Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Dobre i tanie kosmetyki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
167 odpowiedzi w tym temacie

#21 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 19 października 2008 - 20:52

a ja polecam dobra i tania piankę do mycia buzi Lirene Design your style, nadaje się do każdego rodzaju cery, śliiiiicznie pachnie i kosztuje trochę ponad dyszkę.
Dołączona grafika

#22 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 19 października 2008 - 21:49

A ja ostatnio znalazłam fajny krem z peelingiem do stóp z no36 (przyznam się nie znam nic innego z tej firmy). Ritka - to do tej pianki dokup sobie jeszcze krem matujący. Jest skuteczny i nie robi maski z mojej twarzy. :)
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#23 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 20 października 2008 - 22:08

Maud nie omieszkam kupić - wierzę w prawo serii :)
a dzisiaj mama mi kupiła do łazienki mydło do mycia rąk z Lidla :shock: o zapachu limetki... no powiem wam że zapach ZNIEWALA po prostu a ręce wcale nie są wysuszone, jakby się można było po 'noł nejmie' spodziewać!
Dołączona grafika

#24 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 21 października 2008 - 00:36

Wydaje mi się, że te niektóre noł nejmy poza opakowaniem i ceną mało się różnią od tych już rozreklamowanych(chociaż jednak bardziej mam zaufanie do tych znanych). Jakiś czas temu używałam peelingu do twarzy Lirene, nie dość, że pięknie pachnie to jak dla mnie efekty były zadowalające.

#25 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 25 października 2008 - 20:42

Zgadzam się. Dlatego nie zamykam się na produkty no name. Pamiętam kiedyś kupiłam taki rossmanowski krem i nie był najzgorszy. ;)
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#26 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 26 października 2008 - 10:55

balsam do ciala NUTRISECIFIC z Yves Rocher- skora super gladka i elastyczna

#27 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 27 października 2008 - 10:22

balsam do ciala NUTRISECIFIC z Yves Rocher- skora super gladka i elastyczna

Ale uważam, że firma Yves Rocher nie jest tania...

<ookk>

#28 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 27 października 2008 - 13:30

to zależy. w sklepie faktycznie nie jest najtaniej ale jak ktoś kupuje w sprzedaży wysyłkowej to jest masa bonusów i zniżek.
Dołączona grafika

#29 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 27 października 2008 - 19:33

Ale uważam, że firma Yves Rocher nie jest tania...

Zgadzam się, do najtańszych nie należy. Kupuję tylko ze względu na zapach, bo jakością jakoś się nie wybijają. Bardzo lubiłam żel bodajże z bambusem. :)

#30 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 27 października 2008 - 20:06

to troche tak jak ja- uwielbam te zapchy... az sie rozmarzylam ;)

#31 pizmak

pizmak
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 29 października 2008 - 10:19

Ja też mogę polecić Lirene serię DYS, pianka do mycia twarzy jest rewelacyjna, zapłaciłam za nią w rossmanie tylko 17 zł:D
I lakiery Inglota są świetne i na długo starczają!

#32 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 29 października 2008 - 10:23

jesli chodzi o firme Lirene to ja polecam puder w kremie, kosztuje 10zl i jest super, nie zosawia zadnej maski, wyglada tak naturalnie, po prostu super jak dla mnie, polecam rowniez Loreal Pure Zone zel do mycia twarzy gleboko oczyszczajacy, pomaga mi jak cos mi nieraz wyskoczy na twarzy, na drugi dzien jest widoczna poprawa
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#33 pizmak

pizmak
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 30 października 2008 - 10:45

Pudru nie używałam Lirene, ale podkładu tak - ostatnio znowu na niego poluję, czekam na dostawę kosmetyków do mojej drogerii:/

#34 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 30 października 2008 - 11:56

peelingi i balsamy do ciala owocowe, tak pachna slicznie, ze mam ochote ich sprobowac :-P kiwi albo truskawka najlepsze :mrgreen:

[ Dodano: 2008-10-30, 11:58 ]
ojejku zapomnialam o firmie- Joanna :-D
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#35 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 30 października 2008 - 19:12

no i balsamy do ciała 4 pory roku :-D siuuuper :mrgreen:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#36 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 31 października 2008 - 22:33

hm
kupiłam dzisiaj żel świetlikowy pod oczy
właściwie zapomniałam o istnieniu świetlika . ostatni raz używałam w podstawówce na jęczmień
dzis kupiłam żelikza 3,50 :)
fajna rzecz ;P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#37 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 31 października 2008 - 22:34

kupiłam dzisiaj żel świetlikowy pod oczy

a na co to to jest?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#38 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 31 października 2008 - 22:38

no to tak...

świetlik łąkowy> Świetlik był od dawna stosowany w leczeniu alergicznych i bakteryjnych zapaleń spojówek oczu, ponieważ zawiera on aukubinę która hamuje wydzielanie histaminy, co zmniejsza reakcje alergiczne. Ponadto garbniki i kwasy polifenolowe zawarte w świetliku mają właściwości przeciwzapalne i przeciwbakteryjne, niszczą wiele szczepów bakterii, m.in. gronkowce i paciorkowce. Uszczelniają naczynia krwionośne oczu, zapobiegają także krwawieniom z naczyń siatkówki. Świetlik może być stosowany w zapaleniach spojówek oczu i brzegów powiek, w wiosennym zapaleniu spojówek, przypadkach ,jęczmieni", a także w przypadkach zmęczenia oczu pracą przy sztucznym świetle, czy długim oglądaniem telewizji. Jest on również cenny dla ludzi, których oczy są nadwrażliwe na promienie słoneczne. Może być polecany do przemywania oczu w przypadkach katarów przebiegających z ostrym łzawieniem. Powinni o nim pamiętać ludzie narażeni na pyły i dymy przemysłowe.

żel świetlikowy mój > Preparat wygładza skórę wokół oczu, łagodzi lekkie podrażnienia i zaczerwienienia, zmniejsza obrzęki. Działa odprężająco i kojąco na obolałe i piekące powieki. Żel można stosować bez ograniczeń zawsze wtedy, gdy pojawi się uczucie dyskomfortu, nadaje się pod makijaż. Żel wskazany szczególnie dla tych, którzy dużo piszą, czytają, pracują przy komputerze i mają zmęczone, wrażliwe oczy skłonne do zmęczenia i łzawienia
nie ma mnie tu i nie będzie.

#39 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 01 listopada 2008 - 00:23

achaaaaa.. a na cienie pod oczami też pomaga?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#40 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 01 listopada 2008 - 12:29

Kupilam szampon i odzywke do wlosow farbowanych z JOANNY. Polecam bardzo tanie a na prawde fajne:)