mnie również pierwsze podoba się najbardziej - wygląda tu tak jak napisała subtelnie i kobiecopierwsze zdjęcie jeszcze subtelne
Doda
Napisano 19 lipca 2010 - 18:25
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 20 lipca 2010 - 06:38
mi niestety też.. ech... nie ma to jak wtórnośćprzychodzi mi na myśl zupełnie inna osoba - Lady Gaga
o jej nogach już pisałam wcześniej, i moja teoria się potwierdza, kiedy patrzę na nią w tych krótkich dżinsowych gatkach
za to podobają mi się te jej żółte okulary, myślę o takich da siebie, tylko czarnych
rozbraja mnie, że w dzisiejszych czasach single promuje się w telewizji śniadaniowejKilka fotek Dody promujących nowy singiel.
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 20 lipca 2010 - 17:09
rozbraja mnie, że w dzisiejszych czasach single promuje się w telewizji śniadaniowej
Widac, ktore sa zrobione na potrzeby promocji.
A te z telewizji - chodzilo mi o jej stroj
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 20 lipca 2010 - 19:47
co do fotek od katti : nie(d)oceniona to to sa spodenki poldupki
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 lipca 2010 - 20:00
a nawet ćwierćdupkito to sa spodenki poldupki
a Dodzia taka ostra chce być, a wychodzi z tego marna kopia gagi
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 21 lipca 2010 - 12:00
Moim zdaniem nie jest marną kopią, bo jest od Gagi przynajmniej ze trzy razy ładniejsza. To Gaga jest sztucznym tworem (wystarczy spojrzeć na jej koncerty live, dziewczyna ma zero osobowości praktycznie). Doda moim zdaniem ma to coś, chociaż mogłaby wypracować swój konkretny styl bo zgadzam się z tym, że od każdego coś tam sobie podbiera
Napisano 23 lipca 2010 - 06:38
hehe a Gaga też kopiuje sporo gwiazd, właściwie zżyna z lat 80 co się da.. więc też nie jest oryginalnateraz sporo gwiazd kopiuje gagę...
na tym pierwszym zdjęciu tak, ale one już byłymówcie co chcecie tu wygląda ślicznie
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 23 lipca 2010 - 11:40
siale one już były
ale ja ich nie komentowałam
Napisano 03 sierpnia 2010 - 22:57
Napisano 06 sierpnia 2010 - 18:48
Ktos napisał w tym temacie że jest wulgarna na pokaz -też tak myśle
Poza tym jest ładna
i nie da sobie w kasze dmuchać - jak ja
Napisano 12 sierpnia 2010 - 20:54
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 sierpnia 2010 - 10:31
[ Dodano: 2010-08-13, 11:31 ]
czytałam ze narzeczony jest ciezko chory , ale nie wiem ile w tym prawdy.
też to czytałam, wyczytałam też, że podobno na białaczkę ale właśnie nie wiadomo ile w tym prawdy i o co tak naprawdę chodzi
Napisano 14 sierpnia 2010 - 13:52
dodzia negatywnie
Nikt nie jest idealny
Teraz i tak wyglada o wiele lepiej niz na poczatku karierki.
Lepsze zdjecia, ciuszki, makijaz.
[ Dodano: 2010-08-14, 14:53 ]
cd.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 14 sierpnia 2010 - 14:11
Napisano 14 sierpnia 2010 - 14:25
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 18 sierpnia 2010 - 17:27
Doda apeluje do fanów: możecie uratować komuś życie!
Podczas ostatniego koncertu w Świnoujściu, Doda zaapelowała do swoich fanów, aby pomagali ratować ludzkie życie, oddając szpik kostny.
Wokalistka podziękowała zgromadzonym na koncercie, za pozytywną energię, którą otrzymuje podczas weekendowych koncertów. Zaapelowała również, aby dbali o siebie i pamiętali o swoim zdrowiu, które jest najważniejsze. Na sam koniec wyjaśniła, jak łatwo można zostać dawcą szpiku.
- Jeżeli przyszłoby wam do głowy, że chcielibyście pomóc, to pamiętajcie, że dosłownie 15 minut wystarczy, żeby wypełnić formularz i stać się dawcą szpiku. Co godzinę w Polsce, ktoś nowy choruje na białaczkę, a wasze 15 minut może uratować komuś życie! Dziękuję wam za wspaniały nastrój. Z pewnością zawiozę go do osoby, która bardzo go potrzebuje.
Przypomnijmy, że partner Dody i lider formacji Behemoth - Adam "Nergal" Darski, wydał w ubiegłym tygodniu oficjalne oświadczenie, w którym wyznał, że jest poważnie chory. Dotychczas nie podano oficjalnej informacji na co dokładnie cierpi artysta, jednak zarówno wypowiedzi Dody, jak i spekulacje mediów wskazują na białaczkę.
onet
Napisano 18 sierpnia 2010 - 18:31
Brawo Doda.
[ Komentarz dodany przez: tigraa84: 2010-08-18, 19:38 ]
wyjęłaś mi to z ust
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.