ahhh...wiemżartowałam
No są okropni,i często zbyt próżni
Nie no,teraz to tez taki zart he he,nie wszyscy sa tacy
Napisano 05 listopada 2008 - 19:15
ahhh...wiemżartowałam
Napisano 06 listopada 2008 - 09:31
i mozna by tu napisać,że skromna żona w domu a sexbomba na kochanicę
Napisano 06 listopada 2008 - 09:56
akurat ...wogóle powinni bigamię zalegalizować, wtedy nie było by zdrad
co prawda to prawdato faceci są okropni
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 06 listopada 2008 - 14:28
Napisano 06 listopada 2008 - 14:33
A jeśli chodzi o wygląd: podobno badania psychologiczne stwierdzają, że człowiek znajduje swoją połowicę, o której ma mniemanie, że jest "równie atrakcyjna", co on.
Napisano 06 listopada 2008 - 14:36
Napisano 07 listopada 2008 - 12:37
teraz się nad tym chwilkę zastanowiłam.Mój mąż pod kilkoma względami przypomina mi ojca
Napisano 07 listopada 2008 - 17:05
były by,byłyi mozna by tu napisać,że skromna żona w domu a sexbomba na kochanicę
co za genialne w swojej prostocie rozwiązanie!wogóle powinni bigamię zalegalizować, wtedy nie było by zdrad
Napisano 07 listopada 2008 - 17:14
mi się wydaje że młodzi ludzie tylko do pewnego czasu kierują się atrakcyjnym wyglądem partnera. Potem już większą wartość przywiązuje się do przyziemniejszych cech np.poczucie bezpieczeństwa,stabilizacji,ciepła i zaufania
Napisano 07 listopada 2008 - 17:18
no i właśnie w tym sedno sprawy,wygląd jest ważny ale do pewnego stopnia bo są jednak ważniejsze "szczegóły"...i nawet mi się wydaje że właśnie to bezpieczeństwo,zaufanie,szacunek odgrywają większą rolę przy doborze partnera na całe życie? Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji...w ok.80% napewnopozatym czy wyglad moze byc wartoscia.. yyy chyba nie bardzo.. wazniejsze bylo uczucie zaufanie szacunek poczucie bezpieczenstwa...
Napisano 12 listopada 2008 - 19:34
Napisano 12 listopada 2008 - 20:58
i to jest piekneJa za swojego bym wyszła. A nawet w ogień poszła
oczywiście,bez względu na urodę bo nie powierzchowność jest najważniejszaI takich facetów: poznanych, oswojonych i zaakceptowanych, powinnyśmy brać na mężów
Napisano 13 listopada 2008 - 20:18
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 listopada 2008 - 20:49
Napisano 14 listopada 2008 - 16:55
faceci są jednak okropnidzis na zajeciach kolega stwierdził, że trzeba dazyć do perfekcji , więc jak zmienia sie samochód, prace i dom to z czasem tez zone trzeba wymienic na lepszą
no ja właśnie zaobserwowałam własnie to o czym piszeszJa myślę, że faceci poszukują przygody, a taka lasencja wymalowana jest eee... jednorazowego użytku? No może nie jednorazowego, ale na krótką metę, a jak myślą o stabilizacji to już o przygodach nie myślą i chcą spokojnego życia
Napisano 15 listopada 2008 - 10:59
Napisano 15 listopada 2008 - 11:35
tanika_aha, przepraszam bardzo, ja bardzo lubię dbać o swój wygląd, makijaż spódniczka itp. czy to oznacza że nie jestem wartościowa?
Napisano 15 listopada 2008 - 12:13
a ja się bym z tym sprzeczała. Myśle że mężczyzni zawsze będą chcieli (nawet po cichutku w myślach i pragnieniach) mieć przy sobie stałą partnerkę która będzie ozdobą jego samego w towarzystwie,Ja myślę, że faceci poszukują przygody, a taka lasencja wymalowana jest eee... jednorazowego użytku? No może nie jednorazowego, ale na krótką metę, a jak myślą o stabilizacji to już o przygodach nie myślą i chcą spokojnego życia.
Napisano 15 listopada 2008 - 12:39
to nie jest płytkie myślenie,trzeba tylko zrozumieć tematto jest plytkie myslenioe
Napisano 15 listopada 2008 - 16:35
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Do kogo z wysokim cholesterolem w Skawinie |
|
|
|
Szukasz Prezentu dla Kogoś Lub Siebie? |
|
|
|
Ozonowanie krwi w Katowicach - do kogo się udać? |