Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Dobre i tanie kosmetyki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
167 odpowiedzi w tym temacie

#61 pizmak

pizmak
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 18:44

Hmmm, być może wyszło male nieporozumienie, bo DYS (design your style) to seria Lirene:)

A kontynuując temat tanich kosmetyków, to u mnie w rossmanie (na Sadybie) jest promocja kremu - mus witalizujący z tonikiem DYS za 20 zł!

#62 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 19:41

no faktycznie źle musiałam zrozumieć ale pisałaś tak jakbyś zmywała tonikiem :)
ja przyznam szczerze że makijażu z buzi nigdy nie zmywam mleczkiem ani czymś takim - mam tylko preparat do demakijażu oczu, a fluid z buzi dobrze schodzi mi normalnie pianką do mycia. wcześniej jak używałam żeli do buzi to zmywałam makijaż żelem, teraz się na tą bawełnianą pianke przerzuciłam i też się ładnie czyści. a jaka oszczędnośc na dodatkowym kosmetyku ;)
Dołączona grafika

#63 milanogirl

milanogirl
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 08:40

Z fajnych i naprawdę niedrogich kosmetyków mogę polecić krem oliwkowy Ziaja. Pozostawia na skórze tłustą warstewkę (wiem, ze nie wszystkim Wam odpowiada) i dość długo się wchłania, dlatego częściej używam go na noc, niż w dzień, ale świetnie nawilża, ma bardzo przyjemny zapach i kosztuje grosze :)

#64 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 20:16

mogę polecić krem oliwkowy Ziaja

ja mam też oliwkowy ale do rączek i również jest rewelacyjny :mrgreen:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#65 songofthemoon

songofthemoon
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 21 listopada 2008 - 08:50

równiez moge polecic ziaje...przez lata stosowalam vichy albo la roche-porsay i taka zmiania na bardziej naturalne kosmetyki oplacila sie:)
wszytsko jest fikcja ja rowniez

#66 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 21 listopada 2008 - 10:37

Podpisuję się pod tym. Ziaja ma naprawdę dobre kosmetyki, a i cena też bardzo atrakcyjna

#67 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 21 listopada 2008 - 12:10

mleczko do demikajazu ogorkowe z ziai ;-) dla mnie niezastapione ;-) bardzo wydajne i niedrogie.... 4,99 wczoraj dalam w auchan :-P

#68 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 13:47

Szampon Barwa czarna rzepa. mam przetłuszczajace sie włosy a po tym szamponie nie musze myć głowy co drugi dzień. Włosy po nim nie sa bardzo błyszczace ale mnie akurat na tym nie zalezy . Polecam . Ja w realu zapłaciłam 2,99. ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#69 songofthemoon

songofthemoon
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 19:08

co do szamponów moge polecic Issana Med ktory mozna kupic w drogeriach rossman. mialam bardzo ale to bardzow wysuszone wlosy natomiast po nim sa b.odbudowane i miekkie. pamietam ze zaplacilam za niego 4.99
wszytsko jest fikcja ja rowniez

#70 tuśka

tuśka
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 11:01

ja mogę pochwalić serię prostującą Nivea Straight&Easy, kosztowała mnie całość (szampon, odżywka i balsam prostujący) ok 25 zł (promocja). dobre, sprawdzone, tanie, jak przystało na Nivea :)
„And all I know is I don't regret, that life has brought me here, where I am…” Proszę o głos dla tego Zdolniachy :)

#71 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 21:17

mogę pochwalić serię prostującą Nivea Straight&Easy

no ty chyba żartujesz :shock:

a do prostowania fajny jest taki balsam z loreala naprawde skuteczny

Załączone miniatury

• c_big378752.jpg

Dołączona grafika

#72 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 01 grudnia 2008 - 18:12

dla mnie niedrogie są kosmetyki Lirene (piling, tonik) ale jesli np. cos do włosów to ja wybieram Nivea, obecnie mam serię Straight&easy bo walczę ze swoimi pofalowanymi włosami :) a cenowo uważam że dostępne dla wszystkich jak na firmę z tradycją.
Dołączona grafika

#73 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 28 kwietnia 2009 - 14:35

polecam inositol z yves rocher! super sprawa! nie zostawiajacy sladow krem koloryzujacy do tawarzy!niedawno kupilam sonie tez balsam koloryzujacy z tej firmy z drobinkami zlota i olejek do masazu z serii spa -extra! polecam tez balsam do ust i krem oliwkowy z ziaji

#74 Pachulka

Pachulka
  • Użytkownik
  • 853 postów

Napisano 28 kwietnia 2009 - 14:43

tuptunio, tak zgadzam sie w pełni hot liss bez problemu daje sobie radę z moimi lokami :D
Od aniołka mam skrzydełka... lecz diabełek dał mi charakterek :D

Dołączona grafika

#75 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 17 maja 2009 - 14:05

mogę z czystym sumieniem polecić krem do rąk nawilżający z biedronki :-D kupiony przez zupełny przypadek oazał się rewelacją
Dołączona grafika

#76 Iwunia

Iwunia
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 17 maja 2009 - 21:56

Jestem bardzo zadowolona z płynu micelarnego firmy AA Ultra nawilżanie -do demakijażu oczu i twarzy , bardzo ładnie nawilża skórę i jest nie drogi jak na taki specyfik który ma w swoim składzie kwas hialuronowy dzięki czemu skóra robi się gładsza i nabiera blasku , zmniejsza przebarwienia -11 zł .Mam także kulkę z Garniera -nowość i jest niesamowita , ja teraz widzę różnicę że ten antyperspirant powoduje ze wcale się nie pocę i pięknie pachnie- kosztuje 10 zł. :lol: :mrgreen:
Uwielbiam wspólne zachody słońca na plaży z moim mężczyzną wtedy życie nabiera sensu!!

#77 ihmo

ihmo
  • Użytkownik
  • 104 postów

Napisano 18 maja 2009 - 10:26

mleczko do demikajazu ogorkowe z ziai ;-) dla mnie niezastapione ;-) bardzo wydajne i niedrogie.... 4,99 wczoraj dalam w auchan :-P

zgadzam się w stu procentach :)

#78 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 18 maja 2009 - 10:48

ihmo, ja też się zgadzm co do tego mleczka, używam go od lat. Tyle że ja je kupuje po prawie 6 zł...

<ookk>

#79 ihmo

ihmo
  • Użytkownik
  • 104 postów

Napisano 18 maja 2009 - 17:02

Bo to wszystko zależy od sklepu :)

#80 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 27 września 2009 - 19:16

nie wiem czy kiedys uzywalyscie jedwabiu do wlosow ;-) jest w takiej malenkiej buteleczce, do kupieni w sklepach fryzjerskich za ok 7-8 zl, i naklada sie kropelke na wlosy. Mnie dzieki temu mniej sie koncowki rozdwaja, wloski blyszcza i starcza mi na kilka miesecy mimo ze uzywam prawie codziennie w wlosy mam dlugie :-D

super sprawa :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."