Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Ciągłe zmęczenie..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
190 odpowiedzi w tym temacie

#41 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 11:15

no koniczynka masz rację lepiej brać jedną pastylkę która ma wszystko niż łykać kilka naraz....no ciekawe co ci poradzą w aptece? tylko koniecznie napisz ;-)

#42 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 16 stycznia 2009 - 16:12

sorki dziewczynki że nie pisałam ale mnie zaganiali do roboty caaaały dzień ale teraz mam chwilkę :)
byłam w końcu a w aptece ale nie pytałam farmaceutki zobaczyłam że stoi ten plussz active o go po prostu kupiłam zobaczymy jaki jest okaże się w praniu :) no i tani był myślałam że więcej zapłacę a ty 6 zł z czymś :)
Dołączona grafika

http://14luty.com/ko...53/?src01=6f6a4
życzenia dla wszystkich babeczek :)

#43 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 16 stycznia 2009 - 19:02

sorki dziewczynki że nie pisałam ale mnie zaganiali do roboty caaaały dzień ale teraz mam chwilkę :)
byłam w końcu a w aptece ale nie pytałam farmaceutki zobaczyłam że stoi ten plussz active o go po prostu kupiłam zobaczymy jaki jest okaże się w praniu :) no i tani był myślałam że więcej zapłacę a ty 6 zł z czymś :)

rzeczywiście w porównaniu z innymi preparatami tego typu plusssz jest naprawdę tani dlatego ja się też na niego zdecydowałam
ja już ostatnio coraz lepiej się czuję, pogoda też ładniejsza, coraz częściej słoneczko...byle wytrzymać do wiosny:)

#44 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 18 stycznia 2009 - 15:47

no słoneczka coraz więcej niech tylko dni będą dłuższe i będzie super :)
no i czekam na prawdziwe owoce truskawki....a póki co plusssze i inne ale damy radę do wiosny już bliżej niż dalej :) ide na spacer!!
Dołączona grafika

#45 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 18 stycznia 2009 - 22:59

oj masz rację ale ja muszę jutro do roboty wstać...pewnie jak większość z nas:( tak ciężko mi się rozruszać do południa szczególnie w poniedziałki....o jaka szkoda że weekend się kończy:( oby do następnego!!!

#46 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 20 stycznia 2009 - 19:14

oj poniedziałki są najgorsze :-( chodzę ospała i nic mi się nie chce NIC... a jak macie taki intensywny tydzień w pracy to jak sobie radzicie?? kawa czy wybieracie inne napoje energetyzujące??
Dołączona grafika

#47 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 20 stycznia 2009 - 22:12

z reguły jak mam ciężki dzień w robocie to odliczam tylko godziny do końca :-P :-P :-P i ciągle biegam do kuchni i robię sobie kawę po której mi tylko serce wali jak szalone!!! ale w takich ciężkich chwilach poprawia mi się po krótkim spacerku dookoła biura...trochę przemyślę uspokoję się i jest troszkę lepiej :-)

#48 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 22 stycznia 2009 - 23:58

spacer w pracy pewnie super pomysł ja też staram sie codziennie na spacerek chodzić a terz to siedzę przy książkach i kuję noc przede mną jutro w pracy jakoś niewyspana wytrzymam...kupiłam sobie mandarynki żeby się obudzić i reklama żeby ...nie zasnąć bo na kawe już nie mogę patrzeć :-(
chyba się dziś nie położę...
Dołączona grafika

#49 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 stycznia 2009 - 12:30

amoze trzeba zrobic badania na anemie , bo ona czesto powoduje stan permanentnego zmeczenia <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#50 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 23 stycznia 2009 - 14:06

amoze trzeba zrobic badania na anemie , bo ona czesto powoduje stan permanentnego zmeczenia <bezradny></span>

no ja nawet byłam u lekarza i robiłam sobie badania ale jest wszystko ok!!! mi się wydaje że to ta pogoda nas tak dołuje i doprowadza do "nic niechcenia" :-P :-P :-P

[ Dodano: 2009-01-23, 14:14 ]

spacer w pracy pewnie super pomysł ja też staram sie codziennie na spacerek chodzić a terz to siedzę przy książkach i kuję noc przede mną jutro w pracy jakoś niewyspana wytrzymam...kupiłam sobie mandarynki żeby się obudzić i reklama żeby ...nie zasnąć bo na kawe już nie mogę patrzeć :-(
chyba się dziś nie położę...

fajnie orzeźwia, i fajny smaczek grejfrutowo cytrynowy pycha :-) :-) :-)

#51 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 25 stycznia 2009 - 15:42

magdaaaaa masz rację że często anemii jest powodem zmęczenia i ogólnego złego samopoczucia dlatego warto robić sobie badani krwi co jakis czas :) tak kontrolnie. u mnie na szczęście wyniki zawsze były dobre a zmęczenie jest raczej przyczyną zbliżającej się sesji i pracy...za dużo tego <bezradny></span>
Dołączona grafika

#52 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 stycznia 2009 - 15:50

ja co jakis czas chodze oddawac krew to wtedy wiem czy mam anemie czy nie. Choć u mnie raczej nie objawia sie ona zmęczeniem

#53 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 13:34

a czym się objawia anemia u ciebie ja nigdy anemii nie miałam
a ile krwi pobieraja od ciebie moja znajoma oddała ostatnio 400 ml to chyba sporo a potem poszła do pracy szalona dziewczyna
Dołączona grafika

#54 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 14:23

pobierają 450 mililitrów
Jak mam anemie to zdarzaja mi sie krwotoki z nosa , a tak poza tym to innych objawów nie mam.

#55 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 15:05

ja nigdy nie oddawałam krwi...na sam jej widok jest mi niedobrze :oops: :oops: :oops:

wy też dziś takie ospałe chodzicie? mi od samego rana jakoś tak ciężko i duszno i głowa mnie boli....zmiana ciśnienia czy co?!! <bezradny></span> <bezradny></span>

#56 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 15:27

oj proszę masakra mój miś ma dziś migrenę ja też chodzę od rana jakaś taka zmęczona siedzę już z 3 kawą przy biurku i nie pomaga <bezradny></span> a dzis po robocie jeszcze zajęcia na uczelni taaaaak mi się nie chce nie wysiedzę :/
Dołączona grafika

#57 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 16:02

dzis jest chba taki dzień , bo jate cały dzien taka słaba jestem

#58 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 15:40

no dziś już troszkę lepiej się czuję...wypiłam sobie mojego "magicznego drinka" :-P :-P :-P i działam dalej...cały dom do sprzątania czeka...akurat jestem po remoncie...wszędzie syf!!!!

#59 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 04 lutego 2009 - 00:49

no to super że Ci pomógł :) trzeba się podpierać napojami bo inaczej zaśniemy na biurku ;)
Dołączona grafika

#60 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 04 lutego 2009 - 13:09

no pomógł pomógł ;-) ;-) ;-) a mi chodzi ostatnio po głowie gorąca czekolada :-P :-P :-P chyba skoczę zaraz do sklepu i sobie coś kupię ;-) ;-) ;-) tylko że to same kalorie :lol: :lol: :lol: :-( :-( :-( :-/ :-/ :-/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych