Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[07.12.2008] no to mamy niedziele

• Zamknięty Temat jest zamknięty
128 odpowiedzi w tym temacie

#81 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 17:16

katti, no mówie ... czarownica <hepi1></span>

Ale jaka kochana :mrgreen: <wstydnis></span> <ciah></span> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#82 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 17:18

Wlasnie jem karpatke :-P mhhh pyyyyyycha, niebo w gebie :mrgreen:

Aż mi ślinka cieknie :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#83 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 17:20

katti, taka na miotle :mrgreen: z turbodopalaczami :mrgreen: czy jak to sie tam zwie :-P no i że kochana teeeżżż ;*

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#84 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 17:46

katti, taka na miotle :mrgreen: z turbodopalaczami :mrgreen:

I to jakimi hehe uruchomie je i 4 min i jestem u Ciebie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#85 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 17:49

katti, jeżeli z tąkarpatką to czekam !!! <huraaaaa></span> już zaczynam odliczać <mniami2></span>

krówka sie pokazała :mrgreen: może nam przetłumaczy tego swojego posta <hmm></span> bo nie wiemy o co kaman ...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#86 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 17:54

Witam niedzielnie. Wlasnie wrocilam od misia. Ale sie najadlam ciast, flakow, bigosow itd :mrgreen: Lubie ta jego mame :-D :-D :-D A teraz mam dylematy egzystencjalne, dzis albo jutro chyba nowy temat zaloze na forum. A teraz wcinam i zaraz sie ucze bo przeleniuchowalam weekend.
Patrze ze dwie czekoladki mikolajkowe dostalam, a ja dziewczynom nic nie kupilam :oops:
Bo w sumie kupilam sobie spodnie i P mi pozyczal i w sumie oboje splukani chodzilismy :-D Bo on przed wyplata a ja nie moglam kasy z bankomatu wyplacic.. <bezradny></span>

#87 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 18:12

Witam niedzielnie :mrgreen: mi dzień upłynoł bardzo szybki, była na zakupach chciała kupić płaszczyk aale nie kłupiłam, za to kupiła dla małego ciuszek taki pajacyk. Gdy wróciłam do domku zjechała się rodzinka, teraz domek pusty i chwila dla mnie :mrgreen:
ps. dziewczynki nie smutać nie smutać <pociesz2></span> <piweczko1></span>

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#88 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 18:39

witam babeczki kochane.. :)

wczoraj imieniny cioci minely nawet dosc fajnie przed 24 bylismy w domku... szybka kapiel... i do lozeczka... ojjj dzialo sie dzialo haha... misiek dostal ode mnie tez kolaz na mikolajki bardzo sie ucieszyl.. dizs pospalismy do 10 potem zorbilam obiadek i pojechalismy na zakupy.. ale ze tak powiem takie wstepne... wiec dopiero upatrzylismy co za prezenty prawdopodobnie kupimy... hm.. aaa i kupilismy sobie gre plansozwa bo nas naszlo i teraz gramy i cieszymy sie jak male dzieci.. haha...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#89 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 18:40

katti, jeżeli z tąkarpatką to czekam !!!

Kochana dla Ciebie cala blacha karpatki :mrgreen: juz lece <wiezma1></span>

A tak pozatym to....... mam super humor i wogole :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span> <serduszka></span> <serduszka></span> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#90 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 18:45

katti jak Cie czytam az mi sie uśmiech na twarzy pojawia :-)

super, ze ten ktoś Cie w dobry nastrój wprawił - i tak trzymać <ookk></span>
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#91 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 18:54

katti jak Cie czytam az mi sie uśmiech na twarzy pojawia :-)

O jeju <zawstydzony></span> <zawstydzony></span> <zawstydzony></span> jak mi milo

super, ze ten ktoś Cie w dobry nastrój wprawił

Ciiiiiiiiiiiiiiiii =]

Ale powiem skrycie.... we wtorek .... <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A teraz cicho 8-) hhihihi

#92 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 18:59

oki ciiii dam sobie smoczek <dzidzia></span> zeby juz nie mowic

czekamy do wtorku w takim razie
<love></span>
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#93 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 19:02

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Oj bedzie mi sie dobrze dzis spalo <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span> hehe

Jutro pobudka o 5.45 znowu :-| ach jak dobrze bylo sie wyspac teraz :lol: za tydzien zjazd i ze spania nici znowu :roll:

Dobra, ja zmykam ;-) zajrze jescze pozniej <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span>

#94 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 21:00

ciuchutko ;-)

katti w Twoich postach promienieje sloneczko <sun></span> przyjemnie sie takie radosne wiadomosci czyta :-D

za tydzien zjazd

a ja mam przed samymi swietami <zly></span> <zly></span>

W spi.... nudzi mi sie <bezradny></span>

#95 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 21:08

A ja sie ucze.. W weekend leniuchowalam. Wymyslilam prezent dla Misia, kupie w tym tyg. A jutro nasze 4 latka <bzyklov></span> <loove></span> <serduszka></span> <loveuuu1></span> <lov1></span> <zielone1></span> <zielone1></span> <zielone1></span> <zielone1></span> <zielone1></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span>

#96 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 21:10

Mirabelka__22, no gratulacje ;D <flow1></span> <flow1></span> <flow1></span> <flow1></span> <flow1></span> <flow1></span> <walentajn1></span>

[ Dodano: 2008-12-07, 21:10 ]
my mamy 4 lata 31 grudnia :D

#97 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 21:12

Olciiia, ooo.. to mamy bardzo podobnie :-D Jak wszystko..

#98 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 21:16

jutro nasze 4 latka

fajnie :-D gratulacje <rozyczka></span> <rozyczka></span> <rozyczka></span> <flow1></span> <flow1></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <rozee></span> <rozee></span>

#99 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 21:20

Madzik :), :mrgreen:
nie wiem jak to znieslismy :-D

#100 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 21:21

Jak wszystko..

:mrgreen: tak jest ;)

zycze wam nastepnych tylu i jeszcze wiecej lat ;)
przezyc ze soba tyle czasu to jest COS :D
trwajcie tak dalej kochani <loove></span> <bzyklov></span>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych