Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[09.12.2008] zapnij rozporek bo dzisiaj jest wtorek :P

• Zamknięty Temat jest zamknięty
115 odpowiedzi w tym temacie

#81 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 15:46

madzia, ale że co? Dobry był...? <hmm></span>
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#82 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 15:52

bardzo fajny:)))
mialam kiedys podobny, babeczka sie w lustrze przegladala, w sumie kiedys go odkopie i znow wstawie ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#83 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 15:53

bardzo fajny:)))

w takim razie wracam do niego na jakiś czas... ;-) :-D
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#84 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 16:45

Witam !!! uffff co za dzień... co za tydzień!
zmarzłam :cry:
Dołączona grafika

#85 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 16:58

saja, jest jeszcze szansa, ze chlopak sie urodzi. ale by byly jaja <hepi1></span> ;-) ale to juz malo prawdopodobne w tym okresie ciazy...
Mi sie wiktoria juz znudzilo :P choc ladne jest to fakt. cierpiala na brak wlasnej weny tworczej wiec trzeba wybaczyc ;-) :P dobra. juz przestaje byc wredna :D
Oliwka jest piekne! I zaczinj jej truc teraz innym imieniem ;-) a moze jej sie jeszcze odmieni ;-)

ee szansa jest zawsze... ale bardzo watpie... to juz 9 miesiac wiec pewnosc jest juz spora ze to dziewczynka

nie jestes wredna... absolutnie.. uwazam dokladnie tak jak TY... poprostu najlatwiej jest komus pomysl podkrasc.. trudno...

nie bede jej juz truc.. mam jej dosyc.. jest taka wredna ze sie odechciewa...

hm.. zobaczymy.. mamy jeszcze sporo czasu.. na ciaze i tak w najblizszej przyszlosci sie nie zanosi... a nawet jesli to wymyslimy cos specjalnie dla naszej corci.. zeby nie musiec papugowac tak ja ona...

[ Dodano: 2008-12-09, 17:00 ]

i dodaj, że na topie jest Hermenegilda... :mrgreen:

hahaha

Kobietki jestescie kochane.. ale nie bede jej truc.. mam jej dosyc... trudno skoro jest tak malo tworcza i musiala "ukrasc" moj pomysl to tylko slabo o niej swiadczy... my wymyslimy cos lepszego :P
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#86 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 17:06

my wymyslimy cos lepszego :P

no ba! ;-) z reszta jak piszesz, jeszcze troche czasu macie wiec z pewnoscia cos nowego sie pojawi.
w sumie to postanowilam sie wczuc w twoja sytuacje, mnie osobiscie w chwili obecnej podoba sie Lenka, dla dziewczynki i jesli teraz bliska mi osoba postanowilaby tak nazwac dziecko, to z pewnoscia bym posadzila o sciagniecie pomyslu i trudno, nazywaj sobie jak chcesz a sama wymyslilabym cos lepszego ;-) ale nie dalabym juz imienia takiego jak ona.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#87 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 17:08

saja, ale co Ci szkodzi przypadkiem wspomnieć,że np spodobało Ci się jakieś imię (którym nie zamierzasz nazywać dziecka) np Julka itd ;-)

Ja wróciłam z wykładu,byłam na poczcie i w bibliotece po zapas mojego nałogu :mrgreen: teraz piję kawkę,zjem jakąś kanapkę i do nauki! :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#88 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 17:09

Mi się podoba dla dziewczynki imię Nikola :-)

Ja jutro mam dzionek wolny,nie idę do szkoły..Bo muszę iśc do lekarza,nie mogę tego odwlekac.Więc mogę sobie na babskim powiedziec,popisac..ahh uwielbiam to :mrgreen:

Dzisiaj dostałam wreszcie tą poduszkę z moim zdjęciem co zamówiłam Darkowi na prezent na Boże Narodzenie..jest super,nie mogę się napatrzec :-) Świetną robotę wykonali.

#89 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 17:10

ale nie dalabym juz imienia takiego jak ona.

no wiec wlasnie... dlatego niestety Wiki odpada... no ale juz po glowie chodiz mi oliwia amelka hania... zobaczymy.. jeszcze jest czas

mnie chodzilo o sam fakt jak mozna tak postapic... wiem ze to nie jest przestepstwo... ale zwyczajnie zorbilo mi sie przykro.. pozatym mogla wymyslic inne imie... jest tyle ladnych.. dlaczego akurat to?? wredna.. :P

[ Dodano: 2008-12-09, 17:11 ]

saja, ale co Ci szkodzi przypadkiem wspomnieć,że np spodobało Ci się jakieś imię (którym nie zamierzasz nazywać dziecka) np Julka itd ;-)

niby nic nie szkodzi.... ale nie chce mi sie nawet jej ogladac... mam nadzieje ze do narodzin dziecka nie bede musiala haha :P

[ Dodano: 2008-12-09, 17:12 ]

Mi się podoba dla dziewczynki imię Nikola :-)

moze i nie jest brzydkie ale mnie nie bardzo sie podoba... jest tyle polskich ladnych imion...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#90 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 17:18

saja, szkoda bo imię naprawdę fajne.ale ja tez bym już teraz nie nazwala tak jak ona bo jeszcze gotowa Cię przy rodzinie posadzić ze to od niej pomysł ściągnęłaś.
może ona to robi przeciwko Tobie?
jakie są pomiędzy wami stosunki? ok czy raczej nieciekawe?
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#91 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 18:37

Witam się dziewczynki :D K. zakupił sobie dzisiaj autko, jestem ciekawa, kiedy zabierze mnie na jazdę próbną :D W końcu ma te straszne poszukiwania za sobą :D

#92 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 18:38

Witam, tym razem z domku :-) .
Poszlismy dzisiaj na zakupy, bo brakowalo juz chleba, masla i paru innych podstawowych rzeczy, a oczywiscie skonczylo sie na wielkich zakupach i kupa kasy znowu poszla...ech <bezradny></span> . Wlasnie obiadek konczy sie gotowac, wlasciwie obiadokolacja, zaraz bedziemy jesc <mniami2></span> . Dzisiaj moze uda nam sie wybrac zaproszenia slubne, jak juz wybierzemy to wkleje w odpowiednim dziale i zapytam Was o opinie :mrgreen: .
Milego wieczorku zycze <buzki></span>

[ Dodano: 2008-12-09, 18:39 ]

K. zakupił sobie dzisiaj autko

wow, to gratuluje <bravoo></span>
Dołączona grafika

#93 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 19:44

Kita, ja to ciagle chodze na zakupy jedzeniowe.. :oops: :roll:

Witam się. Dobry humor nawet mam ;-)

[ Dodano: 2008-12-09, 19:45 ]
Elodi, no no, gratki. A jakie to autko :?: :-D

#94 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 19:56

Mirabelka__22, na początek nic wielkiego - renault clio to starsze :] Tak żeby mógł jeździć i ćwiczyć, bo samochodem ojca nigdzie nie mógł się ruszyć :/ A tak to chociaż trochę pokorzysta z tego prawka :]

Ja dziś tez mam dobry humorek, chociaż leniłam się niesamowicie i mi szkoda tego dnia :P

#95 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 20:00

Elodi, to wielka ulga jak juz masz swoje autko i jezdzisz gdzie chcesz, bez czyjejs laski :-D

Wiecie co, odwala mi.. Jadlam ostatnio u P pasztet..Byl taki dobry ze nie wiem. No i wczoraj kupilam kawalek, a dzis pol kilograma <umieraam></span> A dodam ze nie jadlam pasztetu z jakis 5 lat bo nigdy nie lubilam :mrgreen:

#96 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 20:16

Mirabelka__22, jeśli będziesz go jadła w takich ilościach to szybko Ci sie znudzi.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#97 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 20:31

Ismail, moze:) <bezradny></span> Ale teraz to tylko to chce jesc:)

#98 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 20:34

Marze tylko o <spie1></span> <spie1></span>
Musze poczekac aż wlosy wyschną i juz mnie nie ma <zanudza2></span> <zanudza2></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#99 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 20:40

Mirabelka__22, każdy ma czasem takie smakowe okresy:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#100 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 20:49

Powróciłam ponownie w dinu dzisejszym, ostatnia blacha pierników już się upiekła, a ja w między czasie zdążyła się wkurzyć :evil:

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych