Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[23.12.2008] Wtorek :)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
138 odpowiedzi w tym temacie

#81 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 17:32

Marzycielka24 nie płacz nie warto ... pojedz do mamy potem do rodziców P .... a niech sobie pogada ....rób tak by tobie było dobrze a nie przejmuj sie co inni maja do powiedzenia .... ja zawsze też tak myślałam bo co mam powie i w ogóle ze mnie wyklnie jak zamieszkam z tomkie trochę to potrwało ale to zaakceptowała (tyle ze my nie mieszkamy razem cały tydzień tylko przez 5 dni potem ja wracam do siebie on do siebie) wigilię spędzamy osobno bo tak my zdecydowalismy że tak chcemy i nikt nam nie może niczego narzucić .... to tylko parę godzin przeżyjesz jakoś a potem wyjdziesz uśmiechniesz sie na do widzenia i będziesz żyła własnym życiem .... aż do następnych świat ...

#82 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 17:35

Marzycielka24, wiem co czujesz..Ale nie ważne co inni myślą,ważne co Ty myślisz..Bo to Twoje życie.Więc nie bierz tak bardzo słów Twojej mamy do siebie :-)

#83 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 17:36

fajna babka dzięki masz dużo racji. Ale my z P. mieszkamy razem, mamy się pobrać- dlaczego mamy ZNOWU oddzielnie te Święta spędzać? W dodatku do tej pory wszystko było ustalone i wszyscy się zgadzali na taki układ- najpierw do mojej mamy, potem do babci P. a na koniec moja Babcia gdzie moi rodzice też będą. I nagle dzisiaj pojawiło się "ale" ze strony mojej mamy :-/
Madziuś dzięki

#84 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 17:39

Marzycielka24, nie ma za co dziękowac..
Może Twoja mama była zdenerwowana tymi przygotowaniami i wogólę i się troszkę uniosła ?

#85 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 17:41

Może Twoja mama była zdenerwowana tymi przygotowaniami i wogólę i się troszkę uniosła ?

Nie... Często się jej to zdarza :roll: Tzn. odkąd się wyprowadziłam

#86 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 17:51

Marzycielka24, chyba ciężko jej się jest pogodzic,że jej córeczka się wyprowadziła i jest już dorosła,ma swoje życie...ahh Ci rodzice..

#87 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 18:18

Marzycielka24, nie ma sie co przejmowac <przytul></span> Zrob po swojemu i nie czuj sie winna.... <pocieszacz></span> tak to juz chyba jest z rodzicami, ze zawsze by chcieli miec nas przy sobie.... <bezradny></span>

Choinka przyniesiona... zaraz pewnie zagonia mnie do ubierania tego czegos.... :-/

#88 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 19:35

Witam :-D
Padam <hot2></span> nie mam juz sily na nic :-| nawet na kapiel :-x

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#89 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 19:40

nie mam juz sily na nic

witam w klubie ;-)
ja mam wieeelką furę prania do wyprasowania i poskładania. NIE CHCE MI SIĘ NIC!!!
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#90 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 20:36

Witam :)
ja miałam nawet spoko dzień, trochę pomogłam mamie dokończyć generalne sprzątanie a potem miłe spotkanie z misiem :*
teraz czeka mnie nocka w pracy.. jakoś dam rade i święta wolne :)
pozdrawiam dziewczyny

#91 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 20:55

mama usypia dziecko ...a wiec cisza i spokój ...jeszcze pozostało jej posprzątanie w kuchni (takie ostanie pratki0 a od jutra cześć główna gotowania na wigilię ;-)

teraz mam czas na babski a tu dziś tak pusto i cicho :-)

konspekt skończony!!!! :lol:
z niemiłych wieści to panna od sukienki nie daje nadal znaku życia tele ma wyłączony a chciałam sie z nią dogadać przed światami ...wygląda mi na oszustkę ....

#92 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 21:00

panna od sukienki

tej krótkiej pomarszczonej z przodu co mi się tak podoba :lol:

nie daje nadal znaku życia tele ma wyłączony a chciałam sie z nią dogadać przed światami

wpłaciłaś już pieniądze? a jakie ma komentarze?
Dołączona grafika

#93 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 21:24

wpłaciłaś już pieniądze? a jakie ma komentarze?

ma parę negatywów ale z października gdy była szpitalu i potem ma napisane że sprawy sie wyjaśniły ...ostanie komentarza ma ok .... nie wpłaciłam jej jeszcze bo chciałam sie umówić na odbiór osobisty najpierw ....bo wtedy się płaci bez kosztów przesyłki .... tomek był tam gdzie niby ma mieć swoja firmę (kwieciarnię bo taki adres na na podany na allegro) i ta kwiaciarnia juz pół roku nie istniej ....coś mnie tknęło by go tam posłać bo pogadał z panną osobiście ....a wczoraj wystawiał nowe sukienki na aukcji ...... z no czyli chyba zostanie bez tej ślicznej pomarszczonej z przodu .,...jak się nie odezwie do po świat to muszę kupić inna kieckę :/ bo nie pójdę bez ewentualnie złapie negatywa :/

#94 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 21:30

fajna babka, ewentualnie jak bardzo ci na niej zależy to możesz zamówić "za pobraniem", tyle że wiadomo drożej cię to wyniesie :-/
Dołączona grafika

#95 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 21:31

WItam Forumki :P
Jestem chwilowo u brata na kompie wiec przy tej okazji... ;-)

U mnie wszystko ok. wlasnie zaraz jade P. odebrac od znajomych bo drinkuja dzis a ja nie mialam ochoty.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#96 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 21:42

tuptunio, ja chce osobisty ...teraz jeszcze jak mi babka podpadła to tym bardziej .... trochę sie znam na akcjach bo sama sprzedaje i wiem ze jak ktoś ma po 6 sukienek to mu zależy sprzedać no i w miarę sie kontaktuje z kupującym ....

dobra dość o tym .....

#97 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 21:46

jestem:) juz w łóżeczku przygotowana do świąt...;) wieze ze bedzie fajnie:) :mrgreen:

madzia, witaj!!!
Dołączona grafika

#98 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 21:51

<hey11></span> Witam ponownie, ale tylko na chwilke bo padnieta jestem <hot2></span>

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#99 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 21:54

Karolina86, przygotowania do wigili daja sie we znaki co??
Dołączona grafika

#100 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 21:55

witam się wieczorkiem.

dzisiaj cały prawie dzień byłam u rodziców. ubrałam stroik na grób do dziadków, jutro tata z siostrą go zawiozą, ładny wyszedł :) pokrzątałam się po mieszkanku, zrobiłam sałatkę śledziową i tak do obiadku. potem, już u nas, zapakowałam ostatni prezent, przeszukałam szafę w celu odnalezienia koszuli dla M. na jutro, zrobiłam ostatnie drobne porządki i tak to dzionek poleciał.
na jutro zostało mi pomalowanie pazurków i jak będę mieć ochotę, to jeszcze podłogi potraktuję mopem, bo o tym zapomniałam ;-)

madzia, fajnie, że się odezwałaś :)

fajna babka, a ja tak się zastanawiam...czy twoja siostra nie zajmuje się wcale swoim dzieckiem? bo jak piszesz, to ciągle mama się nim zajmuje, mama go usypia itd. :roll:

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych