Kogo wybieramy na męża/żonę???
Napisano 03 listopada 2008 - 13:07
Działa to też na odwrót,podobnie postepuja kobiety...
Jak myślicie,z czego to wynika?
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 03 listopada 2008 - 13:43
Napisano 03 listopada 2008 - 13:57
Napisano 03 listopada 2008 - 14:58
nie panienki, o ktora trzeba byc zazdrosnym i kupowac jej drogie prezenty
Ludzie którzy nie mają nic do zaproponowania swoją osobą, nawet tym gorszym muszą kupować prezenty żeby to zatuszować.
Uważam, że przez takie wybory wielu ludzi jest nieszczęśliwych i może to prowadzić do zdrady. Bo co to za związek jeżeli nie ma pożądania? Co z tego że ona będzie mogła wychować dzieci, zająć się domem jak mnie nie pociąga?
Napisano 03 listopada 2008 - 15:03
a ja bym się tutaj z Tobą nie zgodziła,bo mi się raczej wydaje,że taka zaje...fajna sztuka jest swietna do zaimponowania kolegom,bo taka laska,ładna,zadbana,umalowana i krótko mówiąć odszczelona na maxa...Uważam, że przez takie wybory wielu ludzi jest nieszczęśliwych i może to prowadzić do zdrady.
Ale na dłuższą mete,podejmując decyzję o ustatkowaniu się szukają sobie panny wcale nie mówię ze brzydkiej tylko skromnej,bardziej ustabilizowanej itd... A nie takiej której utrzymanie będzie kosztowało więcej niż miesięczna pensja....
Napisano 03 listopada 2008 - 15:10
A nie takiej której utrzymanie będzie kosztowało więcej niż miesięczna pensja....
popadasz w stereotypy. Facet, który zna swoją wartość nigdy nie dopuści do sytuacji żeby musiał sponsorować kobietę. Bo tak naprawdę czym to się różni od prostytucji? Jeżeli kobieta jest z kimś tylko dla kasy?Tylko tym że ma stałego klienta. Tak naprawdę większość kobiet da się "wychować" i te lansiarskie, wymalowane, które chcą żeby im wszystko kupować też.
Napisano 03 listopada 2008 - 15:16
kobieta nie jest zwierzęciem żeby ją wychowywaćTak naprawdę większość kobiet da się "wychować" i te lansiarskie, wymalowane, które chcą żeby im wszystko kupować też.
tu nie chodzi o sponsoring tylko o małżeństwo... Bo chyba źle mnie zrozumiałeś. Mam wrażenie,że faceci nie traktują poważnie takich plastikowych lalek. Bo zbyt czesto jest tak jak to opisałam w temacie,i poprostu zastanawiam się z czego to wynikaktóry zna swoją wartość nigdy nie dopuści do sytuacji żeby musiał sponsorować kobietę
Napisano 03 listopada 2008 - 15:18
Moze niektore sa dobre. Ale ja znam glownie takie superlaski ktore faktycznie umieja dbac tylko o wyglad, a np nie umieja gotowac...Bo kto powiedział że superlaska nie może być dobrą panią domu?
Czemu tak sie wybiera? Bo chcesz kochac sie z super ciachem, chwalic sie nim..itd
A od meza oczekujesz szacunku, wiernosci, czulosci. A takie super ciacho zadko Ci to zapewni. Z prostej przyczyny, duzo dba o siebie nie o Ciebie, chce sie bawic, jest wieksza szansa ze szybko zakreci sie za kims innym, bo jest bardziej narazony na zaloty innych kobiet.
Choc szczerze..gustuje w przystojnych facetach, ale takich ktorzy sa jednoczesnie dobrzy w innych rzeczach, typu czulosc itd. Ja potrafie byc z kims tylko dla ducha nie dla ciala. Chyba bym zeswirowala z jakims metro seksualnym facetem. Czasami mi sie podobaja, ale nie tak zebym mogla z jakims byc.
Napisano 03 listopada 2008 - 15:20
Napisano 03 listopada 2008 - 15:26
Jak dla mnie stuknieta..i go wykorzystala..
Napisano 03 listopada 2008 - 15:37
Napisano 03 listopada 2008 - 15:40
Moim zdaniem nie ma prawidłowości takiej jak w pierwszym poście, bo co miałyby zrobić piękne kobiety skoro wszystkie byłyby samotne. Tak samo uto,ze ktoś jest ładny nie znaczy,ze nie jest skromny, albo,ze trzeba wydawać na niego kasę. Dorośli ludzie zarabiają na siebie.
Zgadzam się z lowca_motyli,
Nie wiem dlaczego powstała tu opinia,ze super laska nie może być dobra panią domu, albo rzadko jest, ze więcej czasu poświeca na dbanie o siebie, dla mnie to są śmieszne stereotypy i nijak maja się do rzeczywistości.
Napisano 03 listopada 2008 - 15:40
kobieta nie jest zwierzęciem żeby ją wychowywać
troszeczke nie rozumiem Twojego toku myślenia...specjalnie dałem to w cudzysłowie, pozatym czy dzieci są zwierzętami? a można je wychowywać.
tu nie chodzi o sponsoring tylko o małżeństwo...
a nie może być sponsoringu w małżeństwie? Masz błędne przekonanie, że wszyscy kolesie będą chcieli coś takiej lasce kupować. Wyobraź sobie że niektórym facetom to takie laski kupują prezenty
EDIT : Mirabelka__22 z braku laku? nie trafił się nikt lepszy albo wogóle nikt to sobie wzięła takiego, przecież miała z tego(niemałe) korzyści
Napisano 03 listopada 2008 - 15:43
lowca_motyli, to po co w oglole mu tylek zawracala..
Napisano 03 listopada 2008 - 15:44
Napisano 03 listopada 2008 - 15:46
Napisano 03 listopada 2008 - 15:47
Napisano 03 listopada 2008 - 15:50
Napisano 03 listopada 2008 - 15:53
Napisano 03 listopada 2008 - 16:05