Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Fontanna czekoladowa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

#21 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 09 lutego 2014 - 17:26

@Histeria:)

Na większości były tylko owoce, ale na jednym były takie długie chrupki chyba to są kukurydziane, były pianki i wafle. Co do smaku to nie wiem, ale raz była jaśniejsza a raz ciemniejsza więc może w sensie że mleczna, bardziej gorzka itp.

I mam takie samo zdanie co do dzieci na weselu :) Ona ładnie tylko wyglądają na zdjęciach, ale jak widzę jak super bawią się rodzice z nimi to już chyba bym wcale nie szła.

A ja lubię ten widok. Wychodzę z założenia, że dziecko ma być czyste w kościele i podczas obiadu. A potem ma być już tylko szczęśliwe.  :mrgreen:  

No tylko jak by taki maluszek upierdzielonymi łapkami podbiegł do Ciebie i ubrudził Ci sukienkę i przy okazji 2 gości to nie wiem czy byś miała takie samo zdanie. A tak się stało na jednym weselu jakie fotografowałam. Sukienka w przodu uwalona. To, że młoda się wkurzyła to jedno, a jak ja bluzgałam przy obrabianiu :( Niestety rodzice wtedy tańczyli i nie zwrócili uwagi. No ale to pewnie skrajności.

Każdy z nas urodził się ateistą

#22 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 09 lutego 2014 - 18:30

@Riia równie dobrze ktoś może na mnie wylać barszcz, wino, czy przydepnąć i podrzeć mi sukienkę. I przecież dąsać się nie będę.

Tak piszecie o tej czekoladzie, jakby dzieci się w niej całe kąpały. A na tych weselach, na których byłam, było ..normalnie (?). Może ja i Brzydki mamy takie grzeczne dzieci w rodzinie.  :-D

No ale dla mnie dziecko jest tak samo ważnym gościem, jak dorosły. Każdy ma swoje podejście do sprawy.  :-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#23 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 lutego 2014 - 19:26

@Aspirynkaaa moze otwórzmy temat o dzieciach na weselu ;-)

co do fontanny to jakos mni to nie bawi i uwazam, ze to zbedny wydatek.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#24 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 09 lutego 2014 - 20:17

@magdaaaaa nie dość, że to wg. mnie zbędny wydatek, to jakoś mnie to nie bierze. Kojarzy mi się to z takim nowobogackim, małomiasteczkowym trendem. Na swoim przyjęciu weselnym nie zdecydowałabym się na to,

<ookk>

#25 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 09 lutego 2014 - 21:49

@Aspirynkaaa

Nie byłam świadkiem innego pobrudzenia sukienki, to mi się przypomniało z tą czekoladą to napisałam. I pamiętam minę młodej, był strasznie zła. Ty wydajesz mi się taką osobą, która musi mieć wszystko idealnie (i to nie jest akurat jakiś przytyk czy coś, po prostu perfekcjonistką bym Cię określiła) dlatego tak skojarzyłam, że mogłoby Ci to popsuć przyjęcie.

Ale i tak bardziej przeraża mnie ten pijany jegomość kichający w fontannę niż dzieci uświnione czekoladą. :)

Dla mnie w sumie tak jak napisała @Roxi to takie bezsensowne coś do pokazania bo przecież słodkich rzeczy na weselu jest aż za dużo, o wiele za dużo.

A wątek o dzieciach na weselu mógłby być ciekawy :)

Każdy z nas urodził się ateistą

#26 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 lutego 2014 - 22:58

po drugie pewnie beda ludzie co wytaplaja sobie w tej czekoladzie np. wafelka, odgryza i ten sa wafelek znow do czekolady :roll:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko