Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Praca dyplomowa.. inżynierska, magisterska, licencjacka...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
716 odpowiedzi w tym temacie

#261 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 10 czerwca 2010 - 14:58

malgonka, Gratuluje <bravoo></span> <bravoo></span> <bravoo></span> <bravoo></span> <flow1></span> <flow1></span> <flow1></span> <flow1></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <bravoo></span> <bravoo></span> <bravoo></span> <bravoo></span> <flow1></span> <flow1></span> <flow1></span> <flow1></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <bravoo></span> <bravoo></span> <bravoo></span> <bravoo></span> <flow1></span> <flow1></span> <flow1></span> <flow1></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <bravoo></span> <bravoo></span> <bravoo></span> <bravoo></span> <flow1></span> <flow1></span> <flow1></span> <flow1></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span>

#262 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 10 czerwca 2010 - 18:15

malgonka, ogromne gratulacje :-)

jestem z siebie dumna

ja z ciebie też :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#263 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 11 czerwca 2010 - 10:18

anka1705, Madzik :), Majorka^^, dziękuję dziewczyneczki :*

PANI MGR malgonka, :D :D ładnie brzmi :)

No baa brzmi pięknie :mrgreen: ale do mnie wciąż nie dociera :-D
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#264 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 czerwca 2010 - 10:55

która wierzyła we mnie

bo ktoś musi wierzyć, żeby stersował mógł się ktoś ;-) kciui, owszem, na temblakach :P ale nie ukrywam, że liczę na rewanż <hoho2></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#265 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 14 czerwca 2010 - 20:57

to ja też się pochwalę ;-) napisałam już mniej więcej połowę mojego licencjatu, dzięki dzikiej wenie, która mnie ogarnęła w :mrgreen: ostatnich dniach :mrgreen: O ile dobrze pójdzie, i nie ucieknie ona w las żaden :lol: to skończę pisać najpóźniej do końca tygodnia... A planowany termin obrony mam na 6 lipca (wiadomo jak z planami u mnie jest, ale tym razem MUSI być cacy ;-) )
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#266 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 czerwca 2010 - 21:28

LadyNefretete, to gratuluję :)
Oby wena Cię nie opuszczała.

Czyli bronisz się trochę później? Czy to normalny termin?

#267 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 14 czerwca 2010 - 21:31

Mirabelka, u mnie na uczelni pierwszy, mamy na seminarium 7 osób... Ja z kumplem chcemy iść tego 6 lipca, reszta będzie sie bronic najprawdopodobniej we wrześniu ;-) To jest na razie taki na 90%, może się okzać, że chwilke później lub wcześniej, w każdym rzie na pewno lipiec :mrgreen:

to gratuluję :)
Oby wena Cię nie opuszczała.

dziękować :*

#268 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 czerwca 2010 - 22:31

Nie znoszę analizować danych :evil: najpierw pół dnia piekliłam się nad tabelami w Wordzie, po czym stwierdziłam, że Excel mój największy przyjaciel na pewno da sobie szybciej z nimi radę ... i tym sposobem okazało się że straciłam prawie 2 h czasu na coś co mogłam zrobić w 10 minut :roll:

niestety najgorsze przyszło później :lol: trzeba było te piii***** wykresy przedstawić, no i jeszcze nie skończyłam ... czeka mnie pracowita noc? na pewno najbliższe kilka godzin, bo nie odpuszczę im tak łatwo :evil:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#269 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 czerwca 2010 - 22:45

Fioletóweczka gratuluje ze masz juz tyle za soba i oby cie wena nie opuszczała. ;-)

Nie znoszę analizować danych

a ja to uwielbiałam , nie lubiłam ich wprowadza ale wyciaganie wniosków to cos co tygryski lubia najbardziej ;-) u mnie mnóśtwo osób miłao z tym problem , a mnie nie raz to pomogło w zdobyciu lepszej oceny ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#270 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 czerwca 2010 - 23:00

sama analiza to pikuś ... ale jak opisać 10 państw, nie powtarzając się ... tragedia :lol: a literatury odnośnie czynników nie mam ... a z głowy trochę strach że gafę palnę <umieraam></span> złoszczę się, bo mnie tu wszystko trzyma ... od czcionki, przez wielkość wykresów po ilość stron do napisania ... :roll: a ja lubię sama o takich rzeczach decydować ... jużnie wspominając o tym, że w życiu nie pomyślałabym żeby prace mgr dwustronnie drukować :shock: a muszę :lol: a dane mi się wprowadzają same :P bo korzystam z gotowych tabel UNWTO :P albo intur-u, więc ja z nich tylko wybieram, co mnie interesuje i prezentuję po swojemu :P <jezorek11></span> takam cwana <blues1></span>

ja siama, siama, a nie pod dyktando :/ :mrgreen: wrr :P

#271 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 czerwca 2010 - 22:06

u mnie licencjat byl obowiazkowo drukowny dwustronnie , a mgr tylko ten do archiwum , aby mniej miejsca zajmowal , natomiast dla promotora i recenzenta obojetne bylo jaka wersja. u mnie nie bylo ograniczen co do ilosci stron czy wielkosci dodatków, tylko czcionka oczywiscie TNR.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#272 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 17 czerwca 2010 - 19:48

malgonka moje gratulacje :-D
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#273 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 19 czerwca 2010 - 23:05

Tilia, dziękuję :-D
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#274 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 22 czerwca 2010 - 13:37

a więc skończyłam pisac mój licencjat <jupi></span> <jupi></span> <hura></span> <tuptup></span> <huraaaaa></span> <dens1></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span>
wysłałam go przed chwila do promotorki, w piątek ide na kosultacje, dowiedzieć się co jest do ewentualnej poprawy, i kiedy w końcu ta obrona będzie, więc teoretycznie jeszcze nie koniec.... ALE ważne że jest juz napisane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dzięki za kopniaczki Marzycielko raz jeszcze:*

#275 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 22 czerwca 2010 - 13:48

LadyNefretete, cieszę się i gratuluję :)
i oby żadnych poprawek nie musiało być :)

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#276 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 22 czerwca 2010 - 13:55

LadyNefretete, MOJE GRATULACJE :*
<flow1></span> <flow1></span> <flow1></span>

#277 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 22 czerwca 2010 - 14:19

LadyNefretete, proszę bardzo, polecam się przy magisterce :-)

A tak serio, gdybyś nie była tak zdolna i mądra, to i tak byś nie dała rady w takim tempie jak to zrobiłaś, choćby Cie i 100 osób kopało nie wiem jak :-D

GRATULACJE nasza zdolniacho :-) <flow1></span> To teraz już tylko formalność jaką jest obrona ;-)

#278 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 22 czerwca 2010 - 14:48

LadyNefretete, no no no. Spięłaś poślady ładnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gratuluje, teraz tylko formalność - obrona :P <bravoo></span> <bravoo></span> <bravoo></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#279 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 22 czerwca 2010 - 15:04

No Lady, spisałaś się :mrgreen: Zuch dziewczyna :mrgreen: Gratuluję ukończenia pracy <flow1></span> teraz tylko jeszcze obrona i można świętować :-P :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#280 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 22 czerwca 2010 - 16:22

LadyNefretete, no dumna jestem, żeś nabrała pary :mrgreen:

Ja napisałam dziś do promotora, bo miałam zrobić w wakacje coś i jeszcze się nie dogadałam jak to ma wyglądać. Mam nadzieję że znajdzie dla mnie czas jeszcze.