Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pierścionki zaręczynowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1190 odpowiedzi w tym temacie

#921 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 27 lipca 2011 - 12:33

A ja chyba nie pokazywałam jeszcze swojego. Oto on. W rzeczywistości bardzo się błyszczy, na zdjęciu tego nie widać...

#922 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 12:41

Anonimka,pierścioneczek niezwykle bogaty,ale ma swój urok i n ie potrzebuje dodatkowej oprawy,typu kolczyki ,czy wisiorek.Sam w sobie jest piękną ozdobą. :-)

#923 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 27 lipca 2011 - 12:48

Sam w sobie jest piękną ozdobą.

Dlatego nie noszę nawet na drugiej dłoni pierścionka od chrzestnej i od mamy bo byłoby tego za dużo ;-) . Ale o jakimś wisiorki do niego to raczej myślę. Nawet widziałam podobny. Na ślub chciałabym coś sobie dopasować do niego...

#924 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 12:49

Anonimka, tutaj rzeczywiście słabiej się błyszczy, ale wiem, że w rzeczywistości jest piękny! ;-) oglądałam takie i to jest zdecydowanie mój typ jeśli chodzi o pierścionek zaręczynowy, bardzo mi się podoba ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#925 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 27 lipca 2011 - 12:51

Dzięki za opinie :*
JA mam grube i długie palce dlatego zawsze chciałam mieć taki większy. Choć Połówek moich typów za bardzo nie widział to i tak trafił <serducho></span>

#926 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 12:57

Anonimka, pierścionek co prawda trochę duży (jak dla mnie - ale ja mam chude paluszki :-> ), ale mimo to śliczny! A w pudełeczku się błyszczy :P Przynajmniej w moim monitorze ;-)
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#927 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 27 lipca 2011 - 13:04

A w pudełeczku się błyszczy :P Przynajmniej w moim monitorze ;-)

Chodziło mi o tą fotę na dłoni, tam nie widać błysku. Ale czy to ważne. Grunt, że jest :mrgreen: . Mam go na "nieserdecznym" palcu bo na serdecznym, obok, chcę mieć obrączkę :lol:

#928 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 13:06

Anonimka, Baardzo ładny jest taki królewski hehehe :)

#929 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 13:22

A mnie się podobają pierścionki z jednym oczkiem ;-)

#930 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 14:39

A mnie się podobają pierścionki z jednym oczkiem

mnie też takie się bardziej podobają, są skromniejsze, co nie oznacza, że pierścionek Anonimki mi się nie podoba. Jest też bardzo ładny. Taki inny. Zresztą pierścionek to tylko symbol. Każdy na swój sposób jest ładny i wyjątkowy :mrgreen:

201407101662.png

#931 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 15:38

Anonimka, iście królewski :D
bardzo ładny, podoba mi się <ookk></span>
osobiście chyba wolę takie z wieloma oczkami, bardziej 'rozbudowane' niż z jednym, wystającym oczkiem <bezradny></span> choć to zależy ogólnie od pierścionka
ale Twój naprawdę prezentuje się ślicznie :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#932 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 15:53

anonimka sliczny, coprawda wole jak jest mniejszy , al jest fajnyi dobrze, ze ma jeden kolor kamieni, nie jest napackane.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#933 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 16:49

iście królewski

dokładnie ;-) jak dla mnie zbyt strojny ale bardzo ładny. ma chłopak gust ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#934 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 17:09

Anonimka ma swój urok, choć dla mnie troszkę

zbyt strojny

;-)
Ale najważniejsze, że Tobie się podoba :-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#935 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 27 lipca 2011 - 21:02

Dzięki za wszystkie opinie :*

Podoba mi się bardzo i nie zamienię go na żaden inny choć ze 3 tygodnie temu Połówek stwierdził, że Jemu już się nie podoba i kupi mi inny <niemoge1></span> ale ja tego nie oddam, jest wyjątkowy...

#936 cutie

cutie
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 04 października 2011 - 08:40

Mam wielkiego doła i jestem zła. Wczoraj chłopak mi się oświadczył. Dał mi pierścionek, być może nie tak jak sobie wyobrażałam i nie taki jaki chciałam ale jest ładny (ponoć planował to troszkę później ale napadł go spontan i poszedł do aparta). Byłam szczęśliwa. Dzisiaj (nie wiem po co) weszłam na internet i wyszukałam mój pierścionek. No i bardzo się zaskoczyłam. Cena niby nie gra roli, to że to nie diament też być może nie. Ale pierścionek nawet nie dorównuje temu którym przed laty oświadczył się swojej byłej (był w związku z inną przez 8 lat i też byli zaręczeni). Ponoć jego miłość do mnie przewyższa cokolwiek czuł do byłej dziewczyny ale ten pierścionek mnie niemiło zaskoczył :(. Nie wiem co myśleć. Nie powinnam porównywać (jej miał diamencik a mój cyrkonie), bo ponoć liczy się gest i uczucie. Ale ucierpiało na tym moje serducho. Przeglądaliśmy kiedyś pierścionki i pokazałam mu jaki mi się podoba ale że jest bardzo drogi (ok. 2000 zł) a on mi powiedział że jestem tego warta. A tu cyrkonia za 500, w dodatku mam przed oczami jego byłej pierścionek (bardzo ładny). Jestem smutna i nic nie poradzę na to. Ktoś może powiedzieć że suka jestem, że powinnam się cieszyć że dostałam ten pierścionek albo materialistka, ale niestety tak nie jest. Jakby nie było ten pierścionek będę miała na palcu już do końca życia i kiedy tylko na niego nie spojrzę będę miała porównanie z jego byłej pierścionkiem. Wiem że miłości nie ocenia się po jakimś głupim pierścionku ale, dziewczyny jakieś znaczenie to ma. Czy tylko tyle jestem dla niego warta? A wiem że stać go na więcej. Załamana. Pocieszcie proszę.
"Perfection is an illusion, imperfection is beautiful..."

#937 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 04 października 2011 - 11:42

cutie, nie rozumiem kompletnie dlaczego to porównujesz. Może wtedy był w innej sytuacji finansowej? To, za jaką cenę jest pierścionek, nie świadczy jak mocno facet cię kocha. Znam dziewczyny które mają pierścionek za kilkadziesiąt złotych a nie oddały by go za żadne diamenty świata, bo jest właśnie od tego wybranego mężczyzny. Musisz przestać porównywać się z byłą bo zawsze będzie ci się wydawało, że jesteś gorsza - niestety my kobiety często tak mamy. Skup się na tym, że ją zostawił i to właśnie Ciebie wybrał! Oświadczyny mają oznaczać, że chce być z Tobą do końca życia a pierścionek to tylko symbol!

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#938 cutie

cutie
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 04 października 2011 - 12:51

Wiem, że masz świętą rację ale jakoś poczułam się w środku zraniona. Ja też wcześniej byłam zaręczona (byłam w związku 10 lat), pierścionek dostałam w pięknym parku, potem wino itd itd, ale to wszystko było na pokaz. Tu chodzi o to, że kobieta chce poczuć się wyjątkowo w tej chwili, nie mówię że tak się nie poczułam ale na miłość jaką mi cały czas deklaruje i sposób w jaki o mnie dba, spodziewałam się z jego strony oświadczyn bardziej romantycznych i wyniosłych. Myślałam że dokładnie przemyśli zakup pierścionka (a on poszedł i wybrał w 10 min), zorganizuje jakiś miły wieczorek, okazje...a to wszystko wydarzyło się jakby to były zwykłe urodziny. Co do jego byłej nie czuję zazdrości lub jakiegokolwiek zagrożenia bo wiem że nie darzył ją aż takim uczuciem jak mnie, ale jednak...uczucie że jej pierścionek był wybrany staranniej i bardziej przemyślany, troszkę uraził moją kobiecość. Co do finansów, być może jest teraz w gorszej sytuacji ale jak pisałam wcześniej, dwa tyg. temu pokazałam mu za 2000 zł i powiedział że jestem tego warta. A skoro jestem tego warta, dlaczego nie przyłożył się staranniej do wyboru takiego jaki mu pokazałam? :(...nie musiał być kąpany w gorącej wodzie i się tak śpieszyć..odnoszę wrażenie że zrobił to bo mamy obawy przed nieplanowaną ciążą...

#939 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 04 października 2011 - 13:05

odnoszę wrażenie że zrobił to bo mamy obawy przed nieplanowaną ciążą...

Może dlatego <bezradny></span>
Cutie - nie ważne za ile pierścionek, nie ważne czy wybiera się go tydzień czy 10 minut - jeśli zrobił to szybko, ale w przypływie tego, że uświadomił sobie, jak bardzo Cię kocha?Jeśli masz pewność, że to, co jest między Wami to miłość, to co tu ma do rzeczy pierścionek? Facet to facet - dla niego pierścionek to pierścionek, większej różnicy nie dostrzega - dla niego i diament i cyrkonia to po prostu świecący kamyczek, więc może Twój facet nawet nie widzi różnicy między pierścionkiem dla Ciebie i byłej?

pierścionek to tylko symbol!

;-)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#940 cutie

cutie
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 04 października 2011 - 13:25

"- jeśli zrobił to szybko, ale w przypływie tego, że uświadomił sobie, jak bardzo Cię kocha?"
Wierzę, że tak jest. I wiem, że cena pierścionka nie gra tu dużej roli. Znam dziewczyny, które noszą wielkie brylanty na palcach a zaręczyny miały z wielką pompą, ale ich związki pozostawiają wiele do życzenia. Zgadzam się że pierścionek to symbol oddania i miłości ale ja już miałam jakieś porównanie i to z jego byłą i to mnie tak tknęło. Muszę po prostu przestać o tym myśleć i cieszyć się tym, że być może pierścionek i oświadczyny nie były z "wyższej półki" ale za to uczucie jakie nas łączy jest wyjątkowe i jedyne :). Zresztą jest jeszcze wiele sposobów na jakie mój mężczyzna będzie miał okazję pokazać ile dla niego znaczę. Niekoniecznie musi to być pierścionek zaręczynowy.

[ Dodano: 2011-10-04, 14:48 ]
...a tak na marginesie to jest mój wypatrzony...może na którąś rocznice mi się dostanie ;)

Załączone miniatury

• img_prod3725_0_s.jpg