Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Ciągłe zmęczenie..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
190 odpowiedzi w tym temacie

#21 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 09 stycznia 2009 - 12:53

kochane jak sobie radzicie ze zmęczeniem, nie wiem czy to ta pogoda tak na mnie działa czy co ale ja non stop jestem zmęczona ciągle bym spała, nie mogę się na niczym skoncentrować, w pracy jestem nie do życia, kawa na mnie w ogóle już nie działa:(

[ Komentarz dodany przez: Donn: 2009-01-09, 12:55 ]
mamy już taki temacik - więc scaliłam

#22 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 09 stycznia 2009 - 16:39

:-( jak sobie radzę? ano nie radze sobie i denerwuje mnie to,ze taka nie do zycia jestem...Głownie jak czuje,ze nie mam szans prawidlowo funkcjonowac to boirę prysznic, ide w kimono ale rano tez mnie dopada wiec tak na szybko łykam kawę i w droge na uczelnię,to chyba niezbyt dobre rozwiązanie ale nic lepszego nie przychodzi mi do glowy :-(
Dołączona grafika

#23 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 12:29

no tak ale ta kawa nas w końcu wykończy:( musimy to zmienić, podobno kofeina w kawie wymywa cały magnez z organizmu, którego też potrzebujemy żeby się nie stresować:)))) może spróbować by jakiś witamin czy suplementów? co wy na to?

#24 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 13:24

może spróbować by jakiś witamin czy suplementów? co wy na to?

no jasne...to nie zaszkodzi a pomoże :-)
jest dużo gotowych preparatów na wzmocnienie organizmu.. zapytaj w aptece - nie drogie są ;-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#25 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 13:29

może spróbować by jakiś witamin czy suplementów? co wy na to?

no jasne...to nie zaszkodzi a pomoże :-)
jest dużo gotowych preparatów na wzmocnienie organizmu.. zapytaj w aptece - nie drogie są ;-)

no masz rację, muszę skoczyć do apteki i sie zorientowac, ale dziś mi się nie chce, mam wolne i leniuchuje :-) :-) :-) a bierzecie takie suplementy?

#26 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 16:23

oj jak tak czytam i czytam to i smutam sie,ze tak macie,ale tez podnosze na duchu bo widze,ze nie jestem samiutka.
Ja tez chodze zmeczona calymi dniami.Czasem lepiej czasem gorzej.
Moj facet to taki jest,ze na miejscu nie wysiedzi a ja jak mam wolny czas to marze o kimonku no i sie obraza ten moj krolewicz,ze ja taaaki leniuch-bo facecie,powiem wam,to nic nie rozumieja,ale ja go tak kocham,ze smieszy mnie to:)
Ja biore witaminki Vita-miner preparat multiwitaminowy z minerałami i luteina oraz Sesje,ale to tak,ze raz wezme a raz zapomne.I tez nie jadam sniadan:(((((((Bo nigdy nie zdarze,rano wstaje na ostatnia chwile bo nie umiem sie zwlec z lozka bo cierpie na bezssennosc,no i lece na ten mroz:(do szkoly tam nic nie pije nie jem,bo albo czasu brak albo zapomne sobie czegos wziasc,i tak nie jem i nie jem,ze tez mam znaczna nie dowage,ale musze to zmienic jakos(bede sie starac bo chce byc zdrowa)
Pije tez czasem zielona herbatke z cytrynka jak mi mile forumowiczki doradzily w innym temacie:)ale zmeczenia mojego pozbyc sie nie da:((( <bezradny></span>
Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#27 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 16:31

oj mysiunia śniadanka musisz pojadać, chociaż troszeczkę bo to podstawa bo sie pochorujesz!!! słyszałam o tej sesji ma podobno podobne działanie jak plusssz active z tym że plussszz active jest chyba zdrowszy bo dodatkowo zawiera witaminy wspomagające organizm

#28 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 16:36

oj mysiunia śniadanka musisz pojadać, chociaż troszeczkę bo to podstawa bo sie pochorujesz!!!

