Ja mój noszę na palcu środkowym prawej ręki. Serdeczny będzie przeznaczony na obrączkę
Pierścionki zaręczynowe
Napisano 04 maja 2011 - 16:52
Ja mój noszę na palcu środkowym prawej ręki. Serdeczny będzie przeznaczony na obrączkę
Napisano 04 maja 2011 - 17:16
W Twoim masz brylant czy cyrkonię?
Cyrkonię, ale i tak się szarpnął, bo chciałam srebrny (nie trawię złotego koloru) a dostałam z białego złota. Nie lubię nosić drogich rzeczy, mam złe wspomnienia po utracie już jednego pierścionka
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 08 maja 2011 - 09:48
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 08 maja 2011 - 11:17
To mi bardziej na cyrkonie wygląda ale może się mylęAle ja nie chciałabym takiego, bo dla mnie muszą być diamenciki, a na taki duży brylant, nie stać by mnie było
Napisano 08 maja 2011 - 14:48
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 08 maja 2011 - 16:10
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 08 maja 2011 - 21:50
tak to są cyrkonie. Mi tam wszystko jedno czy to brylant czy cyrkonia i tak bym nie potrafiła rozróżnićTo mi bardziej na cyrkonie wygląda ale może się mylęAle ja nie chciałabym takiego, bo dla mnie muszą być diamenciki, a na taki duży brylant, nie stać by mnie było
Napisano 09 maja 2011 - 19:18
Ale ja nie złośliwie. Też prawdopodobnie mam z cyrkoniami bo facet powiedzieć mi nie chce z czym on jesttak to są cyrkonie. Mi tam wszystko jedno czy to brylant czy cyrkonia i tak bym nie potrafiła rozróżnić
Po za tym pierścionek zaręczynowy to symbol, a nie kolejny bajer, którym można się pochwalić... Przynajmniej dla mnie
Napisano 09 maja 2011 - 21:17
Ajj Twojej wypowiedzi nie odebrałam jako złośliwość. Tuptunio napisała, że ona to tylko brylanty toleruje, więc odpisałam co uważam, ale to też nie złośliwie, bo każdy ma inny gustAle ja nie złośliwie. Też prawdopodobnie mam z cyrkoniami bo facet powiedzieć mi nie chce z czym on jest
Napisano 12 maja 2011 - 19:11
Napisano 12 maja 2011 - 19:24
Aneczka sliczny jest, w sam raz.
ja bym chciała aby był u nas zwyczaj aby obraczke i pierscionek nosic na lewej bo jestem leworeczna i jakos wole ogolnie pierscionki na tej dłoni nosic
Napisano 13 maja 2011 - 09:23
coraz częściej spotykam się z tym, że w PL nosi się obrączkę/pierścionek na lewej ręce. Nie wiem skąd się to wzięło, bo to raczej angielski zwyczaj, ale może właśnie z wygody. Ja jestem praworęczna i znowu mnie denerwują pierścionki na lewej ręce. Ale jak obrączka w końcu trafi na palec to pierścionek będę musiała przełożyc na lewą i się przyzwyczaićja bym chciała aby był u nas zwyczaj aby obraczke i pierscionek nosic na lewej bo jestem leworeczna i jakos wole ogolnie pierscionki na tej dłoni nosic
Napisano 28 maja 2011 - 14:03
Napisano 31 maja 2011 - 12:34
ajjj.... sama bym juz chciala