Bym tylko miała 4 dni okres,jak dzisiaj już nic nie będzie...Woow
[02.12.2008] wtoreczek
Napisano 02 grudnia 2008 - 09:53
Bym tylko miała 4 dni okres,jak dzisiaj już nic nie będzie...Woow
Napisano 02 grudnia 2008 - 10:52
Witam Wszystkich na forum
u mnie dziś bardzo ładna pogoda:)
p
Napisano 02 grudnia 2008 - 11:36
Ja od rana już zła,bo jedna z profesorek chce zrobić egzamin przed świętami i osoby,które chodziły na wykład (4 osoby) są za w tym ja. Ale oczywiście najwięcej do powiedzenia ma reszta roku,której się czterech liter nie chciało ruszyć na wykład
Napisano 02 grudnia 2008 - 11:51
Napisano 02 grudnia 2008 - 11:55
Chcą ten egzamin zrobić w trakcie sesji(luty) i potem będą jęczeć,że co dwa dni egzaminyTilia, może zgódźcie się na to żeby przeniosła jednak ten egzamin na po świętach, wiedza Wam z głow nie wyparuje
![]()
![]()
Mi chodzi o to,że najpierw ludzie sobie olewają (bo rozumiem jeśli ktoś pracuje-to co innego),a potem wielkie halo bo im nie pasuje.
Napisano 02 grudnia 2008 - 11:55
ja dopiero wstalam,ale i tak niewyspana i zmeczona jestem,bo tuz przed tym jak szlismy spac ta cholerna farba zaczela tak smierdziec,ze myslalam,ze mi nos wykreci,nie mowiac juz o bolu glowy i drapaniu w gardle.Musielismy spac przy szeroko otwartym oknie - mam nadzieje,ze sie nie rozchorujemy na same swieta i ze te zapachy nie zaszkodza dzidzi
Oj juz bym chciala byc w domciu u mamuski :->
Ale jeszcze tylko 3 dni
Donn udanych zakupow,pamietaj ze dla mnie podwojny prezent
Kahela a bralas moze udzial w konkursie? bo za branie udzialu byla ranga
Napisano 02 grudnia 2008 - 12:00
W twoim "stanie" byłoby to bardzo niewskazaneMusielismy spac przy szeroko otwartym oknie - mam nadzieje,ze sie nie rozchorujemy
ale pewnie wszystko będzie dobrze
Napisano 02 grudnia 2008 - 12:01
ciekawe czy czerwony kolorek dostaniesz
u mnie słoneczko i cieplutko jak na tą porę aż sie zgrzałam jak wracałam..
chwila oddechu na babskim i ide pranie wstawić
angik1683 właśnie nie dawno wróciłam..
masa tego wszystkiego jest... ale nie powiem bo kupiłam coś
zestawy kosmetyków ładnie zapakowanych ale i tak musze cos dokupić jeszcze...
nawet przystępne ceny takich zestawików więc jest spoko..
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 02 grudnia 2008 - 12:06
[ Dodano: 2008-12-02, 12:10 ]
Uciekam do mamy na kawkę.
Do "potem"
Napisano 02 grudnia 2008 - 12:11
Chyba sie zaraz na zakupy wybiore,pogoda za oknem przesliczna,sloneczko swieci jakby lato bylo ,az sie nie che w domu siedziec
Gdybym miala jakis ladny widok z okna to bym sie wam tym sloneczkiem pochwalila,ale ze same szare budynki iwdze to nie bede forum zasmiecac
Napisano 02 grudnia 2008 - 12:13
A u mnie tak strasznie lejeChyba sie zaraz na zakupy wybiore,pogoda za oknem przesliczna,sloneczko swieci jakby lato bylo ,az sie nie che w domu siedziec
Napisano 02 grudnia 2008 - 12:34
brałam udział w konkursie z Anną Korcz, ale w tym ze stanikiem nie...a rozwiązania tego pierwszego nie ma jeszcze...cóż, wnikać nie będę, bo jeszcze mi zabiorą fiolecik...a bralas moze udzial w konkursie?
Co do zmiany avka, macie rację...ale szukam i znaleźć nie mogą...wrzucę narazie jakiś swój stary z Angie, albo coś....
oj raczej nie...ciekawe czy czerwony kolorek dostaniesz
Napisano 02 grudnia 2008 - 12:38
Ja się cieszę bo na dziś mam już wolne,jutro też mam wolne..Ahh,życ nie umierac
Napisano 02 grudnia 2008 - 12:40
dawno nie miałam czasu by usiąść na dłużej i dziś sie też na to nie zapowiada ... zaraz lecę robić naleśniki tomkowi ... niech zje coś dobrego może mi wyjdą bo wczoraj miały być klopsy a były jaja sadzone bo mięso było nie świeże (myślałam ze sie wrócę z nim do sklepu)
dużo u mnie sie dziej to znaczy na mieszkaniu .......... siedzę nadal na pudłach bo nie mamy tyle szafek co potrzeba musimy coś dowieść z domu ..... na mieszkaniu jest tak ciepło że chodzę w krótkim rękawie i mam okno otwarte a śpię tylko w majteczkach bo można umrzeć z upału...... ogólnie to bardzo brudne jest te mieszkanie nikt nie wyniesie kosza i nie wytrze zlewu nie pomyje w łazience (kosz ze śmieciami stał od lata i nikt sie nie pofatygował) ... ale walcze z tym .............nawet nie mam kiedy usiąść bo albo sprzątam albo gotuje albo sie uczę .... a jeszcze net dziele z tomkiem wiec tragedia pół dnia on (bo ma interesy) 15 minut ja i jeszcze patrzy bym już skończyła bo mu sie aukcja kończy
[ Dodano: 2008-12-02, 12:40 ]
angik1683, dbaj o siebie i maluszka .... a nie mi tu latać i robic wszytko
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty