Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Doda

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1825 odpowiedzi w tym temacie

#1801 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 03 grudnia 2011 - 23:11

Ostatnie zdjęcie wg mnie najlepsze - ma tam świetną minę :mrgreen:

Podoba mi się fotka na tym parapecie - fajny pazurek

To również mi się podoba <ookk></span>

Pozostałe jak dla mnie klapa totalna, szczególnie to w kominiarkach jest beznadziejne <zleee></span>

Ciacho

Facet jest niczego sobie silne ramię i ładna klata

zgadzam się z Wami dziewczęta :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#1802 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 grudnia 2011 - 13:46

fotka gdzie oboje sa w dzinsach bylaby lepsza gdyby ona miala tez bose stopy. ogolnie fotki mi się nie podobaja , ta ostatnia jeszcze by uszła.
mam wrazenie, hjakby chcial wszytkim pokazac jaka to na jest szczesliwa.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#1803 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 04 grudnia 2011 - 16:36

Też mam takie wrażenie, że Doda chce na siłę pokazać swoje szczęście i to, ze pozbierała się po Nergalu, ale przez to zdjęcia są mocno przerysowane :-| ale i tak uważam, ze Doda jest ładną kobietą, a przez to część zdjęć mi się podoba ;-)
Po pierwsze nie podobają mi się te piżamy "krówka" :P
Po drugie jej facet, to zdecydowanie ciacho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Trzecie zdjęcie jest takie wesołe śmieszne - ma fajny klimat ;-)
Czwarte jest bardzo fajne - niby widać nagość, ale w fajnym stopniu <ookk></span> Takie seksi to zdjęcie ;-) i ładnie tu wygląda ten jej tatuaż :D
Piąte też mi się podoba ;-)
Szóste jest okropne! Głupi pomysł z tymi kominiarkami i bezsensowna nagość :roll: :roll: :roll:
Siódme i ostatnie są fajne - wesołe :)
Przedostatnie mi się nie podoba <bezradny></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#1804 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 04 grudnia 2011 - 19:03

ze pozbierała się po Nergalu

nie ma szans by po zwiazku pozbierac sie tak szybko. Jesli sie mocno kochało. Ale ...to moje zdanie

Po pierwsze nie podobają mi się te piżamy "krówka"

a mnie tak :-P

ze Doda jest ładną kobietą

owszem, ale ja ją wole w wersji łagodnej ;-) niz mocno sexi, wrecz wulgarnej.Ona ma taka urode ze o to łatwo
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#1805 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 12 grudnia 2011 - 15:26

kilka zdjęć mi się podoba a kilka jest okropnych, najgorsze jest to w kominiarkach.
Trzeba przyznać, że Doda wizualnie zmieniła się bardzo na lepsze, kiedyś była strasznie tandetna..... teraz już mniej :-P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#1806 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 12 grudnia 2011 - 15:49

Każdy ma swój styl ubierania, jednemu się podoba innemu nie, nie raz Doda przesadzała z ubiorem, ale to jest jej wybór , ogólnie jestem na plus , podoba mi się jej osoba :)

#1807 dorotka12345

dorotka12345
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 14 grudnia 2011 - 11:57

wyrazista dziewczyna czasami tylko troche przesadzi ale ogólnie jest ok...

#1808 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 grudnia 2011 - 12:05

ale ogólnie jest ok...

też tak myślałam póki nie zobaczyłam jej zachowania prywatnie :-P

na początku kariery mi się podobała, niektóre piosenki też.
aktualnie nic ciekawego. dużo szumu, marny efekt :-P

#1809 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 14 grudnia 2011 - 12:33

póki nie zobaczyłam jej zachowania prywatnie

tzn ?? ;-) bo ciekawa jestem :-P

na dana chwile mysle własnie tak samo ze jest ok. Ze to tylko wizerunek medialny
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#1810 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 grudnia 2011 - 12:55

tzn ?? ;-) bo ciekawa jestem :-P

tajemnica zawodowa ;P

powiem tyle.. kariera jej na tyle uderzyła do głowy, że już chyba nie wie kiedy jest na scenie a kiedy nie ;-) zachowuje się po prostu jak kretynka :-/
ale nie każdy musi mieć takie odczucia jak ja :mrgreen:

#1811 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 03 stycznia 2012 - 14:16

Mam dziwne uczucie, że to niegłupia dziewczyna, ale to wszystko co robi to jest pod publikę... Myślę, że prywatnie jest trochę spokojniejsza i symatyczniejsza. Bo na scenie to taką cukierkową wiochą trochę zajeżdża. Albo dziwko-metalem :lol:

#1812 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 25 grudnia 2012 - 22:18

Fajny cover w jej wykonaniu...

Doda - Titanium
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#1813 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 27 grudnia 2012 - 13:46

Fajny cover w jej wykonaniu...

słyszałam ;-) też mi się podoba <ookk></span>

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#1814 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 27 grudnia 2012 - 15:57

Kahela, mega mi się podoba ! :)
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#1815 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 27 grudnia 2012 - 18:15

Również uważam, że fajny cover. Doda ma fajny głos ;)
I nawet ładna jest. Nie wiem czemu ale kojarzę ją z Pamelą Anderson za młodu :lol:

#1816 Desire

Desire
  • Użytkownik
  • 172 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 22:02

Właśnie miałam tu wspomnieć o coverze Dody. Oryginał mi się w ogóle nie podoba, głos pani przerobiony komputerowo, nie lubię takiego kiczu. Doda zrobiła kawał dobrej roboty, w sumie po tym nagraniu już nie musi nikomu udowadniać, że ma fajny głos. Wczoraj przesłuchałam ten cover i mi szczena opadła.

Wywołuje u mnie skrajne emocje. Z jednej strony, podziwiam ją za talent, podoba mi się jej głos, uważam, że może się pochwalić osiągnięciami. A z drugiej, nie podoba mi się jej arogancja, sposób, w jaki traktuje swoich byłych partnerów. Może źle na to patrzę, w końcu Nergal też święty nie jest i powiedział o niej to i owo w mediach, tak samo Majdan, ale kiedyś w ogóle o swoich sprawach uczuciowych nie mówiła. Dopiero, gdy wyciekła informacja, że ma powstać jej autobiografia, zaczęła chodzić od programu do programu i opowiadać o swoim życiu. Była już u Najsztuba, Młynarskiej, pewnie jeszcze coś się znajdzie. To do niej nie pasuje. Takie gadanie, że Majdan nie mył zębów, Nergal jest lanserem, a Błażej dzieckiem jest dziwne. Mowa jest srebrem, a milczenie złotem... Gdyby tyle nie paplała, nie robiłaby skandali, a nagrywałaby dobre utwory, jak ten cover chociażby, to myślę, że teraz miałaby status wielkiej gwiazdy. A jaki ma? Tak naprawdę, Polacy już sami nie wiedzą, jak mają do niej podchodzić, widać to po portalach plotkarskich. Raz ją krytykują, wytykają palcami, bo oczywiście nie może spędzić Sylwestra z Joanną Krupą :roll:, a raz piszą dobrze. Był okres, gdy była bardzo skupiona na swojej płycie i nagrywaniu teledysków, nie robiła raczej skandali. Był to okres jej związku z Nergalem. Zmieniła styl ubierania się, miało się wrażenie, że spoważniała. Wtedy też media pisały o niej w miarę dobrze. Widać, że rozstanie z Nergalem bardzo ją zabolało, zresztą, to zrozumiałe. Poświęciła się dla niego, a on ją kopnął w dupę. No cóż... <bezradny></span> Fakt jest taki, że Doda ma mocny, piękny głos, ale przegrywa swoimi fanaberiami i wypowiedziami, prawie tak samo, jak Edyta Górniak. Ale wydaje mi się, że w przypadku Edyty Polacy mają większy respekt z powodu dawnego występu na Eurowizji, a w przypadku Dody nie ma takiego szacunku. Trochę to przykre, że wywołuje w ludziach agresję.

Fajnie by było, gdyby nagrywała właśnie takie utwory, jak ten cover. Jej ostatnie piosenki są tak naprawdę próbą dorównania amerykańskim teledyskom, np. Lady Gagi. Nie od dziś wiadomo, że Doda inspiruje się jej stylem. Myślę, że gdyby skupiła się wyłącznie na swojej twórczości wokalnej, ludzie w końcu przekonaliby się do niej w 100%. Interesujące jest to, że porównuje się do elfa, myślę, że mimo swojego silnego temperamentu, gdzieś tam ma głowę w chmurach i czuje się jeszcze małą, brykającą dziewczynką (u Najsztuba wspomniała, że nie czuje się kobietą, a kosmitką).

Śledzę karierę Dody, nawet się jaram jej osobowością, ale wydaje mi się, że gdzieś tam w środku jest bardzo zagubiona i nie wie, jak zwrócić na siebie uwagę, bo konkurencja rośnie. Wybija się Marina, nie wspominając o Farnej, która wokalnie dorównuje Dodzie. Rozumiem, że potrzebuje ciągle być na topie, ale tak jak wspomniałam, lepiej by zrobiła, gdyby zwracała na siebie uwagę twórczością, a nie skandalami.
22.01.2012 ;*

#1817 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 22:01

Rozumiem, że potrzebuje ciągle być na topie, ale tak jak wspomniałam, lepiej by zrobiła, gdyby zwracała na siebie uwagę twórczością, a nie skandalami.

dokladnie , niech jest na topie piosenkami a nie skandalicznym zachowaniem.

co do coveru to slyszałam go dzis na silowni i nie zajarzyłam, ze to nie orginał dopiero jakas kobietka spojrzała i zapytała czy to nie doda czasem. no musze przyznać ze kawał dobrej roboty , czapki z głow.

#1818 Desire

Desire
  • Użytkownik
  • 172 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 00:23

magdaaaaa, abstrahując już od tego, że pewne zachowania nie przystoją kobiecie 27 (?) letniej... Ale właśnie szkopuł jest taki, że - jak sama przyznała - nie czuje się kobietą, może w tym tkwi jej potęga, że stać ją na wszystko i nie dzieli zachowań na ultra kobiece i ultra męskie, robi, co jej się podoba.
22.01.2012 ;*

#1819 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 18 stycznia 2013 - 20:06

Ja wole oryginał ;-)
Ona ma ladna barwe glosu, potrafi "wyciagnac", ale jakos mnie nie zachwycila w tej piosence zebym od razu padala na kolana 8-)
Momentami robi takie miny w tym teledysku, ze szkoda gadac :lol:

Ogolnie to czasem wole na nia popatrzec na fajnych sesjach zdj. niz jej sluchac :lol:

[ Dodano: 2013-01-18, 20:08 ]
....

Załączone miniatury

• 0.jpg
  • 672f62a120.jpg
  • 3.jpg
  • 8.jpg
  • GA_1222_DODA_10.jpg
  • GA_1222_DODA_07.jpg
  • re.jpg
  • ee.jpg
  • 7.jpg
  • 2.jpg
  • 4.jpg
  • d.jpg

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#1820 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 18 stycznia 2013 - 20:51

Momentami robi takie miny w tym teledysku, ze szkoda gadac

Te miny, masz rację. :D

A ona mówiła u Najsztuba, że nie chce dzieci bo nie byłaby dobrą matka dla nich. W pewnym sensie mi się spodobała ta wypowiedź, choć myślę, że doczekamy się jej potomstwa. :)

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"