przypuszczam, że na allegro tego pełnonie wiecie gdzie można takie cos dostać??
[ Dodano: 2008-11-02, 23:57 ]
no i masz
np tutaj >
Napisano 02 listopada 2008 - 23:57
przypuszczam, że na allegro tego pełnonie wiecie gdzie można takie cos dostać??
Napisano 04 listopada 2008 - 13:21
Napisano 04 listopada 2008 - 18:13
Napisano 23 listopada 2008 - 17:27
Napisano 24 listopada 2008 - 16:50
Napisano 24 listopada 2008 - 16:56
racja w sumieDla mnie nie, bo i kiczem musialabym nazwac biustonosze z push-upem.
Napisano 08 grudnia 2008 - 11:34
Napisano 31 stycznia 2009 - 03:54
Napisano 18 maja 2011 - 20:14
Napisano 18 maja 2011 - 20:30
Napisano 19 maja 2011 - 18:02
taa niech kupuję i powiększa aby inni mogli się pośmiać
Napisano 19 maja 2011 - 20:59
widać to (chyba, że ktoś założy do spodni) ale ja widziałam akurat dziewczyna miała sukienkę na sobie, tyle, że ktoś kto nie wie o istnieniu takiego czegoś to nie będzie widział różnicy (tak mi się wydaje), ja wiedziałąm, że coś takiego jest i nie tyle co komicznie ale nienaturalnie wyglądaPrzecież na dobrą sprawę nie wiadomo, na ile te majtki wyglądają naturalnie.
to niech zaakceptują siebie i tyle, a jak nie to może operację ? albo tańszy odpowiednik majtochy - jak ktoś lubi sobie parzyć tyłekSą osoby, które mają naprawdę płaskie tyłki, więc takie gatki wcale nie muszą wyglądać źle.
i normalność, ja gdy kupuję biustonosz to nawet nie zwracam uwagi czy ma push-a czy nie, musi mi się podobać i ładnie leżeć, mam kilka z push-em a raczej tą gąbeczką wyjmowaną i nie ma żandej różnicy przed i po, gdyż te bąbeczki to nawet nie wiem po co są bo są cienkieA te wszystkie babki, które kupują push-upy? To tez wg Was kicz? Bo wg mnie rzeczywistość.
ja myślę ,że push-ki to mniejszy problem , gorzej jest chociaż by nawt przy zwykłych biustonosza bo dajmy na to jakaś babka ma wilkie jędrne cyce, zdejmuje biustonosz albo paraduje w stroju a tam krowie zwisy, i w tym przypadku nawet zwykły biustonosz robi z nie ładnych cycków mega balonyCycek wypełniony, podniesiony i tylko porównując daną osobę nago, idzie stwierdzić, czy te baloniki to ściema czy nie
I myślę, że takie majtki wśród 40latek byłyby modne, bo w jakimś wieku tyłek robi się mniej krąglutki.
Ja bym wolała chyba takie gacie, niż pakować w siebie silikon (tyłek, cycki, whatever)...
Napisano 20 maja 2011 - 13:41
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Jak ustalić numer księgi wieczystej po adresie lub numerze działki? |
|
|
|
Stomatolog na nfz czy prywatnie |
|
|
|
Pompa ciepła czy piec na pellet |