Anna Mucha
Napisano 04 grudnia 2011 - 13:47
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 19 grudnia 2011 - 12:05
Napisano 19 grudnia 2011 - 22:21
Napisano 19 grudnia 2011 - 22:25
też mi się nie podoba, ale grunt że mają zdrowe dzieckoStefania
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 19 grudnia 2011 - 22:36
dlatego, że nazwali ją po babci Ani?że tak powiem skrzywdzili dzieciaka tym imieniem
mi tam się podoba, że dziecko dostało polskie imię po osobie, która jest ważna dla całej rodziny
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 20 grudnia 2011 - 16:27
Córka Anny nazywa się Stefania Sora... że tak powiem skrzywdzili dzieciaka tym imieniem
Skrzynecka to całkowicie przesadziła jak można dziecku dać na imię Alika Lia
A imię córeczki Ani Muchy jest bardzo piękne sama mam ciocię o takim imieniu jest bardzo śliczne
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 20 grudnia 2011 - 20:01
Napisano 21 grudnia 2011 - 13:31
Oj tam czasyJuż nie te czasy żeby tak nazywać dzieci...
Ja za swoim imieniem tez nie przepadam, ale aż tak żebym się go wstydziła
Napisano 21 grudnia 2011 - 13:36
Wiecie, część ludzi wraca już do starszych imion bo teraz to tak jak u mnie w bloku są 3 Maje urodzone w przeciągu 2 lat. Ale za to mamy też w bloku Maurycego i Tymoteusza. Więc jak mówię, powrót starych imion.Zalezy co się komu podoba. Jednym imię Stefcia się podoba, innym nie
A Stefcia kojarzy mi się z "Trędowatą" :->
Napisano 24 grudnia 2011 - 10:58
skrzywdzili dzieciaka tym imieniem
Nazwali Mała tak na czesc ukochanej babci Muchy.
Już nie te czasy żeby tak nazywać dzieci...
Czyli jak
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 24 grudnia 2011 - 11:52
super, że jesteś taka nowoczesna. Dobrze, że istnieją jeszcze ludzie którzy nie patrzą na to czy takim "nowoczesnym" się spodoba to co robią, tylko działają po swojemu.Już nie te czasy żeby tak nazywać dzieci...
Bardzo mi się spodobał gest Muchy w kwestii tego imienia.
W ciąży wyglądała świetnie. Teraz zostaje życzyć jej szybkiego powrotu do formy
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 24 grudnia 2011 - 13:22
Widziałam fotki gdzieś na necie już po porodzie- to super wygląda.W ciąży wyglądała świetnie. Teraz zostaje życzyć jej szybkiego powrotu do formy
A imię to imię, im ma się podobać, a że jest symboliczne- to miłe
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 24 grudnia 2011 - 13:26
Teraz zostaje życzyć jej szybkiego powrotu do formy
Jej fotki po ciazy
Dzis rano byla w "dzien dobry tvn". Tryskala energia, humorem
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 24 grudnia 2011 - 13:31
wg mnie również wygląda w porządku. W sumie tylko po piersiach widać, że ma za sobą poród, bo już nie ten kształt co wcześniej, a tak, jak na miesiąc po - figurka świetnaJej fotki po ciazy
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 24 grudnia 2011 - 13:49
Nie podoba mi się to imie nawet jeżeli jest na czesć swojej ukochanej babci , ludzie nie będą się pytać po kim ma imię i dlaczego takie ma w podstawówkach i gimnazjach dzieci sobie dokuczają i się naśmiewają .
Napisano 24 grudnia 2011 - 13:55
To są dzieci
A Anka wygląda rewelacyjnie
Napisano 24 grudnia 2011 - 13:59
Niekoniecznie. Małe dziecko nie wie przecież, czy dane imię jest staromodne, ładne, brzydkie, dziwne czy jeszcze inne. Co najwyżej opinie może powtarzać po rodzicach, którzy najczęściej są gorsi od dzieci i to oni powtarzają głupoty, które dziecko podchwytuje.w podstawówkach i gimnazjach dzieci sobie dokuczają i się naśmiewają .
Ja miałam w przedszkolu Faustynę, w zerówce Alberta i Denisa, ale nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek ktoś z tego powodu im dokuczał. Dla nas to były zwykłe imiona.
Mnie imię córki Muchy też się nie podoba i ja nie nazwałabym tak swojego dziecka, ale na pewno nie uważam, że w ten sposób została skrzywdzona. No bez przesady. Jednym imię się podoba, innym nie. Każdemu się nie dogodzi.
A Mucha po ciąży wygląda naprawdę świetnie. Bardzo szybko wraca do formy
Napisano 24 grudnia 2011 - 16:02
ja sie z toba zgodze po czesci , jest wiele orginlanych imion , ktore mi sie podobaja , ale jesli bym je dala dziecku na imie to na drugie , tak samo po babciach , gdybym dala po mojej mamie czy babciach to moglabym dac na pierwsze , ale gdyby babcie miały jakies staomdne imiona to bym nie dala, ale to moje zdanie,Nie podoba mi się to imie nawet jeżeli jest na czesć swojej ukochanej babci
a mucha wyglada swietnie
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 24 grudnia 2011 - 18:33
Napisano 24 grudnia 2011 - 23:04