własnie wiem,ja naprawde sie staram,ale mi trudno wczesniej wstac:(((zwlaszcza o tej porze roku:(kiedy jest zimno ciemno szaro i ponuro:(

Postanowilam sobie,ze bede sie bardzo starac,chce byc zdrowa.
Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#29 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 17:13

mysiunia89 to dbaj o siebie i my wszystkie w ogóle musimy przewycięzyć to zimowe zmęczenie.Ja zaczęłam wcinac więcej owocow, pic wode mineralną moze pomoze, za jakimis witaminkami pojde do apteki.mysiunia89 śniadanko to podstawa , skoro nie masz czasu rano cos zrobic to może jakis jogurcik albo serek chociaz tak na szybko :-)
Dołączona grafika

#30 star_princess

star_princess
  • Użytkownik
  • 287 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 23:26

Ja też ostatnimi czasy chodze zamulona. Nie mogę się dobudzić. Nie kontroluje się i czasami przysypiam na siedząco nawet nie wiem kiedy. Do tego pogorszyła mi się pamięć i koncentracja. Jem dużo, piję dużo [baaardzo dużo]. Nie mam pojecia z jakiego powodu mój organizm tak wariuje.
"życie po to jest żeby z niego korzystać..."

#31 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 stycznia 2009 - 00:03

a ja zawsze potrezbowała 8 czasem 9 godzin snu a ostatnio spie po 10 albo jedenaści i nie moge sie wczesniej obudzić <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#32 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 11 stycznia 2009 - 12:53

kochane ja nie wiem jak wy ale ja jutro z rana jeszcze przed pracą biegnę do apteki po coś bo inaczej wykituje, muszę w końcu stanąć na nogi, spytam co jest dobre i napiszę wam

#33 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 11 stycznia 2009 - 19:45

ja też czuję się przemęczona...bardzo lubię zimę i spacery kiedy mrozek za oknem ale w tym roku nie mogę się sama zmobilizować dodatkowo idzie sesja praca, pracą niezniknie eeeh
Dołączona grafika

http://14luty.com/ko...53/?src01=6f6a4
życzenia dla wszystkich babeczek :)

#34 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 11:00

no właśnie praca pracą trzeba do niej chodzić bo inaczej kicha <bezradny></span> , kupiłam wczoraj takie tabletki rozpuszczalne plusssz active, babka powiedziała że jest łagodny dla żołądka i wspomaga organizm w okresie wytężonego wysiłku umysłowego, składu nie pamiętam ale jak co to mogę sprawdzić, no ciekawe jak będzie działał :roll:

#35 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 11:02

w tamtym roku to pilam, o ile pamietam to chyba mi to nie pomoglo zbytnio, ale kazdy reaguje na te wszystkie specyfiki inaczej
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#36 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 13:20

Gdzieś wyczytałam, że te wszystkie plusssze są do niczego.
Fakt, gaszą pragnienie i nawadniają organizm,
ale mają śladowe ilości składników mineralnych i witamin.
Jestem w Peru...

#37 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 18:34

no to fakt każdy reaguje na tego typu preparaty inaczej jedni dobrze na innych w ogóle nie działają, z tego co wyczytałam to ten plusssz ma witaminy no i magnez, kofeinę, biotynę kwas foliowy, l-karnitynę i na pamięć fosfatydyloserynę

#38 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 23:01

hmm ja się zastanawiam nad tym plussszem active potrzebuję teraz czegoś co pomoże mi się ogarnąć nad książkami bo mam ich sporo do przeczytania do sesji eeeh mam nadzieję że zadziała
Dołączona grafika

#39 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 23:05

koniczynka, Zapytaj o coś w aptece.
Bardziej ci to pomoże niż plussssz.

Jakiś zestaw witamin i coś na wzmocnienie.
Jestem w Peru...

#40 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 00:27

będę jutro w aptece to wypytam farmaceutkę dzięki :) mam nadzieję że doradzi coś dobrego szczerze mówiąc nei chciałabym kupować kilku rzeczy i brać potem garść pastylek :-/
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych