Doda
Napisano 20 marca 2011 - 13:39
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 marca 2011 - 16:30
Podzielam Twoje zdanie.Troszkę nie smaczne te rekwizyty i ubiór zbyt wyzywający.no ja na jej koncert bym dzieci nie zabrala jakby miala tak wygladac
Napisano 24 marca 2011 - 14:20
Napisano 25 marca 2011 - 19:40
Napisano 26 marca 2011 - 11:23
Nergalem czy z Nergalem ??znow bawiła sie nergalem
z tego co wyczytałam to koniec zwiazku. I nie ma nawet przyjaźni. A jaka jest prawda wiedza tylko oni.
Napisano 28 marca 2011 - 18:41
czytałam , ze on ja zostawil, bo sie jego chorobą lansowała , ale podobno czasem sie widujaNergalem czy z Nergalem ??
z tego co wyczytałam to koniec zwiazku. I nie ma nawet przyjaźni. A jaka jest prawda wiedza tylko oni.
Napisano 29 marca 2011 - 15:31
"Diabeł ubiera się u Prady, ona też, choć z nią nawet diabeł nie wytrzymał" - w taki sposób Michał Piróg wręczył wczoraj wieczorem Dodzie Oskara Fashion, nagrodę dla najlepiej ubranej piosenkarki.
Na warszawskiej Pradze w Soho Factory odbyła się dwunasta już edycja konkursu promującego młode talenty świata mody - Oskary Fashion. Są to znaczące wyróżnienia dla najlepiej ubranych gwiazd w pięciu kategoriach: muzyka, film, media, moda i biznes oraz młodych talentów z dziedziny mody w trzech kategoriach: fotograf, modelka i projektant.
W kategorii muzyka zwyciężyła Doda, która pokonała Edytę Górniak, Ramonę Rey, Natalię Kukulską i Monikę Brodkę.
źródło: onet.pl
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 29 marca 2011 - 15:43
no coz jaka moda w krau takie wyroznione osobyw taki sposób Michał Piróg wręczył wczoraj wieczorem Dodzie Oskara Fashion, nagrodę dla najlepiej ubranej piosenkarki.
widzialam w tv , ze wolinski tez dostał oskara , co do niego to sie zgodze fajnie bywa ubrany a nie przebrany
Napisano 29 marca 2011 - 19:03
watpie, jakos mi sie w to wierzyc nie chce.... przeciez ona jest znana piosenkarkaze on ja zostawil, bo sie jego chorobą lansowała
Napisano 29 marca 2011 - 20:09
która jest znana nie z dobrej muzyki a ze skandali i 'bywania'przeciez ona jest znana piosenkarka
A tego wyróżnienia za stroje nie da się inaczej skomentować jak... nagroda za najlepszą kopię roku
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 29 marca 2011 - 20:28
no w sumie racja. Ale i tak nie chce mi sie wierzyc ze wykorzystałaby jego chorobe do lansowania sie. Jak tak mozna...która jest znana nie z dobrej muzyki a ze skandali i 'bywania'
Napisano 02 maja 2011 - 13:25
Napisano 02 maja 2011 - 15:26
Napisano 02 maja 2011 - 20:07
Dodzia ma nowego chłopaka jakiegoś piłkarza
Pewnie ledwo jej zdj zrobili z jakimś kolesiem i już prasa okrzyknęła go jej nowym facetem
ciekawe w ogole dlaczego sie rozstali
Mnie to np w ogóle nie interesuje
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 02 maja 2011 - 20:23
Napisano 04 maja 2011 - 16:50
Niby przejęła się tym zerwaniem z Nergalem i przestała jeść. Gdzieś wyczytałam o tym ale nie pamiętam gdzie... Ale rzeczywiście wygląda chudo ostatnio, za chudo...ostatnio widziałam w gazecie jej fotke , gdzie sprawaiła, wrazeni , ze zeszczuplała , ale nie wygladało dobrze, policzki były zapadle, twarz zrobiła sie podłuzna i ten mega biust przy tej filigranowej figurze wygladał komicznie, mam nadzieje, ze to wina fotki , ze w rzeczywistosci nie wyglada tak chudo.
Napisano 13 lipca 2011 - 10:30
o tak wygląda, zeszczupała, wiele zdj. już było ostanio z koncertu i nadal tak wygląda, dla mnie niekorzystanie twarz ma teraz podłużna, końska dla jak u tranwestyty, tyłek zmienijszył się jej dużo ..ale co tam teraz ponoć jest taka modaostatnio widziałam w gazecie jej fotke , gdzie sprawaiła, wrazeni , ze zeszczuplała , ale nie wygladało dobrze, policzki były zapadle, twarz zrobiła sie podłuzna i ten mega biust przy tej filigranowej figurze wygladał komicznie, mam nadzieje, ze to wina fotki , ze w rzeczywistosci nie wyglada tak chudo.
[ Dodano: 2011-07-25, 15:18 ]
Oto prawdziwy powód ich rozstania!
cyt. "Nergal mówi nawet o kluczowej przyczynie rozstania. Odważnie przyznaje, że zawiódł jako mężczyzna!"
"W wywiadzie dla amerykańskiego magazynu zdradził, że wszystkiemu winny był… No właśnie…"
"Byliśmy osobno przez większość czasu. Nie było czasu na... no wiesz, seks. Nie możesz być fizycznie z osobą, a potrzebujesz tego. Ona też tego potrzebuje. Człowiek, który jest poddawany chemioterapii, zmienia swój wygląd. Wygląda się brzydko, nie jest się tą samą osobą, nie ma się żadnych włosów. W takich sytuacjach ego zarówno kobiet i mężczyzn jest poważnie zachwiane. Nie traktowałem siebie jako pełnowartościowego faceta - wyznał muzyk w wywiadzie dla magazynu Revolver."
Ciekawe czy to prawda, czy tylko taka przykrywa i Negral chciałam wziąć to na siebie aby chronić Rabaczewską
Napisano 05 października 2011 - 17:37
Mój jest zawsze taki cieniutki
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 05 października 2011 - 17:47