Fontanna czekoladowa
Napisano 25 sierpnia 2011 - 14:54
Napisano 25 sierpnia 2011 - 18:24
dzieciaki były zachwycone! no i w całości do prania
dorośli lepiej to ukrywali , ale była dość mocno oblegana. za jej pomocą poszła mnoga ilość owoców , i innych słodyczy.
Napisano 04 października 2011 - 08:51
Na pewno jakaś atrakcja
można zrezygnować z deseru po obiedzie czyli jakiś lodów itd i dać fontannę na cały dzień
Napisano 05 października 2011 - 09:26
Napisano 05 października 2011 - 10:34
o rany az mi smaka zrobiłasbyło pełno owoców do wyboru.
Szczerze nie spotkałam sie z tym jeszcze. Nie wiem nawet jak to wyglada. Az musze kuknac na neta.
Napisano 10 października 2011 - 08:00
ostatnio właśnie jest modna taka fontanna, nam właścicielka domu proponowała, ale mnie to jakoś tam nie urzeka szczególnietakowa fontanna była i było pełno owoców do wyboru..
Napisano 30 sierpnia 2013 - 09:19
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 30 sierpnia 2013 - 09:22
To jest dobry pomysł na każdą większą imprezę, koleżanka na 18tce miała nawet.
Każdy lubi czekoladę
Napisano 30 sierpnia 2013 - 09:41
Mojego też pewnie bym musiała sama odciągać od tegoMój Połówek non stop pochodził do niej
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 30 sierpnia 2013 - 15:31
Poza tym fakt, że na weselu i tak jest od groma ciast to też uważam to za zbędny wydatek.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 30 sierpnia 2013 - 18:50
Wcześniej myślałam, ze to super gadżet, ale masz rację Riia,Poza tym fakt, że na weselu i tak jest od groma ciast to też uważam to za zbędny wydatek.
Byłam ostatnio na weselu i było tak dużo jedzenia, że ciasto praktycznie nie poszło, a co dopiero jakby taka fontanna była
W związku z tym na swoim nie planuję
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 30 sierpnia 2013 - 20:28
Love Love Love
Napisano 06 lutego 2014 - 21:27
My planujemy fontanne czekoladową i alkoholowaą
Napisano 07 lutego 2014 - 12:09
@pattkaaa21 staraj się pisać więcej i uzasadniaj swoje wypowiedzi
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 07 lutego 2014 - 12:45
Dla nas to zbędny wydatek (pomijając fakt syfu na około i dzieci umazanych od stóp do głów), nie będziemy jej mieć. Dla mnie te wszystkie ślubne dodatki w postaci różnego rodzaju fontann, sztucznych ogni czy jakiś lampionów i budek do zdjęć to przekombinowana sprawa...To już nie wystarczy dobra muzyka, jedzonko i wyśmienite towarzystwo,żeby się bawić?Może ja jestem jakaś nie ztych czasów, albo co. dla mnie te atrakcje to PR firm zajmujących się weselami,żeby wydębić od młodych jeszcze więcej kasy.
Napisano 07 lutego 2014 - 13:05
U nas fontanny nie będzie na weselu tylko ze względu na to, że nie będzie dla niej miejsca ( zamówiliśmy barmana, którego całe wyposażenie zajmie więcej niż było w pierwotnych planach). Natomiast nie wykluczam, że pojawi się na poprawinach- może to i nawet lepiej, bo wtedy będzie więcej dzieci. ![]()
Dzieci rozbryzguja ja wszędzie stół słodki uwalony cały.
pomijając fakt syfu na około i dzieci umazanych od stóp do głów
A ja lubię ten widok. Wychodzę z założenia, że dziecko ma być czyste w kościele i podczas obiadu. A potem ma być już tylko szczęśliwe.
Trochę mi tej fontanny szkoda właśnie ze względu na naszych najmłodszych gości, ale mam nadzieję, że inne niespodzianki im to jakoś zrekompensują. ![]()
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 07 lutego 2014 - 14:43
Ja mam nadzieję,że nasi goście jednak nie wpadną na ten głupi pomysł i nie przyprowadzą dzieci, bo dla mnie dzieci + wesele = sfrustrowani rodzice, marudzenie itd.- no ale ja mam specyficzny, mało sentymentalny stosunek do cudzych dzieci ![]()
A tak do tematu- kolor czekolady i smak można wybrać? Tylko owoce się macza czy coś jeszcze?
Napisano 07 lutego 2014 - 15:40
ylko owoce się macza czy coś jeszcze?
Ja widziałam kiedyś pianki , które można było moczyć. Fajna sprawa dla tych którzy lubią się mega zasłodzić, bo dla mnie to jest słodkie zabójstwo ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 07 lutego 2014 - 17:07
U mnie miała być mleczna na weselu i biała na poprawinach, więc jak najbardziej kolor można wybrać. Co do smaku, to nie wiem.
Oprócz owoców mogą być różne wafelki, czy biszkopty.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę!