Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[09.12.2008] zapnij rozporek bo dzisiaj jest wtorek :P

• Zamknięty Temat jest zamknięty
115 odpowiedzi w tym temacie

#41 Karen

Karen
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 11:33

A mi sie taaaak nie chce isc na uczelnie ze wam mowie......... takiego lenia łapie ze szok.
I love you, not for what you are, but for what I am when I am with you.

#42 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 11:40

jak moja wysypka nie zejdzie, to po 16-tej idę do lekarza.
Na razie piję wapno.

biedna :* nie ma co czekać najlepiej idź do lekarza bo potem możesz to długo leczyć :/
oby to było tylko jakieś niegroźne uczulenie

#43 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 11:40

Tilia, to teraz jest, na którym kanale na TVN

ściągam najnowsze odcinki z internetu więc będę oglądać na swoim lapku ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#44 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 11:44

Tilia, a ja myslałam ze moze daja gdzieś powtótki <sedzia></span> <sedzia></span>
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#45 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 11:45

nie ma co czekać najlepiej idź do lekarza bo potem możesz to długo leczyć :/

Wiem coś na ten temat.
Kiedyś miałam jakieś uczulenie i lekarka tak mi to "rozdmuchała"
zastrzykami, że potem przez miesiąc chodziłam do szpitala, na odział zakaźny.
Jestem w Peru...

#46 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 11:53

Wiem coś na ten temat.
Kiedyś miałam jakieś uczulenie i lekarka tak mi to "rozdmuchała"
zastrzykami, że potem przez miesiąc chodziłam do szpitala, na odział zakaźny.

uuuu :-/
to nie ciekawie.
z tym nie ma żartów, a jak to jeszcze na twarzy sie zrobiło to już w ogóle przekichane

#47 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 12:02

Witam się :)

dzisiaj na niebie <sun_></span> i od razu człowiekowi lepiej :) no i nocka o wiele lepsza :) oby dzień też był fajniejszy, a będzie ok.

w zasadzie planów na dziś żadnych. wczoraj się napracowałam, więc dziś sobie odpuszczam i niewiele robię ;-) jakieś tam pranie co najwyżej ;-)
po południu może wpadnie mamcia na herbatkę. i tyle.

saja - a mówiłaś, że Wy tak chcieliście nazwać córkę? bo może dziewczyna nie zdaje sobie sprawy, że Wam podbiera pomysł. a jak o tym wie, to tak jak kiedyś już pisałam - jeśli tak bardzo Ci zależy na tym właśnie imieniu, to też daj córci tak na imię i się nie przejmuj, że będą dwie w bliskiej rodzinie. to przecież żadne przestępstwo ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#48 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 12:07

Witaj cieplutko saja, :mrgreen:
Dobrze cię widać :mrgreen:

jeju jak milo.. ciebie rowniez dobrze widziec

[ Dodano: 2008-12-09, 12:08 ]

saja, może gdybyś się postawiła i powiedziała,że Ty zawsze mówiłaś o Wiktorii to wtedy byłoby inaczej?

szczerze ci powiem ze nie wiem... ona jest strasznie wredna.. zawsze miala ciety jezyk ale ciaza chyba jej nie sluzy.. zorbila sie jeszcze gorsza... pozatym nie chce wojen robic...

[ Dodano: 2008-12-09, 12:23 ]

saja - a mówiłaś, że Wy tak chcieliście nazwać córkę? bo może dziewczyna nie zdaje sobie sprawy, że Wam podbiera pomysł. a jak o tym wie, to tak jak kiedyś już pisałam - jeśli tak bardzo Ci zależy na tym właśnie imieniu, to też daj córci tak na imię i się nie przejmuj, że będą dwie w bliskiej rodzinie. to przecież żadne przestępstwo ;-)

ona wie.. bardzo dobrze zdaje sobie z tego sprawe... jakos w maju a juz wtedy byla w ciazy toczyla sie taka rozmowa i ja chlapnelam ze jesli bedziemy miec kiedys corke to z pewnoscia bedzie to Wiktoria (taa wiem.. trzeba bylo trzymac buzie zamknieta a nie teraz wam sie zalic) a ona na to.. mnie tez bardzo podoba sie to imie... my bedziemy miec dziewczynke.. i pewnie tak wlasnie bedzie miala na imie...
no malo mnie cos nie trafilo... i mowie ze tak sie nie robi... ale ona swoje...
nic nie poradze... to oni beda miec teraz dziecko nie my.. nie moge im zakazac przeciez... a z nia nie ma mowy o rzadnej rozmowie...
tak bardzo mi zalezy na tym imieniu ale chyba bede musiala pogodzic sie z faktem ze to jej corka ma tak na imie.. i wymyslic inne... moglabym oczywioscie swoja tez tak nazwac ale nei chce.. po pierwsze nie bede robic wojny a to sie tak by skonczylo.. po driugie jak juz mowilam to najbzlisza rodzina.. dzieci nosilyby to samo imie i nazwisko... a to mogloby komplikowac pewne sprawy.. wiec chcialabym tego uniknac...

skoro podebrala mi moja Wiki... to teraz juz nic a nic nie wspomne na temat ewentualnego imienia dla naszych dzieci... juz na tapecie ze tak powiem sa: Amelia (chociaz P mowi ze mu si enie podoba) Oliwia... i dizs przyszla mi do glowy Hanna .. hm.. Hania Haneczka ladnie... ale mamy jeszcze sporo czasu
wiem jedno.. juz nic wiecej jej nie powiem :P
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#49 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 12:26

Hello :mrgreen: ja sobie zaczełam myć okna i powol przygotowuje się do świąt, popołudnu bedę piekła pierniczki :-D
malutka-iwona mykaj do lekarza jak najszybciej,bo im szybciej tym lepiej ;-)
saja, Wiktora śliczne imię, nie przejmuj sie tym że ktoś z twojej rodzinny daje tak na imie, przecież ty też tak możesz, nikomu tym krzywdy nie robisz :-D głowa do góry kochana bedzie git :-D
Madzia81, a jak się czujesz? jak malutka, często daje o sobie znać?

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#50 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 12:29

Witam sie wtorkowo, jeszcze z lozeczka.
Aj jaki leniuch ze mnie wstretny :-P Zaraz trzeba wtac i jakies sniadanko zjesc. I na kawusie się skusze, chociaz za czesto nie pijam. U mnie tez dzis ladna pogoda, pewnie pozniej na jakies zakupy uderze.

saja, Nie przejmuj się nią, jesli mozesz to wspomnij delikatnie ze juz od dawna myslisz o tym imieniu dla córy. Jesli ona tego nie zrozumie i da tak na imie swojej, to nie przejmoj się i tej ją tak nazwij ;-) Od Wirtori sa rozne zdrobnienia: Wiki, Wiwka, Wika!
Nie bedzie problemu mysle :-D
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#51 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 12:32

Witam babskie grono :mrgreen:

nuda od rana...ehhhh,co tu dużo gadać :-/
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#52 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 12:34

Witam sie wtorkowo, jeszcze z lozeczka

Nie wiem, jak wy możecie tak długo spać ;-)
Ja wstaję maks o 8 z minutami.
Jestem w Peru...

#53 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 12:36

malutka-iwona, ja wtorki mam wolne, wiec zazwyczaj w poniedzialki do pozna siedze na kompie i gadam z Miśkiem. Ale to tylko tak we wtorki, normalnie wstaje o 7. albo o 8. niestey :-(
Bo ja bardziej z tych leniwych co lubia sie w lozeczku powylegiwac :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#54 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 12:37

saja, Wiktora śliczne imię, nie przejmuj sie tym że ktoś z twojej rodzinny daje tak na imie, przecież ty też tak możesz, nikomu tym krzywdy nie robisz :-D głowa do góry kochana bedzie git

niby nie.. ale mam jeszcze na tyle honoru i przyzwoitosci zeby nazwac corke innym imieniem... jej dziecko bedzie pierwsze.. i dla wsyzstkich to zawsze ja beda ta zla co jej imie podebrala.... za przeproszeniem mam to gdzies... nie Wiktoria to inne imie... moze bedzie jeszcze ladniejsze... trudno.. nie powiem ze nei jest mi przykro.. bo jest i to bradzo... ale w zyciu nie dam jej tej satysfakcji i nie dam tego po sobie poznac..
Dołączona grafika

#55 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 12:38

Bo ja bardziej z tych leniwych co lubia sie w lozeczku powylegiwac

dobrze cię rozumiem,ja mam tak samo :mrgreen:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#56 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 12:38

Olenka, Mi jakoś szkoda dnia.
Mimo tego, że nie pracuję.
Jestem w Peru...

#57 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 12:39

saja, Nie przejmuj się nią, jesli mozesz to wspomnij delikatnie ze juz od dawna myslisz o tym imieniu dla córy. Jesli ona tego nie zrozumie i da tak na imie swojej, to nie przejmoj się i tej ją tak nazwij ;-) Od Wirtori sa rozne zdrobnienia: Wiki, Wiwka, Wika!
Nie bedzie problemu mysle :-D

wspomnialam.. najperw delikatnie.. potem mniej delikatnie :P nie bede sie klocic... wymyslimy inne imie...
Dołączona grafika

#58 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 12:39

Madzia81, a jak się czujesz? jak malutka, często daje o sobie znać?

tak, Mała bryka ;-) mało ma miejsca i czuję każdy jej ruch. Marcin tylko się śmieje jak patrzy na mój wypinający się to w jedną, to w drugą stronę brzuch ;-) ale w nocy trochę to przeszkadza ;-)

Hanna .. hm.. Hania Haneczka

ślicznie :) nasza też mogła mieć tak na imię :) i OLiwka też bardzo ładnie :) tak więc się nie przejmuj, znajdziesz jeszcze ładniejsze od Wiktorii :)

Nie wiem, jak wy możecie tak długo spać ;-)
Ja wstaję maks o 8 z minutami.

też ze mnie śpioch. w nocy mi ciężko, ale za to rano to mogłabym do 12. spać ;-) korzystam z ostatnich chwil luzu ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#59 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 12:40

tanika_aha, Leniuchy górą ! <spie1></span> <bejbi3></span> <winner1></span>

#60 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 12:42

korzystam z ostatnich chwil luzu ;-)

Ty jesteś usprawiedliwiona :mrgreen:
Jestem w Peru...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych