I teraz jest nudnawo
[23.12.2008] Wtorek :)
Rozpoczęty przez katti, 23 gru 2008 00:06
138 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 grudnia 2008 - 15:55
Mi również się nudzi...To co miałam zrobic to zrobiłam i mam wolne,i dużo czasu dla siebie..
I teraz jest nudnawo
I teraz jest nudnawo
Napisano 23 grudnia 2008 - 16:02
No wlasnie.... Myslalam, ze cos w kuchni porobie, ale mnie tam nie dopuszczaja, bo mowia, ze ciasno i daja sobie swietnie rade
wiec sie nie pcham
ale nie mam co robic
wieczorem chyba choinke bedziemy ubierac... brrr
ale nie mam co robic
wieczorem chyba choinke bedziemy ubierac... brrr
Napisano 23 grudnia 2008 - 16:05
Ja już piwko wypiłam,słucham sobie muzyczki z radia..Ale i tak nie wiem gdzie się podziac 
Na forum też cicho jest,dziewczyny pewnie zapracowane
Skarbuś sprząta sobie u siebie,i samochód ma myc...Gdybym pomyślała wcześniej to bym wziadła w autobus i jechała do niego no ale teraz to już jest za pózno w dodatku nie chce się wpraszac bo sprzątają na święta i wogóle..
Na forum też cicho jest,dziewczyny pewnie zapracowane
Skarbuś sprząta sobie u siebie,i samochód ma myc...Gdybym pomyślała wcześniej to bym wziadła w autobus i jechała do niego no ale teraz to już jest za pózno w dodatku nie chce się wpraszac bo sprzątają na święta i wogóle..
Napisano 23 grudnia 2008 - 16:52
no ja zostawiam z mamcią reszte na jutro:P dzisiaj już tylko błogie lenistwo... chociaż karpia w galarecie wypadało by dzis zrobic wiec pewnie sie jeszcze zmobilizujemy:P
dostałam zaproszonko na Sylwka od kumpla- domówka...hmmm jeszcze nie gadałam na ten temat z Kotkiem ale zobaczymy;P
dostałam zaproszonko na Sylwka od kumpla- domówka...hmmm jeszcze nie gadałam na ten temat z Kotkiem ale zobaczymy;P
Napisano 23 grudnia 2008 - 17:00
Witam
Ale narzekacie, że nie lubicie łamać sie opłatkiem ble... ble ... ble... tak samo myślałam, jak Wy gdy byłam w Waszym wieku...
Musicie do tego poprostu dojrzeć...
i zobaczycie za pare lat jak zmieni Wam sie zdanie na ten temat i podejście do świąt BN... wszystko jest do przeżycia nawet składanie życzeń - to takie proste
słowa w czasie świąt mają magiczną moc
A ja dziś niespodziewanie poszłam i kupiłam sobie nowy fonik
podłączyłam i sie ładuje
korzystne warunki umowy i promocja (na karte) zadowolona z zakupu jestem bardzo
Ale narzekacie, że nie lubicie łamać sie opłatkiem ble... ble ... ble... tak samo myślałam, jak Wy gdy byłam w Waszym wieku...
i zobaczycie za pare lat jak zmieni Wam sie zdanie na ten temat i podejście do świąt BN... wszystko jest do przeżycia nawet składanie życzeń - to takie proste
A ja dziś niespodziewanie poszłam i kupiłam sobie nowy fonik
korzystne warunki umowy i promocja (na karte) zadowolona z zakupu jestem bardzo
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 23 grudnia 2008 - 17:14
asia21_87, jaki ? Pochwal się
Napisano 23 grudnia 2008 - 17:16
WITAM SIĘ 
Oh babeczki... zmęczonam bardzo po pracy..
w ogóle to jestem w szoku, bo zegarek Radka właśnie przyszedł, a płacony był w poniedziałek rano, ja myślałam, że dojdzie dopiero po świętach a tu proszę!
hihi
jest dobrze
Teraz tylko czekam na mój zegareczek
Oh babeczki... zmęczonam bardzo po pracy..
w ogóle to jestem w szoku, bo zegarek Radka właśnie przyszedł, a płacony był w poniedziałek rano, ja myślałam, że dojdzie dopiero po świętach a tu proszę!
hihi
jest dobrze
Teraz tylko czekam na mój zegareczek
nie ma mnie tu i nie będzie.
Napisano 23 grudnia 2008 - 17:20
A ja się właśnie złamałam- ryczeć mi się chce... Ten jutrzejszy dzień będzie straszny coś czuje
Mama właśnie dzwoniła i zaczęła mi wyrzuty robić, ze nie będę na całej Wigilii tylko po części i że w ogóle po co ja idę do rodziny P. teraz uwaga! "bo my z P. nie jesteśmy żadną rodziną". Ja piórkuje... A myślałam że te Święta będą inne, że już tylko moje... I ja teraz oczywiście czuje się winna
Mało tego dowiedziałam się- jak chciałam coś powiedzieć- że przecież ona chce dobrze i czemu ja nie umiem tego docenić! No świetnie chce skoro takimi tekstami mi dzień przed Wigilią rzuca! I ryczę
Napisano 23 grudnia 2008 - 17:21
jaki phon?
z kosmosu
super jest
lubię takie zabaweczki
lubię takie zabaweczki
nie ma mnie tu i nie będzie.
Napisano 23 grudnia 2008 - 17:27
asia21_87,fajny tylko ta klawiatura coś mi się nie podoba
Marzycielka24,nie przejmuj się,nie płacz..szkoda nerwów
Marzycielka24,nie przejmuj się,nie płacz..szkoda nerwów
Napisano 23 grudnia 2008 - 17:29
Masz rację ale to po prostu.... Zatkało mnie i tak mi się smutno zrobiłoMarzycielka24,nie przejmuj się,nie płacz..szkoda nerwów
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty