Dobre i tanie kosmetyki
Napisano 28 września 2009 - 08:53
jesli uzywasz zgodnie z zaleceniem zaledwie kropelke to nie powinien obciązać, stosuje jedwab-wole go od wszystkich "genialnych" odżywek,a on odrobinę obciąza jednak...
nie tylko, w zwykłej drogerii równieżdo kupieni w sklepach fryzjerskich
Napisano 28 września 2009 - 12:27
kiedyś miałam taką dobra miodową odżywkę do włosów w tubce, coś z serii 'apteczka babuni' chyba
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 30 września 2009 - 20:15
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 30 września 2009 - 21:14
poza tym produkt który z czystym sumieniem mogę polecić to jedwab z płynie do włosów firmy Loton, pod spodem ma taki napis ProVit
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 01 października 2009 - 10:22
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 10 października 2009 - 23:22
Napisano 12 października 2009 - 14:45
tak wogóle to znalazłam stronkę gdzie mozna porównać ceny produktów
Napisano 20 października 2010 - 10:37
Napisano 23 października 2010 - 12:22
Napisano 25 października 2010 - 11:35
Nie mysle o allegro, taki sklep internetowy.
Widzialam ze pojawil sie outlet kosmetyczny, maja bardzo niskie ceny, ktoras z Was moze cos o nich slyszala?
Mysle o zamowieniu od nich czegos na probe, zwlaszcza ze maja wiele rzeczy niedostepnych w Polsce.
Czekam na Wasze opinie,
dzieki!
Napisano 25 października 2010 - 20:07
Jeśli chodzi o Ziaja, to jakoś do mnie nie przemawiają kosmetyki z tej firmy. Miałam kiedyś mleczko po opalaniu z tej firmy i był okropny. Bardzo słabo się wchłaniał i był tłusty. Może innym odpowiada, ale moja skóra nie przepada za tymi kosmetykami.
Ja nie lubię kupować kosmetyków w sklepie internetowym. W ogóle nie lubię tego typu sklepów. Ja muszę wszystko zobaczyć na własne oczy, a najlepiej wszystko jeszcze dokładnie wymacać
Napisano 29 października 2010 - 21:19
Napisano 14 listopada 2010 - 14:27
to ja z tej samej kategorii polecęja mogę polecić odżywkę do paznokci
mianowicie odżywkę firmy Barbra Pro - ja mam z kreatyną i stwierdzam, że paznokcie stały się mocniejsze, grubsze, mniej łamliwe i nie rozdwajają się - po około 2-3 miesiącach stosowania
maluję nią pazurki, następnie nakładam bezbarwny lakier lub inny 'utwardzacz' czy tam 'nabłyszczacz' żeby była jeszcze dodatkowa ochrona przed urazami mechanicznymi i żeby ładnie błyszczały

Edytowane:
ups, przepraszam zupełnie o tym zapomniałamamoramor, może dopisz w jakiej mniej więcej cenie jest ten specyfik i czy jest dostępny w każdej drogerii
kosztuje około 8zł - przynajmniej w tej aptece, w której ja kupowałam a mianowicie 'Dbam o zdrowie'
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!