Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Anna Mucha

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
198 odpowiedzi w tym temacie

#141 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 08:59

Wiecie, zawsze bedzie tak, że coś komuś nie będzie pasować.

#142 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 09:03

przedostatnie zdjecie mi się podoba.
Jest takie "delikatne" nie wyuzdane :-P

#143 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 13:04

Mi się nie podoba tylko 5 zdjęcie. Ja na takie bym się nie zgodziła <bezradny></span> reszta natomiast jest fajna. Sexi,ale ze smaczkiem :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#144 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 13:23

mozna wyeksponowac brzuch ciazowy ale te pozy tez mnie zniesmaczaja w takim stanie.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#145 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 13:33

nie podoba tylko 5 zdjęcie

a mi jeszcze 2 <bezradny></span> jednak za bardzo emanuje z nich sex :roll:
Mucha jest ładna, ładnie wygląda w ciąży, ale swojego sexapilu nie musi teraz aż tak eksponować/

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#146 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 13:52

Co w tych zdjeciach jest wulgarne to nie wiem. Sa piekne. Kobiece. Ze smakiem. Seksowne bo czemu by kobieta w ciazy miała nie byc sexi ? zmysłowe, zabawne. Jest w nim nawet cos z dziecinnosci
tez chce takie. Ale że zbyt sexi ? a nawet gdyby to co ? jak sie ma brzuch ma sie byc skromna cnotka?
ale kazdy ma swoj odbior. I zawsze znajdzie sie ktos komu sie nie bedzie podobac. Dla mnie wyszło czadowo. Choć za Mucha sama srednio przepadam.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#147 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 13:53

a nawet gdyby to co ?

to nic :lol: nie bulwersuj sie tak czyims zdaniem.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#148 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 13:56

to nic nie bulwersuj sie tak czyims zdaniem.

sie nie bulwersuje, wyrazam własne zdanie, jak kazdy. Wiec po co docinka nie wiem. . :lol: .Jak byk napisalam że kazdy ma swój odbiór. Co do 5 foto - zwyczajne, kobieta w ciazy, w bieliznie, zadnych wyuzdanych scenek.Jednemu sie nie do konca podoba drugiemu może .
Co innego gdyby to były zdjecia nago. ;-) A nawet takie potrafia byc piekne, subtelne.

#149 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 17:06

Okropne są niektóre zdjęcia.
Zastanawia mnie, co na celu ma pokazywanie się (w czasopismach) kobiet w ciąży w samej bieliźnie, z gołym brzuchem.
Jak dla mnie są to zdjęcia do rodzinnego albumu.
Te w obcisłym ubraniu, eksponującym brzuszek jak najbardziej są ok.
Właśnie one pokazują piękno tego stanu, jakim jest ciąża. Te "nagie" jakoś mnie zniesmaczają <bezradny></span>

#150 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 17:16

Poza 5 zdjęciem podobają mi się wszystkie. Mucha świetnie wygląda w ciąży i ja nie widzę nic niestosownego w tych zdjęciach.
Najbardziej podoba mi się przedostatnie i ostatnie z lewej strony :)

#151 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 17:38

ale swojego sexapilu nie musi teraz aż tak eksponować

jak nie teraz to kiedy? po porodzie jak jej to będzie zwisać wszystko? <jezorowaty></span>

Mi też podobają się wszystkie poza 5tką ;-) Ania jest piękną kobietą i z brzuszkiem jej do twarzy ;-)
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#152 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 18:20

Słonka co wam sie w 5 nie podoba ? sens zdjecia czyli to ze w bieliznie ? czy poza ?
bo np. ja do pozy przyczepic sie nie moge. Co do tego że w bieliznie - tez nie. Moze gdyby to była bielizna przeswitujaca, koronkowa, poza wyzywajaca - to i owszem.
A poza tym wiadomo ze chca aby sie sprzedawało bardziej wiec jest i takie foto jak 5. Natmiast zniesmaczona sie nie czuje. :-P

#153 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 18:43

dla mnie troche mało subtelne te fotki , fajna pamiatka zrobic fotki w ciazy , ale takie ze smakiem. foteczka w bieli mi sie bardzo podoba :-) ale tylko ta jedna.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#154 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 19:31

5 zdjecie mnie sie bardzo podoba i nie widze w nim nic zlego.

#155 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 19:42

nie widze w nim nic zlego

Ależ ja też nie widzę nic złego w tym zdjęciu. Ale po pierwsze rzeczywiście jest trochę zbyt erotyczne, a po drugie nie podoba mi się całokształt i to, że piersi spadające na szyję wyglądają tak sobie <bezradny></span>
Ale z mojej strony to nie jest wartościowanie na coś dobrego i coś złego. Każdy pozuje i robi sobie takie zdjęcia, jakie mu się podoba, a mnie może się to po prostu bardziej albo mniej podobać ;-)

#156 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 02 listopada 2011 - 22:29

Wreszcie sie jakis temat ozywil :lol:

Mi sie fotki podobaja ;-) kazdy ma swoje zdanie

5 zdjecie

Mi sie podoba :-P

Nie widze nic zdroznego w robieniu sobie takich fotek w zaawansowanej ciazy. Nie widze jakis gorszacych strojow ani poz :-P

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#157 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 03 listopada 2011 - 08:12

Wreszcie sie jakis temat ozywil

:-P

4 i 6 sa najlepsze. Szczegolnie to 6, takie delikatne, zalotne.
w 5 podobaja mi sie oczy.
Choć jak M. mowił patrzac na te foty to w sumie swiatło maja takie sobie. Nie sa to zdjecia wielkich lotów.

#158 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 24 listopada 2011 - 16:09

Słyszałyście może czy przypadkiem Mucha nie urodziła dzisiaj córeczki? Właśnie podał pewien portal plotkarski i zastanawiam się czy to prawda :-D

#159 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 24 listopada 2011 - 16:13

AgnieszkaT, ja też wyczytałam to na pudelku... myślałam że ona będzie miała syna :P

#160 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 24 listopada 2011 - 16:14

Mamy dla Was wiadomość z ostatniej chwili. Nie została jeszcze wprawdzie oficjalnie potwierdzona, ale z naszych informacji wynika, że już można składać gratulacje. Dziś w nocy Anna Mucha urodziła swoje pierwsze dziecko. Aktorka i jej partner doczekali się córeczki.

Z naszego źródła wiemy, że poród nie odbył się w sposób naturalny. Lekarze przeprowadzili cesarskie cięcie.

źrodło: pudelek.pl
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”