <wow></span> jak to ??? szok... he ... cośnie teges z jego strony

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#49 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:34

nie(d)oceniona, ;( :cry: :cry: :cry: :cry:

#50 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:34

WweronikaA, odpocznij sobie,nabierz siły i to dzieła..Ja bym tego w sobie nie trzymała,nie wytrzymała bym.Musisz mu powiedziec co o tym myślisz..

Gdyby mój D.szedł do jakieś koleżanki to ja bym miała różne myśli..Chyba bym dostała do głowy :roll:

#51 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:35

WweronikaA, <pocieszacz></span> <pocieszacz></span> nie smutaj sie nam tu może jestem złośliwa, ale odgryzłabym mu sie przy pierwszej okazji ...

#52 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:35

WweronikaA jak przyjdzie laskawie tam kiedy do Ciebie daj mu po "dupie" niech wie, ze tak sie nie robi :!: ja nie czaje :roll: miec dziewczyne, a isc na Swieta do kolezanki :!: :roll: :shock: :shock: :shock:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#53 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:38

Madziuś, na pewno z nim porozmawiam kolejny raz.. ta kolezanka ma meza dzieci itd nie jest zadnym zagrozeniem na 10000% ale to nie wazne wazne ze jest tam nie tu.nie(d)oceniona, tez tak mam ochote zrobic ale ja jestem miekka i zaraz sie poddaje...
o i raporty mam ze doreczono a on dalej nic nie pisze ;( :cry: no olewka totalna...

#54 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:39

WweronikaA, to też go olej niech poczuje jak to miło

#55 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:39

napisalam mu przedtem ze poznym wieczorem ja czasu nie bede miala bo ide do rodziny (chcialam sie odgrysc) ale bylam tam godzinke i wrocilam bo nie dalam rady tam siedziec.

#56 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:51

Witam ponownie :-D

Coś smutaśno na bs.
Trzymaj się WweronikaA, <pocieszacz></span>
nie(d)oceniona, odstaw w kąt zły humor :mrgreen:

Ja jestem pełna jak balon, jak to w święta :mrgreen:
Jestem w Peru...

#57 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:52

malutka-iwona, dzieki... jakos musze:)

#58 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:56

malutka-iwona, ;* czeeesc powoli odstawiam, jeszcze go torciakiem podeprę coby nie wrócił :roll: co tam u cię ?

#59 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:57

WweronikaA, No nie dziwię ci się :-/
Ma tupet ten twój chłopak.

[ Dodano: 2008-12-25, 19:01 ]

co tam u cię ?

Spokojnie. brzuch pełen (aż za bardzo)
Piwa też bym się napiła, ale poczekam, aż mi się zrobi trochę miejsca <hihihi1></span>
Karo pojechała do taty i mamy chatę wolną :lol:

Czyli ogólnie jest ok.
Jestem w Peru...

#60 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 19:02

Hej, hej... :-)

Właśnie wróciliśmy z przejażdżki, byliśmy w Wejherowie na ryneczku, ślicznie tam w tym roku...I pełno ludzi, super...tego właśnie mi brakuje na tej mojej pipidówie - że jak pozamykają sklepy koło 17-ej to życie praktycznie zamiera...a tam ruch, wesoło...

Jakiś filmik chyba zarzucę... ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych