[09.12.2008] zapnij rozporek bo dzisiaj jest wtorek :P
Napisano 09 grudnia 2008 - 11:33
Napisano 09 grudnia 2008 - 11:40
jak moja wysypka nie zejdzie, to po 16-tej idę do lekarza.
Na razie piję wapno.
biedna
oby to było tylko jakieś niegroźne uczulenie
Napisano 09 grudnia 2008 - 11:45
Wiem coś na ten temat.nie ma co czekać najlepiej idź do lekarza bo potem możesz to długo leczyć
Kiedyś miałam jakieś uczulenie i lekarka tak mi to "rozdmuchała"
zastrzykami, że potem przez miesiąc chodziłam do szpitala, na odział zakaźny.
Napisano 09 grudnia 2008 - 11:53
Wiem coś na ten temat.
Kiedyś miałam jakieś uczulenie i lekarka tak mi to "rozdmuchała"
zastrzykami, że potem przez miesiąc chodziłam do szpitala, na odział zakaźny.
uuuu
to nie ciekawie.
z tym nie ma żartów, a jak to jeszcze na twarzy sie zrobiło to już w ogóle przekichane
Napisano 09 grudnia 2008 - 12:02
dzisiaj na niebie
w zasadzie planów na dziś żadnych. wczoraj się napracowałam, więc dziś sobie odpuszczam i niewiele robię
po południu może wpadnie mamcia na herbatkę. i tyle.
saja - a mówiłaś, że Wy tak chcieliście nazwać córkę? bo może dziewczyna nie zdaje sobie sprawy, że Wam podbiera pomysł. a jak o tym wie, to tak jak kiedyś już pisałam - jeśli tak bardzo Ci zależy na tym właśnie imieniu, to też daj córci tak na imię i się nie przejmuj, że będą dwie w bliskiej rodzinie. to przecież żadne przestępstwo
Napisano 09 grudnia 2008 - 12:07
Witaj cieplutko saja,
![]()
Dobrze cię widać
jeju jak milo.. ciebie rowniez dobrze widziec
[ Dodano: 2008-12-09, 12:08 ]
saja, może gdybyś się postawiła i powiedziała,że Ty zawsze mówiłaś o Wiktorii to wtedy byłoby inaczej?
szczerze ci powiem ze nie wiem... ona jest strasznie wredna.. zawsze miala ciety jezyk ale ciaza chyba jej nie sluzy.. zorbila sie jeszcze gorsza... pozatym nie chce wojen robic...
[ Dodano: 2008-12-09, 12:23 ]
saja - a mówiłaś, że Wy tak chcieliście nazwać córkę? bo może dziewczyna nie zdaje sobie sprawy, że Wam podbiera pomysł. a jak o tym wie, to tak jak kiedyś już pisałam - jeśli tak bardzo Ci zależy na tym właśnie imieniu, to też daj córci tak na imię i się nie przejmuj, że będą dwie w bliskiej rodzinie. to przecież żadne przestępstwo
ona wie.. bardzo dobrze zdaje sobie z tego sprawe... jakos w maju a juz wtedy byla w ciazy toczyla sie taka rozmowa i ja chlapnelam ze jesli bedziemy miec kiedys corke to z pewnoscia bedzie to Wiktoria (taa wiem.. trzeba bylo trzymac buzie zamknieta a nie teraz wam sie zalic) a ona na to.. mnie tez bardzo podoba sie to imie... my bedziemy miec dziewczynke.. i pewnie tak wlasnie bedzie miala na imie...
no malo mnie cos nie trafilo... i mowie ze tak sie nie robi... ale ona swoje...
nic nie poradze... to oni beda miec teraz dziecko nie my.. nie moge im zakazac przeciez... a z nia nie ma mowy o rzadnej rozmowie...
tak bardzo mi zalezy na tym imieniu ale chyba bede musiala pogodzic sie z faktem ze to jej corka ma tak na imie.. i wymyslic inne... moglabym oczywioscie swoja tez tak nazwac ale nei chce.. po pierwsze nie bede robic wojny a to sie tak by skonczylo.. po driugie jak juz mowilam to najbzlisza rodzina.. dzieci nosilyby to samo imie i nazwisko... a to mogloby komplikowac pewne sprawy.. wiec chcialabym tego uniknac...
skoro podebrala mi moja Wiki... to teraz juz nic a nic nie wspomne na temat ewentualnego imienia dla naszych dzieci... juz na tapecie ze tak powiem sa: Amelia (chociaz P mowi ze mu si enie podoba) Oliwia... i dizs przyszla mi do glowy Hanna .. hm.. Hania Haneczka ladnie... ale mamy jeszcze sporo czasu
wiem jedno.. juz nic wiecej jej nie powiem
Napisano 09 grudnia 2008 - 12:26
malutka-iwona mykaj do lekarza jak najszybciej,bo im szybciej tym lepiej
saja, Wiktora śliczne imię, nie przejmuj sie tym że ktoś z twojej rodzinny daje tak na imie, przecież ty też tak możesz, nikomu tym krzywdy nie robisz
Madzia81, a jak się czujesz? jak malutka, często daje o sobie znać?
Co Nas nie zabije to Nas wzmocni ![]()
COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ ![]()
Napisano 09 grudnia 2008 - 12:29
Aj jaki leniuch ze mnie wstretny
saja, Nie przejmuj się nią, jesli mozesz to wspomnij delikatnie ze juz od dawna myslisz o tym imieniu dla córy. Jesli ona tego nie zrozumie i da tak na imie swojej, to nie przejmoj się i tej ją tak nazwij
Nie bedzie problemu mysle
Napisano 09 grudnia 2008 - 12:32
nuda od rana...ehhhh,co tu dużo gadać
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 09 grudnia 2008 - 12:34
Nie wiem, jak wy możecie tak długo spaćWitam sie wtorkowo, jeszcze z lozeczka
Ja wstaję maks o 8 z minutami.
Napisano 09 grudnia 2008 - 12:36
Bo ja bardziej z tych leniwych co lubia sie w lozeczku powylegiwac
Napisano 09 grudnia 2008 - 12:37
saja, Wiktora śliczne imię, nie przejmuj sie tym że ktoś z twojej rodzinny daje tak na imie, przecież ty też tak możesz, nikomu tym krzywdy nie robisz
głowa do góry kochana bedzie git
niby nie.. ale mam jeszcze na tyle honoru i przyzwoitosci zeby nazwac corke innym imieniem... jej dziecko bedzie pierwsze.. i dla wsyzstkich to zawsze ja beda ta zla co jej imie podebrala.... za przeproszeniem mam to gdzies... nie Wiktoria to inne imie... moze bedzie jeszcze ladniejsze... trudno.. nie powiem ze nei jest mi przykro.. bo jest i to bradzo... ale w zyciu nie dam jej tej satysfakcji i nie dam tego po sobie poznac..
Napisano 09 grudnia 2008 - 12:38
dobrze cię rozumiem,ja mam tak samoBo ja bardziej z tych leniwych co lubia sie w lozeczku powylegiwac
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 09 grudnia 2008 - 12:38
Mimo tego, że nie pracuję.
Napisano 09 grudnia 2008 - 12:39
saja, Nie przejmuj się nią, jesli mozesz to wspomnij delikatnie ze juz od dawna myslisz o tym imieniu dla córy. Jesli ona tego nie zrozumie i da tak na imie swojej, to nie przejmoj się i tej ją tak nazwij
Od Wirtori sa rozne zdrobnienia: Wiki, Wiwka, Wika!
Nie bedzie problemu mysle
wspomnialam.. najperw delikatnie.. potem mniej delikatnie
Napisano 09 grudnia 2008 - 12:39
tak, Mała brykaMadzia81, a jak się czujesz? jak malutka, często daje o sobie znać?
ślicznieHanna .. hm.. Hania Haneczka
też ze mnie śpioch. w nocy mi ciężko, ale za to rano to mogłabym do 12. spaćNie wiem, jak wy możecie tak długo spać
Ja wstaję maks o 8 z minutami.
Napisano 09 grudnia 2008 - 12:40
Napisano 09 grudnia 2008 - 12:42
Ty jesteś usprawiedliwionakorzystam z ostatnich chwil luzu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty