Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Dobre i tanie kosmetyki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
167 odpowiedzi w tym temacie

#101 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 14:30

amoramor, może dopisz w jakiej mniej więcej cenie jest ten specyfik i czy jest dostępny w każdej drogerii,bo ja pierwszy raz o nim słyszę ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#102 emem

emem
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 16:13

uwielbiam ziaję, chyba wszystkie kosmetyki mi odpowiadają, pieknie pachnie ich seria pomarańczowa - żel pod prysznic, masło do ciała, balsam do ust :) masło kakaowe z tej formy też jest super :) Często uzywam też Lirene, żel pod prysznic mango i oliwka pachnie przepieknie i do tego nawilża skóre, kremy lirene your style też wielki plus za cenę, zapach i skuteczność :)

#103 gagancia

gagancia
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 08 sierpnia 2011 - 22:48

Ja polecam produkty aloesowe tzn.nawilżający żel aloesowy i mgiełkę firmy laboratoria natury, dobrze wchłaniają się i nawilżają nawet podrażnioną skórę.

#104 adonis

adonis
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 09 sierpnia 2011 - 15:33

Dobre i tanie - to jeszcze współgra ze sobą? ;-) Aż nie chce się wierzyć ;-)
Istnieją takie kosmetyki, ale inna kwestia jest taka, co dla kogo oznacza "tani kosmetyk"
Ja uważam, że np. maseczka oczyszczająca LEROSETT Mineral deep cleanser w cenie 59 zeta jest dobrą ofertą. Podobnie zresztą jak profesjonalne algi LEIM w cenie 79 złotych. Jeśli coś jest skuteczne, to cena z reguły jest do akceptacji ;-)

#105 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 17 sierpnia 2011 - 20:41

Ja mam troszkę inne pojęcie taniości. :) Z dobrych tanich, to ma ziaja, floslek ma też fajne i w miarę przystępne ceny (choćby te żele ze świetlikiem), do tych tańszych zaliczyłabym też soraye, też mają przystępne ceny (szczególnie w promocji). Tych z najtańszych nie kupuję. Jakoś na dniach był artykuł, że te najtańsze szkodzą.
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#106 zuza.one

zuza.one
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 09 września 2011 - 15:06

Dobre i tanie - to jeszcze współgra ze sobą? ;-) Aż nie chce się wierzyć ;-)

Współgra współgra... można znaleźć prawdziwe perełki wśród kosmetyków tanich marek ;) Dla mnie przykładami tego są krem-mus do twarzy Lirene, lakiery do paznokci i kosmetyki kąpielowe Mariza, balsamy Ziaja i AA
Dołączona grafika

#107 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 11 września 2011 - 20:17

a czy któraś z Was używała kiedyś kosmetyków z firmy PALOMA? pamiętacie taką firmę? dawno dawno temu miałam podkład i tusz z tej firmy ale już dawni nigdzie nie widziałam tych kosmetyków <bezradny></span> nie orientujecie się czy gdzieś je znajdę?
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#108 zuza.one

zuza.one
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 12 września 2011 - 11:00

Ja słyszałam o Palomie, w sensie pamiętam tę firmę sprzed wielu lat ale myślałam że już dawno się rozpadła.
Dołączona grafika

#109 lukrecja7777

lukrecja7777
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 21 września 2011 - 09:43

Ja sobie chwalę kosmetyki do kąpieli czy paznokci z Gal. Taka odżywka keratynowa do paznokci jest super i bardzo wydajna a cena ok. 10 zł.

#110 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 21 września 2011 - 10:13

Ja sobie chwalę kosmetyki (...) z Gal

Dołączam do pochwał :D
Mają szeroką gamę olejków do twarzy, które na moją cerę działają genialnie <ookk></span>
Nawilżają, natłuszczają, odżywiają, wygładzają a kosztują w granicach 10-15 zł :mrgreen:
Zapakowane są w takie żelatynowe kapsułki w kształcie rybek - jedna rybka wystarcza mi na 3 razy, a jest ich 48 w opakowaniu ;-)

do paznokci

również w paznokcie je wsmarowuje :D Nawet nie kupuje oddzielnie do twarzy i paznokci, tylko podczas masażu twarzy wcieram ją też w paznokcie ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#111 Lutka333

Lutka333
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 22 września 2011 - 12:48

Ostatnio dorwałam masło do ciała Natural Body Flosleku i musze przyznać, że jestem zachwycona. wybrałam wersję z opuncją i białą herbatą. Świetnie nawilża i jest bardzo wydajne. A co najważniejsze nie zapłaciłam za nie jakiejś wygórowanej ceny :)

#112 kartob76

kartob76
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 26 września 2011 - 09:02

A ja ostatno wypróbowałąm tlenowe kosmetyki są rewelacyjne i niedrogie.

Pozdrawiam

#113 Antracea

Antracea
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 28 września 2011 - 14:40

Jeżeli chodzi o tanie kosmetyki to lubię Ziaję (np. Masło Kokosowe) a z kolorowych uważam że godny polecenia jest Ruby Rose

#114 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 28 września 2011 - 15:31

Jeżeli chodzi o tanie kosmetyki to lubię Ziaję

u mnie to jest numer 1 <ookk></span> lubię zarówno kremy do rąk jak i żele pod prysznic, a ostatnio zakupiłam mężowi coś do golenia z Ziaji i powiedział że super
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#115 MISSbutterfly

MISSbutterfly
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 04 października 2011 - 11:43

I ja dołączam do chwalących kosmetyki Gal. Taka rybka starcza na 2-3 aplikacje, efekty są super, a cale opakowanie wystarcza mi na kilka miesięcy :mrgreen: I to za ok. 15 zł :mrgreen:

#116 danka

danka
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 28 października 2011 - 12:26

Nasz polska Ziaja oczywiście :)

#117 Markotka

Markotka
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 07 grudnia 2011 - 14:22

popieram też lubię, do tego trochę tanich kosmetyków naturalnych z minerałami z m. martwego. Świetne są i polecam peelingi solne, za 20zł można wyrwać duże opakowanie marki lady mineral takiego peelingu np. cytrynowego. Pudełko ma aż 0,25kg i jest super wydajne, kupuję raz i zapominał na pół roku ... tanio i porządnie.

#118 marcza

marcza
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 07 grudnia 2011 - 22:35

Ja polubiłam mydło pod prysznic z Ziaji - kakaowe, pyszne, pachnące

#119 evunik

evunik
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 17 grudnia 2011 - 15:35

Też Ziaja - oczywiście nie wszystko jak leci, ale maja taki krem do twarzy z białą herbatą - super

#120 plinkq

plinkq
  • Użytkownik
  • 262 postów

Napisano 17 stycznia 2012 - 22:26

Z Ziaji kupiłam dziś peeleing (opis w peelingach) i płyn do demakijażu oczu. Słów kilka o płynie: cena 4 zł, delikatny, nie podrażnia, usuwa dokładnie tusz. Jestem zadowolona