Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Dobre i tanie kosmetyki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
167 odpowiedzi w tym temacie

#121 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 19 stycznia 2012 - 13:20

Ja też lubię ziają , chociaż nie wszystko...
A pod prysznic lubie żele z avonu -mają ciągle nowe zapachy i kosztują 6-7 zł :D
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#122 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 19 stycznia 2012 - 15:25

Uwielbiam serię kakaową z Ziaji, kocham ten zapach :-D Też bardzo często kupuję Ziaję, jedyne czego nie lubię to ich kremów do rąk, bo mi strasznie ściągają skórę i ogólnie jakoś wysuszają :roll:

er3mjw4zst9mivdb.png

#123 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 19 stycznia 2012 - 15:45

ja też nie lubię ich szamponów i wszelkich kremów do twarzy ;P

za to płyn do higieny intymnej z korą dębowa chyba najlepszy!
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#124 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 19 stycznia 2012 - 15:46

za to płyn do higieny intymnej z korą dębowa chyba najlepszy!

A to tego nie miałam nigdy, muszę kupić i zobaczyć <hmmm1></span>

er3mjw4zst9mivdb.png

#125 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 19 stycznia 2012 - 22:54

Ja też lubię z ziaji kosmetyki a szczególnie płn do higieny intymnej jest idealny dla mnie.

#126 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 20 stycznia 2012 - 09:40

No własnie też o nim pisałam :)

A sluchajcie -przedwczoraj odebrałam transparentny puder z avonu za 12,90 w kamieniu i jest super! Prawie jak vichy za 90 zeta... :-P

#127 pollyana

pollyana
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 10:49

Kurczę, najgorsze, że dużo z tych kometyków nafaszerowanych jest parabenami i innymi rakotwórczymi substancjami :( Sama byłam zafascynowana pudrem transparentny z Virtuala, patrzę na skład, a tam mnóstwo parabenów :/

#128 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 15 sierpnia 2012 - 22:08

Naprawdę dobre i w niskiej cenie bo do dziś była np. promocja w rossmanie za niecałę 7zł sztuka są kosmetyki Evree. naprawdę fajne i skuteczne.
Dołączona grafika

#129 KasiaKaa

KasiaKaa
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 21 sierpnia 2012 - 08:41

Pueria, a co konkretnie możesz polecić, bo czytałam, że niezłe są te ich kosmetyki?

#130 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 27 sierpnia 2012 - 02:49

Chętnie i ja się dowiem, bo muszę zrobić nowe zapasy kosmetyczne. Słuchamy! :)

#131 diablica91

diablica91
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 27 sierpnia 2012 - 09:40

Ja używam tylko zjiaji jeśli chodzi o kremy, mydła, balsamy, toniki itp a szampony i farby do włosów to tylko z sajosa natomiast dezodoranty to z garniera lub nivei. A jeśli chodzi o o tusze pudry, podkłady, cienie itp to albo z max factor lub rimmel

#132 AnnaMaria

AnnaMaria
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 08 września 2012 - 15:47

A ja ostatnio w kwestii dobrych i tanich kosmetyków to przekonuję się do kosmetyków indyjskich :) faajnie działają, a cenowo w przedziale "taniocha"

#133 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 08 września 2012 - 16:46

kosmetyków indyjskich

gdzie można takie nabyć ?
Mają atesty? :lol:

#134 alalis

alalis
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 26 września 2012 - 22:17

Polecam kosmetyki z biedroni. Są najtańsze:P ale tylko dla odważnych

#135 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 26 września 2012 - 23:36

alalis, Ja często kupuje kosmetyki z Biedry i nie narzekam. Są dobrej jakości i w niskiej cenie. Polecasz, a zarazem zaprzeczasz, nie rozumiem... Jednym odpowiadają, drugim nie, proste jak patyk od kaszanki.

#136 k000las

k000las
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 01 października 2012 - 15:29

Ciekawy temat ja chciałabym Wam polecić fluid, który stosuję od kilku lat, a jest to fluid z Rossmana Lovely Make-up brilliance, jest on do kazdego rodzaju twarzy, kosztuje ok. 7-8 zł,a jest wg mnie bardzo dobry, kryjący b.dobrze, jednak jest to fluid rozświetlający a więc trzeba użyć na niego pudru w kamieniu. (sprawdzcie na /reklama/ tam są podane ceny)Kolejne kosmetyki,które mogę polecić to kosmetyki firmy Ziaja!! Myślę,że każdy miał z nimi styczność. Są tanie i skuteczne. Ja stosuję np. Krem ziaja kasztanowy (zel do-nog) polecam :)) a jaki polecacie tusz do rzęs ?? bo ja nie mogę trafić miałam z avonu, z miss sporty, loreal itd i nic mi nie pasuje....:((

Pozdrawiam!

#137 ameliaa

ameliaa
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 29 maja 2016 - 17:52

Bielenda, krem nawilzajacy, Algi morskie - super zmiekcza skórę, nawilza i jest tani :)

#138 marika91

marika91
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 15 lipca 2016 - 11:59

ja moge polecic kosmetyki z oeparola, mam aktualnie plyn micelarnyhydrosense kosztował max 15 zl i jest super, moj ulubony, swietnie zmywa make up i oczyszcza, w ogole nie podraznia. w ogole oeparol jest tani, szczegolnie w stosunku do jakosci ich kosmetyków. 

#139 nejo

nejo
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 20 sierpnia 2016 - 13:30

Bardzo dobre kosmetyki jakościowo, a przede wszystkim w dobrej cenie można kupić w Drogeriach Natura. Ja najczęściej zamawiam przez ich e-sklep, ciężko przy dzieciach sobie pooglądać dokładnie, poczytać ulotkę. No i tam na bieżąco są informacje o promocjach, a mając kartę "klub natury" jeszcze fajniej cenowo się prezentują kosmetyki :) 

#140 czajko-wska

czajko-wska
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 23 sierpnia 2016 - 12:00

ja lubie kosmetyki ziaji :) są niedrogie a dobre w moim mniemaniu. Ostatnio odkryłam też ich szampony - według mnie super! :)