Pierścionki zaręczynowe
Napisano 09 grudnia 2010 - 17:22
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 10 grudnia 2010 - 12:43
nie sądzę, że to diament bo pewnie by strasznie dużo kosztował. Po co wiec szpanować taką wielgachną cyrkonią?
jak nie masz pewnosci to nie pisz, ze ktos szpanuje duza cyrkonia, moze jej narzeczonego bylo stac na taki brylant? Poza tym kazda kobieta ktora sie zareczy "szpanuje" pierscionkiem i niewazne, czy jest on z cyrkonia czy z brylantem, po prostu dla niej jest najpiekniejszy, jako narzeczona sama powinnas to zrozumiec. Sa gusta i gusciki, szczegolne jezeli chodzi o bizuterie
Melodia, Twoj pierscionek na zdjeciu nie wyglada zbyt fajnie, ale na pewno na zywo jest fajniej, u mnie bylo tak samo
Napisano 10 grudnia 2010 - 14:09
niom. Szczegolnie że cyrkonia to nie diamenty ktorym faktycznie mozna szpanować.jak nie masz pewnosci to nie pisz, ze ktos szpanuje duza cyrkonia
amoż ejej faceta stać na takie cudo ??moja znajoma ma pierścionek który jej chyba na 1cm w górę wystaje... nie sądzę, że to diament bo pewnie by strasznie dużo kosztował
Ważne ze Melodi sie podoba
Napisano 10 grudnia 2010 - 14:12
Napisano 10 grudnia 2010 - 17:15
dokładnie. Poza tym między cyrkonią a diamentem jest jeszcze cała gama różnych, pięknych kamieni. Choćby o Swarovskim powinnaś słyszeć.jak nie masz pewnosci to nie pisz, ze ktos szpanuje duza cyrkonia
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 10 grudnia 2010 - 18:56
Kamienie typu swarovski fajnie się błyszczą, ten bije po oczach tylko swoją wielkością.
Niestety, nie urzeka wyglądem, więc tym bardziej nie rozumiem.
Napisano 10 grudnia 2010 - 19:17
Jest po prostu trafiony w mój gust, moze zdjecia nie oddają tego jak naprawde wygląda... nie jest taki duży, no ale fakt- malutki to też nie jest...
Pasuje do mnie nie jest taki poważny... zdjęcia tego mogą nie pokazać, ale naprawdę jest delikatny mimo, ze większy... I do mnie , jak i do mojej osobowości pasuje idealnie:)
Napisano 11 grudnia 2010 - 09:40
tylko, że widać że nie jest to brylant.
jak golym okiem potrafisz rozroznic to dobra jestes, chyba, ze ma go juz dlugo, ale brylant tez po roku czy dwoch nie swieci jak na poczatku
Niestety, nie urzeka wyglądem, więc tym bardziej nie rozumiem.
Twoj moze niektorych kobiet tez nie urzekac, to po prostu kwestia gustu...
Jest po prostu trafiony w mój gust
no i to jest najwazniejsze, bo Ty go bedziesz nosila i to przede wszystkim Tobie ma sie podobac
Napisano 11 grudnia 2010 - 11:24
ja bym nie odróżniła...tylko, że widać że nie jest to brylant
ale moze sie cieszy jak każda narzeczona a nie szpanuje ?Dla mnie więc takie szpanowanie jest głupie
o jak wyglada TWoj ?? pokazywałasTwoj moze niektorych kobiet tez nie urzekac
ważne aby pierscionek nam sie podobał
[ Dodano: 2010-12-11, 11:59 ]
kashira napisał/a:
Twoj moze niektorych kobiet tez nie urzekac
o jak wyglada TWoj ?? pokazywałas
p.s. pytanie do Mirabelki
Napisano 11 grudnia 2010 - 18:30
Pokazywała- str.49 i nie bardzo rozumiem co to ma do rzeczy?pokazywałas
Mirka ja bym tam brylantu od cyrkonii czy kryształu nie odróżniła
Melodia
a mi się Twój pierścionek podoba. Widziałam kiedyś podobne i pięknie się prezentowały, wcale nie odpustowo
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 12 grudnia 2010 - 09:52
zwyczajnie jestem ciekawa ... nie widze nic niewłaściwego w pytaniu.nie bardzo rozumiem co to ma do rzeczy
no własnie... chyba trzeba mieć niezłą wprawe aby umieć rozróżniać. Ja sie kompletnie nie znam na kamieniach.ja bym tam brylantu od cyrkonii czy kryształu nie odróżniła
Napisano 12 grudnia 2010 - 10:43
zawsze o takim marzylam zeby choc jedem taki miec, on mi sie taki krolewski wydaje
ostatnio Ksiaze William podarowal podobny (cos w tym stylu) swojej wybrance
jest przesliczny
Napisano 12 grudnia 2010 - 12:09
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 12 grudnia 2010 - 12:12
Napisano 12 grudnia 2010 - 13:07
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 12 grudnia 2010 - 13:09
A to pierścionek księżnej Diany?i pomyslec ze ten pierscionek ma tyle lat i nikt nie powie , ze jest niemodny , a od zareczyn diany z ksieciem karolem tyle lat uplyneło
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt