Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pierścionki zaręczynowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1190 odpowiedzi w tym temacie

#881 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 24 stycznia 2011 - 14:31

zamazane zdjęcie strasznie.
Mało co widać.
Ale chyba delikatny taki.
Ładny ;-)

#882 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 24 stycznia 2011 - 15:21

Nie wyraź :-D na fotka,ale zdaje się ,że mam podobny pierścioneczek.Sąw nim takie drobne cyrkonie.

#883 Kingusia

Kingusia
  • Użytkownik
  • 312 postów

Napisano 24 stycznia 2011 - 15:30

Są po trzy z każdej strony. Nie da się tego ując na jednym zdjęciu :P
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#884 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 24 stycznia 2011 - 23:07

Noo, szkoda że takie niewyraźne foto. Ale jak dobrze kminię i dopowiadam sobie wyobraźnią- to wydaje mi się ładny :) Te cyrkonie fajny efekt tworzą :-D
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#885 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 25 stycznia 2011 - 08:32

Kingusia, wydaje mi się że koleżanka ma taki sam <hmm></span> ogólnie ładny ale to jeszcze nie to co mi się bardzo podoba

#886 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 25 stycznia 2011 - 11:38

Kingusia, faktycznie zdjęcie niewyraźne, ale mnie się bardzo podoba taki układ pierścionka :) Widać, że jest delikatny i przy drobnych paluszkach na pewno się pięknie prezentuje :)

#887 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 25 stycznia 2011 - 13:44

Kingusia strasznie zamazane zdjecia i prawie nic na nim nie widac <bezradny></span>
domyslam sie jednak, ze pierscionek ladnie sie prezentuje.
Wyglada na taki delikatny.

201407101662.png

#888 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 19:01

delikatny i bardzo ladny
ale sprobuj jeszcze jedno zdjecie zrobic ;-)

#889 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 20:57

fajny, delikatny i orginalny :) gratuluje :)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#890 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 30 kwietnia 2011 - 21:46

Szukałam, szukałam i nie znalazłam takiego tematu. Mianowicie, na której ręce powinno nosić się pierścionek zaręczynowy? Gdy mój luby w lutym mi się oświadczył włożyłam pierścionek na serdeczny palec lewej dłoni. Jakie było moje zdziwienie gdy wszyscy się zaczęli czepiać tego gdzie go noszę. Jak kto gdzie? Przecież na prawej będzie obrączka, a i lewa strona bliżej serca... Miejsca mojej ukochanej błyskotki nie zmieniłam do dziś, ale ciekawi mnie czy macie podobne doświadczenia?
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#891 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 02 maja 2011 - 12:12

Szkoda tylko, że po wrzuceniu mojego tematu do tego - moje pytanie umarło śmiercią naturalną :(
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#892 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 maja 2011 - 18:40

Madź, ja już Ci odpisuje. Gdybym zrobiła to wcześniej to mój nowy post skleiłby się ze starym i dzisiaj o 22.51 znikł ;-) dlatego z odp czekałam.

Ja zawsze uważałam (i słyszałam :-P ),że pierścionek zaręczynowy nosi się na prawej ręce dopóki nie będzie trzeba nałożyć tam obrączki. Czyli po ślubie pierścionek zmienia rękę. Ale skoro Tobie jest wygodniej nosić pierścionek na lewej to ja nie widzę problemu ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#893 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 02 maja 2011 - 18:45

Ja zawsze uważałam (i słyszałam :-P ),że pierścionek zaręczynowy nosi się na prawej ręce dopóki nie będzie trzeba nałożyć tam obrączki

U nas w Polsce się tak przyjęło, bo z kolei np. w USA (o ile czegoś nie pomyliłam) nosi się na lewej. Co kraj to obyczaj ;-) choć do mnie od początku bardziej przemawiało właśnie tłumaczenie, że pierścionek zaręczynowy powinien być noszony na lewej ręce, bo bliżej serca i jeśli kiedyś się takowego doczekam to właśnie tak go będę nosić :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#894 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 maja 2011 - 18:48

Ja nie wyobrażam sobie nosić jakiegokolwiek pierścionka na lewej ręce. Jakoś mi to przeszkadza. Dlatego ja pierścionek noszę na prawej :-) Może kiedyś się przekonam do noszenia na lewej ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#895 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 maja 2011 - 19:09

ja wiem , ze sa osoby co nosza na serdecznym prawej a potem zakladaja tam obraczke, sporo osób nosi tylko obraczke , wiec to rozwiazanie mogło by byc. w moim przypadku przekladanie z jednej reki na druga by nie przeszło, bo nie mama tego samego rozmiaru palca serdecznego z lewej i prawej reki.
widziałam , tez osoby , które nosza na srodkowym palcu pierscionek, a na serdecznym tej samej reki obraczke.
mnie sie najbardziej podoba pierscionek serdeczny lewa ,a obrączka serdeczny prawa.
ale kazdy powinnien nosic tak jak mu wygodnie, nawet na łancuszku :D

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#896 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 02 maja 2011 - 21:23

Nos tak jak Tobie sie podoba i jak jest Ci najwygodniej. Ja od poczatku nosze pierscionek zareczynowy na palcu serdecznym lewej reki, a na prawej jest obraczka i wszystko gra ;-)
Dołączona grafika

#897 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 03 maja 2011 - 20:46

No to mnie pocieszyłyście :)

A to moje malutkie cudeńko:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

:mrgreen:

#898 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 03 maja 2011 - 23:36

Madź jest śliczny taki delikatny i skromny <dreams></span> mam nadzieje, że kiedyś
i ja się takiego doczekam. Bardzo mi się podobają pierścionki zaręczynowe tego typu.

201407101662.png

#899 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 04 maja 2011 - 11:41

Madź , bardzo mi się podoba. Z pierścionkami zaręczynowymi to mam tak, że albo bardzo mi się podobają, albo wcale i nie potrafię zazwyczaj uzasadnić dlaczego. Chyba przede wszystkim musi pasować do przyszłej panny młodej. Twój jest delikatny, ale jednak nie za skromny, bardzo ładny :-)

#900 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 04 maja 2011 - 16:36

Madź, bardzo ładny, w moim guście. Skromny ale zauważalny ;-)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png