Dobre i tanie kosmetyki
Napisano 19 października 2008 - 21:49
Napisano 21 października 2008 - 00:36
Napisano 25 października 2008 - 20:42
Napisano 26 października 2008 - 10:55
Napisano 27 października 2008 - 10:22
balsam do ciala NUTRISECIFIC z Yves Rocher- skora super gladka i elastyczna
Ale uważam, że firma Yves Rocher nie jest tania...
Napisano 27 października 2008 - 19:33
Ale uważam, że firma Yves Rocher nie jest tania...
Zgadzam się, do najtańszych nie należy. Kupuję tylko ze względu na zapach, bo jakością jakoś się nie wybijają. Bardzo lubiłam żel bodajże z bambusem.
Napisano 27 października 2008 - 20:06
Napisano 29 października 2008 - 10:19
I lakiery Inglota są świetne i na długo starczają!
Napisano 29 października 2008 - 10:23
Napisano 30 października 2008 - 10:45
Napisano 30 października 2008 - 19:12
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 31 października 2008 - 22:33
kupiłam dzisiaj żel świetlikowy pod oczy
właściwie zapomniałam o istnieniu świetlika . ostatni raz używałam w podstawówce na jęczmień
dzis kupiłam żelikza 3,50
fajna rzecz
Napisano 31 października 2008 - 22:38
świetlik łąkowy> Świetlik był od dawna stosowany w leczeniu alergicznych i bakteryjnych zapaleń spojówek oczu, ponieważ zawiera on aukubinę która hamuje wydzielanie histaminy, co zmniejsza reakcje alergiczne. Ponadto garbniki i kwasy polifenolowe zawarte w świetliku mają właściwości przeciwzapalne i przeciwbakteryjne, niszczą wiele szczepów bakterii, m.in. gronkowce i paciorkowce. Uszczelniają naczynia krwionośne oczu, zapobiegają także krwawieniom z naczyń siatkówki. Świetlik może być stosowany w zapaleniach spojówek oczu i brzegów powiek, w wiosennym zapaleniu spojówek, przypadkach ,jęczmieni", a także w przypadkach zmęczenia oczu pracą przy sztucznym świetle, czy długim oglądaniem telewizji. Jest on również cenny dla ludzi, których oczy są nadwrażliwe na promienie słoneczne. Może być polecany do przemywania oczu w przypadkach katarów przebiegających z ostrym łzawieniem. Powinni o nim pamiętać ludzie narażeni na pyły i dymy przemysłowe.
żel świetlikowy mój > Preparat wygładza skórę wokół oczu, łagodzi lekkie podrażnienia i zaczerwienienia, zmniejsza obrzęki. Działa odprężająco i kojąco na obolałe i piekące powieki. Żel można stosować bez ograniczeń zawsze wtedy, gdy pojawi się uczucie dyskomfortu, nadaje się pod makijaż. Żel wskazany szczególnie dla tych, którzy dużo piszą, czytają, pracują przy komputerze i mają zmęczone, wrażliwe oczy skłonne do zmęczenia i łzawienia
Napisano 01 listopada 2008 - 12:29